Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canımsın ya cansın allah razı olsunduygulandırdın beni inan yaaa çok sağol

Dua etmez olurmuyum öğrendiğimden beri Aklımdasınız kızlar Rabbim herşeyin hayırlısını nasip kısmet etsin kucağınızda ayağınızda kapıda eşikte beşikte karnınızda bir sürü melek olsun:)) eviniz çocuk sesleriyle dolsun taşsın komşular seslerden rahatsız olup kapınızı aşındırsın:))yaramazlıklarından şikayet edip yorulun inşallahhhhhhhhhhh amin

Amiiin...

Amiinnnnnnn

canım aglamak yok dua var duaaaaaa inş RABBİM bizide sevinenlerin içine katar inş bizde havalara uçarız bacılarımız gibi

Kızlar benimde yarın transferim var. Lütfen dua edin güzel geçsin :)
bacım seninde inş herşey yolunda gider bebişlerin sıkı sıkı tutunur inşşşşş
RABBİM çok büyük artık sende gün saymaya başlıyorsun çok şükür
bnde yarın konturole gidecegim galiba carşmba günü yum toplanır
ne güzel sen sonlara gelmişsin

Canımsın ya cansın allah razı olsunduygulandırdın beni inan yaaa çok sağol
laynnn no aglamak
yes oynamak

sen hamişsinnn cift canlısın çok şükürrr hamd olsun RABBİME

AMİNNN AMİNNN inşş cümlemizi seni gidi hamiş seni

Evt canım inşallah seninde az kalmış :) bunlar çabuk geçti de beklemek nasıl olcak bakalım hayırlısı :)

Evt canım inşallah seninde az kalmış :) bunlar çabuk geçti de beklemek nasıl olcak bakalım hayırlısı :)
tabi beklemk gün saymak çok zor inş bunuda atlatacksın gel burda bol bol shbet ederiz
günleri su gibi gecirrsin
evt benimde az kaldı
yarın kesin ne olack belli olacak

Dualarim hepinizle.. inşallah hayırlısıyla yarın güzel sonuclarinizi öğrenip sıradaki arkadaşlara geçeceğiz :) benim 3. Denemede oldu.. her zaman basima ne gelirse o hayırlıdır dedim.. daha önce olmadığında da böyle teselli ettim kendimi.. Evet çok zor bir süreç yaşıyoruz ama yilmak yok.. başımıza gelen şey hayırlıdır Allahım herşeyin en iyisini bilir.. hepimiz için hayirlisi olsun..

Masallah hayirli olsun rabbim kucaginada almayi nasip etsin

Kizlar benim sabah 10 bucukta yumurta toplama islemim var dualarinizi esirgemeyin transferimde kalacak diger aya nasil sabredicem hic bilmiyorum ayrica hamilelik haberlerini almak cok sevindirdi umutlandirdi ins devamida gelir guzel haberler aliriz Rabbimden dilegim saglikli hayirli salih evlatlar nasip eder sizlerede bizede ins

Günaydın canlar büyük gün geldi çattı 21.03.2016 sabır en güxel erdemmiş hakkınızda hayırlısını diliyorum bugün kan tahlili olan arkadaşlarımdan güzel ve mutlu haberlerinizi bekliyorum rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah allaha emanetsiniz öpüyorum

223 ile sonucumu az önce aldım :)

Bir arkadas vardi idrarda negatif gormustu sonra kan tahlilinde 6 gibi cikmisti degeri ve doktor sonra tekrarla demisti o arkadas ne oldu bilen varmi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…