Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy canımm çok sevindimm RABBİM kucağına almayıda nasibetsin inşallah..bize çok dua et meleğinle olur muu.
Allah razı olsun birtanem darısı inşallah hayırlısıyla başına hep dualarımda olucaksınız rabbim ne eylerse güxel eyler herşeye kabul...

Kızlar çok beklemeyin hemen tahlillerinizi yaptırın )güzel mutlu haberlerinizle bizde mutlu olalım hayırlı haberlerinizi bekliyorum Rabbime yalvarıyorum sizin için...iyiki varsınız...

Ayy canım benim cokk sevindim hadi hayırlısı bakalım sonuna kadar hayırlısıyla gitsin hepimizin inşallah senin 2 embriyo mu transfer edildi

Yaaa çok sevindim galiba senin ikisi de tutmuş değer baya yüksek çünkü saglikla huzurla olsun inşallah.. haber bekleyenlerden de yarın hep güzel haberler alalım..
Hayırlısı neyse o olsun aslında çok belirleyici değil kaç tane tuttuğu arkadaşımın tek embriyo 12. Gün 925 çıktı yani değişiyo en net usg inşallah o aşamalara gelebiliriz sağlıkla:)) yarın güzel haberlerle inşallahhhhhh...

Gözün aydın

Bence de ikisi tutmuş görünüyor :) Allah gönlündekini versin canım, sağlıklı güzel bir hamilelik dönemi diliyorum sana..
Çok teşekkür ederim allah razı olsun can_ı gönülden diliyorum darısı tüm isteyenlerin başına rabbim bu yolda kimseyi oyalamasın hayırlısıyla hemencecik olsun tez zamanda:))

SELAM KIZLAR BENİMDE 16 MARTTA Bİ TANE 6.GÜN BLAST TRANSFER EDİLDİ BUGÜN ADET OLCAKMIŞIM GİBİ KARNIM AĞRIYO VAR MI BNM GİBİ OLAN

balım gözünnn aydın RABBİM inş kucagına almayıda nasip eder inşş şiiiiiiitt kızbacım bizlerede dua edin hemii MAŞALLAH degerin çok güzel bu arada

Çokkkkk sevindim arkadaşımmm kızlarr darısı bize inşş
aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnn inşş
canısı gözün aydınnn RABBİM inş kucagına alıp emzirmeyi kucagınada işemeyyi nasip etsin

Ayy canım benim cokk sevindim hadi hayırlısı bakalım sonuna kadar hayırlısıyla gitsin hepimizin inşallah senin 2 embriyo mu transfer edildi
canım gözün aydın seninde ALLAHIM saglıklı evlat nasip nasip eder inş kucagınada alırsınsın
ayyyyyyyyyyy çok sevin dimm
bizede dua edin kızlarrrrrrrrrrrrr

layyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnn noli burdaaaa bu gün girmedik diyeee hamile kalan kalanaaaaa pişssssstttt alüüüüüüüüüüüüüüü nirde benim mendilimmmmmmmm

hamilelerimiz var laynnnnnn

Yaaa arkadaşlar aglıycam şimdi okadar sevindimki yarabbim inşallah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarınızı kuçağınıza almayı nasip etsin Rabbim darısı bizim başımıza dua edin bizede hamilenin duası kabul olur.

Kızlaar 17 Mart transferım oldu heyecanla 26 sını beklıyorummm hamileler dua etsin özellikle sağlıkla alın kucagınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…