Rica ederim canım ağrıların iyiye delalet bence sanırım senin küçük minikler güzel bir kazı çalışması yapıyo içeride öyle düşünüp dayanmak lazım) ayaklarını sıcak tut yeter...
İnşallah canım öyledir. İnşallah çok güzel haberler alırız. Sen pazartesi sabahınımı bekleyeceksin test için yoksa yarın akşam mı yapıcaksın
Merhaba arkadaşım benim veMerhaba arkadaşlar benimde 10 martta 3. Gün 3 embriyo ile transferimiz gerçekleşti. 21 Mart test tarihi verdi doktor. Benimde henüz lekelenmem yok ama dün gece karnım ve kasıklarım çok ağrıdı. Aynı adet sancısı gibi. Sizede oldumu ağrı... Bide ben bugün dayanamayıp idrar testi yaptım. Sonuç negatif çıktı. İyice moralim bozuldu.
Merhaba arkadaşım inşallah hayırlı haberler veririz. Pazartesi günüMerhaba arkadaşım benim veKalimero41 21 mart test günü bizim 5 gün embriosu inş hepimiz iyi haberler veririz
Tatlım bizimle birlikte bir arkadaş daha vardı 10 martta transfer olan kimdi acaba sesi çıkmıyo...Merhaba arkadaşım benim veKalimero41 21 mart test günü bizim 5 gün embriosu inş hepimiz iyi haberler veririz
Tatlım bizimle birlikte bir arkadaş daha vardı 10 martta transfer olan kimdi acaba sesi çıkmıyo...
İnŞallah inşallah:))Selam arkadaşlar.. 21 i benim de test günüm 11 inde transfer olmuştum. Beklemedeyim sizler gibi... Pazartesi umarım burası kutlama mesajları ile dolacak
Yeni edindiğim bilgiye göre nar kivi ananas rahim kaslarını incelttiği için dr tarafondan tavsiye edilmiyor,bu riskli dönemde bil ediğiniz kulaktan dolma şeyleri yemeyin lütfen...
Kaç gebelik geçirdiniz?Aksine nar suyu,rahim inceligi ilanlarda rahimi kalinlastiriyor,tecrubeyle sabittir.
Benim tüp bebek merkezide öyle yapıyor böylece bir ay boyunca vücut ignelerin etkisinden ve yumurta toplamanın yan etkilerinden kurtuluyormuş rahim hazırlanıyo böylece başarı şansı artıyomuş.Ecmain cnm amin ins bende bugun muayne oldum 10 tane yumurt olusmus iyi dedi doktor igneleri vurma artik dedi bu gece 11 de catlatma ignesi olucam pazartesi sabah yumurta toplama islemi olacak gittigim merkez diyoki biz dondurulmus emriyo transfer ediyoruz yani 30 gun sonra olur transfer diyolar bi dahaki aya ben beklemek istemiyorum yani istersem taze embriyoda transfer edebilirler yanlismi yapiyorum acaba acele etmiyeyimmi ne yapayim bilemedim
Benimde 11 martta 2 tane dondurulmuş embriyo transferim oldu benim sadece gögüsler hassas onun haricinde agrım sızım yokMrb arkadaşlar bende mart 12 de 2.gün embriosu tek konuldu..bugün bir hafta oldu inşallah iyi haberler alırız.ilk denemem nasıl oluyor bilmiorum şuana kadar bir lekelenmem olmadı sadece kasıklarda az ağrı ve göğüslerimde şişlik var..açıkcası leke olmaması iyiyemi işaret onuda bilmiorum..
Aksine nar suyu,rahim inceligi ilanlarda rahimi kalinlastiriyor,tecrubeyle sabittir.
İnşallah güzel sonuçlar alırızBenimde 11 martta 2 tane dondurulmuş embriyo transferim oldu benim sadece gögüsler hassas onun haricinde agrım sızım yok
Canım yapmayın böyle sabahın ilk idrarında 4 saatlik birikmiş su içilmemiş olması gerekiyo gün içindekiler çok zor moralini bozma hem bak 3. Gün diyorsun çıkmaması normal değilmi senceBenimde test gunum yarin ama dun aksam ki idrar testim benimde negatif cikinca cok kötü oldum benim 5.denemem ve bu sefer cok umutluydum halen icimde biraz olsun umut var benimkide 3.gun ve tek orta kalite bir embriyoydu Mevlam.insaAllah hayirlisiyla kanda pozitifi gormemi ve gormemizi nasip eder
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım..sıkma canını herşeyin vakti zamanı var RABBİM büyükBenimde test gunum yarin ama dun aksam ki idrar testim benimde negatif cikinca cok kötü oldum benim 5.denemem ve bu sefer cok umutluydum halen icimde biraz olsun umut var benimkide 3.gun ve tek orta kalite bir embriyoydu Mevlam.insaAllah hayirlisiyla kanda pozitifi gormemi ve gormemizi nasip eder
Sagol canim Allah razi olsun insaAllah guzel.haber veririm yarin ve hepinizden de guzel.haberler alirimİnşallah hayırlı haberlerini alırız canım..sıkma canını herşeyin vakti zamanı var RABBİM büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?