- 13 Mart 2016
- 298
- 216
- 53
- 43
Canımsın ya cansın allah razı olsunbalım gözünnn aydın RABBİM inş kucagına almayıda nasip eder inşş şiiiiiiitt kızbacım bizlerede dua edin hemii MAŞALLAH degerin çok güzel bu arada
aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnn inşş
canısı gözün aydınnn RABBİM inş kucagına alıp emzirmeyi kucagınada işemeyyi nasip etsin
canım gözün aydın seninde ALLAHIM saglıklı evlat nasip nasip eder inş kucagınada alırsınsın
ayyyyyyyyyyy çok sevin dimm
bizede dua edin kızlarrrrrrrrrrrrr
layyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnn noli burdaaaa bu gün girmedik diyeee hamile kalan kalanaaaaa pişssssstttt alüüüüüüüüüüüüüüü nirde benim mendilimmmmmmmm
hamilelerimiz var laynnnnnn
Amiiin...Dua etmez olurmuyum öğrendiğimden beri Aklımdasınız kızlar Rabbim herşeyin hayırlısını nasip kısmet etsin kucağınızda ayağınızda kapıda eşikte beşikte karnınızda bir sürü melek olsun:)) eviniz çocuk sesleriyle dolsun taşsın komşular seslerden rahatsız olup kapınızı aşındırsın:))yaramazlıklarından şikayet edip yorulun inşallahhhhhhhhhhh amin
AmiinnnnnnnDua etmez olurmuyum öğrendiğimden beri Aklımdasınız kızlar Rabbim herşeyin hayırlısını nasip kısmet etsin kucağınızda ayağınızda kapıda eşikte beşikte karnınızda bir sürü melek olsun:)) eviniz çocuk sesleriyle dolsun taşsın komşular seslerden rahatsız olup kapınızı aşındırsın:))yaramazlıklarından şikayet edip yorulun inşallahhhhhhhhhhh amin
canım aglamak yok dua var duaaaaaa inş RABBİM bizide sevinenlerin içine katar inş bizde havalara uçarız bacılarımız gibiYaaa arkadaşlar aglıycam şimdi okadar sevindimki yarabbim inşallah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarınızı kuçağınıza almayı nasip etsin Rabbim darısı bizim başımıza dua edin bizede hamilenin duası kabul olur.
bacım seninde inş herşey yolunda gider bebişlerin sıkı sıkı tutunur inşşşşşKızlar benimde yarın transferim var. Lütfen dua edin güzel geçsin :)
laynnn no aglamakCanımsın ya cansın allah razı olsunduygulandırdın beni inan yaaa çok sağol
AMİNNN AMİNNN inşş cümlemizi seni gidi hamiş seniDua etmez olurmuyum öğrendiğimden beri Aklımdasınız kızlar Rabbim herşeyin hayırlısını nasip kısmet etsin kucağınızda ayağınızda kapıda eşikte beşikte karnınızda bir sürü melek olsun:)) eviniz çocuk sesleriyle dolsun taşsın komşular seslerden rahatsız olup kapınızı
aşındırsın:))yaramazlıklarından şikayet edip yorulun inşallahhhhhhhhhhh amin
Evt canım inşallah seninde az kalmış :) bunlar çabuk geçti de beklemek nasıl olcak bakalım hayırlısı :)canım aglamak yok dua var duaaaaaa inş RABBİM bizide sevinenlerin içine katar inş bizde havalara uçarız bacılarımız gibi
bacım seninde inş herşey yolunda gider bebişlerin sıkı sıkı tutunur inşşşşş
RABBİM çok büyük artık sende gün saymaya başlıyorsun çok şükür
bnde yarın konturole gidecegim galiba carşmba günü yum toplanır
ne güzel sen sonlara gelmişsin
laynnn no aglamak
yes oynamak
sen hamişsinnn cift canlısın çok şükürrr hamd olsun RABBİME
AMİNNN AMİNNN inşş cümlemizi seni gidi hamiş seni
tabi beklemk gün saymak çok zor inş bunuda atlatacksın gel burda bol bol shbet ederizEvt canım inşallah seninde az kalmış :) bunlar çabuk geçti de beklemek nasıl olcak bakalım hayırlısı :)
Masallah hayirli olsun rabbim kucaginada almayi nasip etsinKızlar çok şükür bin şükürtest sonucum 181 geldi çok mutluyum darısı tüm isteyen ve niyet eden bu yolda emek harcayan gönül veren siz müstakbel anne adaylarının başına bir gün bir yerde rabbim kısmet ettiyse olucak hiç üzülmeyin rabbimden hayırlsını sağlıklısını diliyorum...sizi çok seviyorum )
Çol sağol birtanem allah razı olsun darısı siz güzel insanların başına bugün için bol şans diliyorum herşey yolunda gitsin rabbim yardımcın olsun...Masallah hayirli olsun rabbim kucaginada almayi nasip etsin
Günaydın canlar büyük gün geldi çattı 21.03.2016 sabır en güxel erdemmiş hakkınızda hayırlısını diliyorum bugün kan tahlili olan arkadaşlarımdan güzel ve mutlu haberlerinizi bekliyorum rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah allaha emanetsiniz öpüyorum
Süperrrrr tebrik ediyorum canım rabbim kucağınada almayı nasip kısmet etsin223 ile sonucumu az önce aldım :)
Süperrrrr tebrik ediyorum canım rabbim kucağınada almayı nasip kısmet etsin
Çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Benimde 11 martta transfer oldu sabah verdim kanı öğleden sonra bende inşallah müjdeli haber veririm.223 ile sonucumu az önce aldım :)
223 ile sonucumu az önce aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?