- 13 Mart 2016
- 298
- 216
- 53
- 43
Allah razı olsun birtanem darısı inşallah hayırlısıyla başına hep dualarımda olucaksınız rabbim ne eylerse güxel eyler herşeye kabul...Ayy canımm çok sevindimm RABBİM kucağına almayıda nasibetsin inşallah..bize çok dua et meleğinle olur muu.
Canımsın yaaa çok sağol ağlamak yok artık hep gülmek var küçük meleklerimizle hayırlısıyla hep mutlu bir aile olmak varCanım inan gözlerim doldu şimdi. Hayırlı haber al diye dua ediyordum. Hayırlısıyla kucağına al inşallah. İnan gözlerimden yaşlar geliyor şu an. Çok sevindim
Çokkkkk sevindim arkadaşımmm kızlarr darısı bize inşşKızlar çok beklemeyin hemen tahlillerinizi yaptırın)güzel mutlu haberlerinizle bizde mutlu olalım hayırlı haberlerinizi bekliyorum Rabbime yalvarıyorum sizin için...iyiki varsınız...
Amin inşallah kuzuÇokkkkk sevindim arkadaşımmm kızlarr darısı bize inşş
Kızlar çok şükür bin şükürtest sonucum 181 geldi çok mutluyum darısı tüm isteyen ve niyet eden bu yolda emek harcayan gönül veren siz müstakbel anne adaylarının başına bir gün bir yerde rabbim kısmet ettiyse olucak hiç üzülmeyin rabbimden hayırlsını sağlıklısını diliyorum...sizi çok seviyorum )
Çok sağol birtanem amin inşallah evet 2 embriyo 5. Gün dondurulmuş embriyo:))Ayy canım benim cokk sevindim hadi hayırlısı bakalım sonuna kadar hayırlısıyla gitsin hepimizin inşallah senin 2 embriyo mu transfer edildi
Çok sağol birtanem amin inşallah evet 2 embriyo 5. Gün dondurulmuş embriyo:))
Hayırlısı neyse o olsun aslında çok belirleyici değil kaç tane tuttuğu arkadaşımın tek embriyo 12. Gün 925 çıktı yani değişiyo en net usg inşallah o aşamalara gelebiliriz sağlıkla:)) yarın güzel haberlerle inşallahhhhhh...Yaaa çok sevindim galiba senin ikisi de tutmuş değer baya yüksek çünkü saglikla huzurla olsun inşallah.. haber bekleyenlerden de yarın hep güzel haberler alalım..
Kızlar çok şükür bin şükürtest sonucum 181 geldi çok mutluyum darısı tüm isteyen ve niyet eden bu yolda emek harcayan gönül veren siz müstakbel anne adaylarının başına bir gün bir yerde rabbim kısmet ettiyse olucak hiç üzülmeyin rabbimden hayırlsını sağlıklısını diliyorum...sizi çok seviyorum )
Gözün aydın
Çok teşekkür ederim allah razı olsun can_ı gönülden diliyorum darısı tüm isteyenlerin başına rabbim bu yolda kimseyi oyalamasın hayırlısıyla hemencecik olsun tez zamanda:))Bence de ikisi tutmuş görünüyor :) Allah gönlündekini versin canım, sağlıklı güzel bir hamilelik dönemi diliyorum sana..
Canim senin adina sevindim kucagina almakta nasip olur insaAllah bizlerede dua et olur muÇok teşekkür ederim allah razı olsun can_ı gönülden diliyorum darısı tüm isteyenlerin başına rabbim bu yolda kimseyi oyalamasın hayırlısıyla hemencecik olsun tez zamanda:))
amin inşallah çok teşekkür ederim dua etmem olurmu her daim dualarımdasınız rabbim hepimizi sevindirsin hayırlısıylaCanim senin adina sevindim kucagina almakta nasip olur insaAllah bizlerede dua et olur mu
balım gözünnn aydın RABBİM inş kucagına almayıda nasip eder inşş şiiiiiiitt kızbacım bizlerede dua edin hemii MAŞALLAH degerin çok güzel bu aradaKızlar çok şükür bin şükürtest sonucum 181 geldi çok mutluyum darısı tüm isteyen ve niyet eden bu yolda emek harcayan gönül veren siz müstakbel anne adaylarının başına bir gün bir yerde rabbim kısmet ettiyse olucak hiç üzülmeyin rabbimden hayırlsını sağlıklısını diliyorum...sizi çok seviyorum )
aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnn inşşÇokkkkk sevindim arkadaşımmm kızlarr darısı bize inşş
canım gözün aydın seninde ALLAHIM saglıklı evlat nasip nasip eder inş kucagınada alırsınsınAyy canım benim cokk sevindim hadi hayırlısı bakalım sonuna kadar hayırlısıyla gitsin hepimizin inşallah senin 2 embriyo mu transfer edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?