Bitanem çok sevindim yaaa şükürler olsun hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok ama çok mutlu oldum darısı başımıza yaaa süperrrSelam arkadaşlar, günlerdir bakamadim hiç, benim de normalde test gunum yarindi ama bugün test yaptırdım 84.77 çıktı :) doktorum çarşamba testi tekrarla 10 gün sonra ultrasonla bakicaz dedi. . Hepimiz için hayirlisi olsun inşallah..Kalimero41 yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah..
Selam arkadaşlar, günlerdir bakamadim hiç, benim de normalde test gunum yarindi ama bugün test yaptırdım 84.77 çıktı :) doktorum çarşamba testi tekrarla 10 gün sonra ultrasonla bakicaz dedi. . Hepimiz için hayirlisi olsun inşallah..Kalimero41 yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah..
Bugün transferimin 10. Günü 5. Gün embriyosu sanırım dayanamayıp bende gidip tahlil yaptırıcam:))
Tebrik ederim, gerisi sağlıkla birlikte gelsin inş.
Senin kaçıncı günündü bugün transferden sonra sanırım cuma yapılmıştı...Benim 4.gün embriyosuydu yarın ise başlayacağım diye bugün yaptırıp sonucu öğrenmek istedim en azından iyi kötü bugün yasayayim evdeyken.. iyi haberler almak sonuna kadar hayirlisinin olması ve kucağımıza almak hepimize nasip olsun insallah
Bugün kaçıncı günündü
Senin kaçıncı günündü bugün transferden sonra sanırım cuma yapılmıştı...
Senin iki günün kaldı değilmi canım??benimde yarın 9.gün kanda baktırsammı ki yaa çok merak ediyorum..Gördünüzmü arkadaşlar 12. Güne kadar net değil o yüzden sıkıntı yapmayın kan tahlilini bekleyin her bünye bir değil maalesef...
Tatlım baktırsan çıkar bu merak bizi öldürüyo bu arada kızlar gittim kan verdim hayırlısıyla sonucumu bekliyorumSenin iki günün kaldı değilmi canım??benimde yarın 9.gün kanda baktırsammı ki yaa çok merak ediyorum..
Ayy hadi canım inşallah hayırlı haberler alırsın..bizi merakta bırakmaTatlım baktırsan çıkar bu merak bizi öldürüyo bu arada kızlar gittim kan verdim hayırlısıyla sonucumu bekliyorum
Korkma canım ALLAHcc ın izniyle hepimiz güzel haberler alıcaz şnşallahHadi kızlarr müjdeli haberlerinizi bekliyoruzzz ben yarını bekliycem aslında yaptırmaya korkuyorum ya tutmamışsa
Hayırlı olsun inşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde test günüm yarın. Ama çok karın ağrısı birde kasık sancısı olduğu için fazla ümitlenemiyorum.Selam arkadaşlar, günlerdir bakamadim hiç, benim de normalde test gunum yarindi ama bugün test yaptırdım 84.77 çıktı :) doktorum çarşamba testi tekrarla 10 gün sonra ultrasonla bakicaz dedi. . Hepimiz için hayirlisi olsun inşallah..Kalimero41 yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah..
Tatlım baktırsan çıkar bu merak bizi öldürüyo bu arada kızlar gittim kan verdim hayırlısıyla sonucumu bekliyorum
Hayırlı olsun inşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde test günüm yarın. Ama çok karın ağrısı birde kasık sancısı olduğu için fazla ümitlenemiyorum.
İnşallah dediğin gibi olur. Hayırlı haberler alırız hep beraberBenim de baştan beri hiç sandım yoktu sadece belim agriyordu arada, son iki gün kasık sancim oldu hala da var şu anda ama sonuç iyi çıktı.. Inşallah senin de öyle olur, bu öyle birşey ki hiç belli olmuyor gerçekten kötü düşünme
Ayy canımm çok sevindimm RABBİM kucağına almayıda nasibetsin inşallah..bize çok dua et meleğinle olur muu.Kızlar çok şükür bin şükürtest sonucum 181 geldi çok mutluyum darısı tüm isteyen ve niyet eden bu yolda emek harcayan gönül veren siz müstakbel anne adaylarının başına bir gün bir yerde rabbim kısmet ettiyse olucak hiç üzülmeyin rabbimden hayırlsını sağlıklısını diliyorum...sizi çok seviyorum )
Canım inan gözlerim doldu şimdi. Hayırlı haber al diye dua ediyordum. Hayırlısıyla kucağına al inşallah. İnan gözlerimden yaşlar geliyor şu an. Çok sevindimKızlar çok şükür bin şükürtest sonucum 181 geldi çok mutluyum darısı tüm isteyen ve niyet eden bu yolda emek harcayan gönül veren siz müstakbel anne adaylarının başına bir gün bir yerde rabbim kısmet ettiyse olucak hiç üzülmeyin rabbimden hayırlsını sağlıklısını diliyorum...sizi çok seviyorum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?