Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kesinlikle öyle Rabbim ol derse olur hayırlısıyla rabbimi gücendirmeye gerek yok ben bilmiyormuyum korumasını kollamasını sen kim oluyorsun sakınıyorsun bu kadar tevekkülünü et gerisi bana kalmış bana güven dese haklı.Zaten implantasyon ilk 5 günlük dönemde oluyor daha sonrada tutunan embriyo yerini sağlama alıyor o kadar doğal bir süreç yani

Canım bu arada sen de var mı leke veya herhangi bi belirti..okadar çok şey okudum ki kafam çok karıştı:)) doktorum herkese göre değişir 12.güne kadar beklicez dedi.yani leke yoksa rahat ol demedi de ..ah bu meraakk

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun,bizde beklemedeyiz zge83 ile 9. Günümüzdeyiz lekelenme olmazsa tabikide iyi ancak ağrı olması sanırım daha da iyi:))
Benim bugün ne ağrım var ne bugüne kadar lekelenmem oldu normalmi ya

Canım bu arada sen de var mı leke veya herhangi bi belirti..okadar çok şey okudum ki kafam çok karıştı:)) doktorum herkese göre değişir 12.güne kadar beklicez dedi.yani leke yoksa rahat ol demedi de ..ah bu meraakk
Belirti söyle transferin 3. Ve 5. Günü çok ağrım oldu bel kasık özellikle göğüste bişey yoktu ayaklarım buz kesiyo ısınamıyorum ve sık idrara çıkma 6.ve 7. Günü bişey yok 8. Gün tekrar ağrım oldu lekelenme yok çok şükür umarımda olmaz ayrıca lekelenme bir belirti değilmiş herkezde aynı belirtiler yaşanmıyormuş bünyesel yani hakkımızda hayırlısı diyelim)

Birde prolaktin cok yuksek cikti dostinex tablet verdi aranizda kullanan varmi acaba kullanan varsa suda eritilipmi iciliyo yoksa direk hap gibimo iciliyo eczaciya sormayi unuttum
Ben normal içtim hap dı benimki sen eczaneye sor yada prospektüsü iyice oku

A
ayak üşümesi hariç hepsi bendede aynı bitek bugün yine tık yok ne ağrı ne sızı ayneda göğsüme baktım ne renkde değişiklik var nede ağrı

Anladım canım sık idrara çıkma ben de de var..10dk. Da bir..sanki hiç gitmemişim gibi gelio sürekli..hayırlısıyla iyiye gidioruz inşallah..

Aynen öyle hayırlısi olsun canim sahsen ben bu ay hala toparlanamadim yumurta toplamadan sonra fena oldum ve etkileri suruyo hala bu haldeyken transferi bende istemezdim
Geçmiş olsun ve hayırlısı olsun arkadaşım neden opudan bu kadar etkilendin benim ne ağrım oldu ne kanamam dr bana minoset al dedi hatta narkozdan ayıldım sedyedeyim daha kalkimmi dedim yürüycektim odaya saçmalama yat dediler başın döner bende tık yoktu maşallah hemen wc gittim 2 saat sonrada ayrıldım hastaneden düşünme hiç başka şeyle ilgilen aklın ordayken ağrın sızın geçmez

Birde prolaktin cok yuksek cikti dostinex tablet verdi aranizda kullanan varmi acaba kullanan varsa suda eritilipmi iciliyo yoksa direk hap gibimo iciliyo eczaciya sormayi unuttum
Bugün transferimin 4.günü ilaçlarımın içinde dostinex var. Normal yutarak alıyorum.

Su an 4. Günüm opudan sonra daha iyiyim canim agrilarim baya azaldi hafifledi ama karnim hala biraz şiş. Benden 30 adet yumurta toplandi ve normalden biraz daha fazla agrin olabilir dedi doktorum.

Su an 4. Günüm opudan sonra daha iyiyim canim agrilarim baya azaldi hafifledi ama karnim hala biraz şiş. Benden 30 adet yumurta toplandi ve normalden biraz daha fazla agrin olabilir dedi doktorum.
Benimde 22 tane toplandı herkesin acı eşiği aynı değil olsun buda geçer inş bebişinide almak nasip olur

Bugün transferimin 4.günü ilaçlarımın içinde dostinex var. Normal yutarak alıyorum.

Haftada iki kez almam gerektigi soylendi ayni ilac heralde bende yutarak alayim kucuk beyaz hap suda eritilmez heralde tablet yazinca kafam karisti

Merhaba arkadaşlar benimde 10 martta 3. Gün 3 embriyo ile transferimiz gerçekleşti. 21 Mart test tarihi verdi doktor. Benimde henüz lekelenmem yok ama dün gece karnım ve kasıklarım çok ağrıdı. Aynı adet sancısı gibi. Sizede oldumu ağrı... Bide ben bugün dayanamayıp idrar testi yaptım. Sonuç negatif çıktı. İyice moralim bozuldu.

Merhaba canım hg seninle birlikte sanırım 10 mart transferi 4 kişi olduk:))tedavin hayırlı olsun hiç kafana takma 3. Gün embriyosunda erken çıkmıyo maalesef hele idrara en son geçiyo don't panik yani sabretmek lazım bide idrar testleri 4-5 saatlik beklemiş su içilmemiş sabahın ilk idrarı olması gerekiyormuş canım bilgin olsun...

Kalimero41 çok teşekkür ederim.Birax rahatladım.bende idrarda çıkması için daha erken diye biliyordum. Ama bazı forumlarda 8-9 gün idrarda silik çizgi çıktı diye okuyunca eşimin ısrarıyla yaptım. Negatif çıkıncaya moralimiz bozuldu tabii. Birde ağrılarımdan çok tedirgin oluyorum. Sanki her an adet olacakmış gibi. Hayırlısıyla pazartesi günü gelsede hepimiz güzel haberler versek

Rica ederim canım ağrıların iyiye delalet bence sanırım senin küçük minikler güzel bir kazı çalışması yapıyo içeride öyle düşünüp dayanmak lazım ) ayaklarını sıcak tut yeter...

Ohhh miss iyi yapmışsın arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…