Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merhaba arkadaşım benim ve Kalimero41 21 mart test günü bizim 5 gün embriosu inş hepimiz iyi haberler veririz

Tatlım bizimle birlikte bir arkadaş daha vardı 10 martta transfer olan kimdi acaba sesi çıkmıyo...

Selam arkadaşlar.. 21 i benim de test günüm 11 inde transfer olmuştum. Beklemedeyim sizler gibi... Pazartesi umarım burası kutlama mesajları ile dolacak

Yeni edindiğim bilgiye göre nar kivi ananas rahim kaslarını incelttiği için dr tarafondan tavsiye edilmiyor,bu riskli dönemde bil ediğiniz kulaktan dolma şeyleri yemeyin lütfen...

Aksine nar suyu,rahim inceligi ilanlarda rahimi kalinlastiriyor,tecrubeyle sabittir.

Benim tüp bebek merkezide öyle yapıyor böylece bir ay boyunca vücut ignelerin etkisinden ve yumurta toplamanın yan etkilerinden kurtuluyormuş rahim hazırlanıyo böylece başarı şansı artıyomuş.

Benimde 11 martta 2 tane dondurulmuş embriyo transferim oldu benim sadece gögüsler hassas onun haricinde agrım sızım yok

Ben havuç suyu ile ananasın işe yaradığını duydum. Yanlız nar,sarımsak ve sirke gibi bağışıklığı kuvvetlendirecek gıdaları tüketmememiz gerekiyomuş bebişlere zararı dokunuyormuş öle duydum

Benimde test gunum yarin ama dun aksam ki idrar testim benimde negatif cikinca cok kötü oldum benim 5.denemem ve bu sefer cok umutluydum halen icimde biraz olsun umut var benimkide 3.gun ve tek orta kalite bir embriyoydu Mevlam.insaAllah hayirlisiyla kanda pozitifi gormemi ve gormemizi nasip eder

Canım yapmayın böyle sabahın ilk idrarında 4 saatlik birikmiş su içilmemiş olması gerekiyo gün içindekiler çok zor moralini bozma hem bak 3. Gün diyorsun çıkmaması normal değilmi sence

Gördünüzmü arkadaşlar 12. Güne kadar net değil o yüzden sıkıntı yapmayın kan tahlilini bekleyin her bünye bir değil maalesef...

İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım..sıkma canını herşeyin vakti zamanı var RABBİM büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…