Üzülme allahım yardımcın olsun adet olman gerek sonuç negatif ise ama olmazsa bi doktorunla gorusursun o sana ne yapman gerektiğini soyleyecektir tekrar geçmiş olsun sorun neydi acaba sakıncası yoksa ogrenebilirmiyimMerhaba kızlar. Benim tüp bebek sürecim olumsuz sonuçlandı malesefacaba bu ilaçlar adeti ne kadar geciktiriyor biliyor musunuz? İğneyi ve ilaçları dün bıraktım. Normal bi döngü değil tabi artık dimi bu? Yoksa yumurta toplandıktan 14 gün sonrasında olumsuz olunca adet olmam gerekirdi inşallah çok gecikmez.
Sağol canım. Üzülüyo insan ister istemez. Daha iyiyim ama doktor pazartesi idrar testi yap öyle görüşelim dedi. Anlamadım tabi ama inşallah pazartesi görüşücez. Benim rezerv azlığı var canım. O yüzden hemen tüp bebek dediler. Başladık ama bu psikoloji çok ağırmış. Napcam bilmiyorum sonrasında. Bir de herkese söylemiştik. O da yorucu oldu. Herkese açıklama yapmak. Bi daha denersem de söylemicem. Senin kaçıncı denemen canım?Üzülme allahım yardımcın olsun adet olman gerek sonuç negatif ise ama olmazsa bi doktorunla gorusursun o sana ne yapman gerektiğini soyleyecektir tekrar geçmiş olsun sorun neydi acaba sakıncası yoksa ogrenebilirmiyim
İlk olacak allah izin verirse aşılama yaptırdık geçen ay olmadı gerçekten yorucuymus rabbim sabrimizi versin benim eşim görev dolayısıyla 3-4 ayda bi geliyo hemen tüp bebeğe geçmek istedik iki yumurta oldu bugün iğnenin altıncı günü ama doktor arkadan 6 tane felan yumurta geliyo onlar büyürse yaparım tüp bebek diyo yoksa iki tane ile yapmayacak pazartesi bi olsaydı ikimizde rahatlardikSağol canım. Üzülüyo insan ister istemez. Daha iyiyim ama doktor pazartesi idrar testi yap öyle görüşelim dedi. Anlamadım tabi ama inşallah pazartesi görüşücez. Benim rezerv azlığı var canım. O yüzden hemen tüp bebek dediler. Başladık ama bu psikoloji çok ağırmış. Napcam bilmiyorum sonrasında. Bir de herkese söylemiştik. O da yorucu oldu. Herkese açıklama yapmak. Bi daha denersem de söylemicem. Senin kaçıncı denemen canım?
Aynen ben de hemen tüp bebek istedim canım. Aşılama yapılacaktı vazgeçtim. Benim zamanım yok tabi. Ama neden iki taneyle yapmıyor ki? Benim 4 taneydi 2si döllendi. 2si de transfer oldu. Ama merak etme canım inşallah arkadan gelenler büyür. Benim öyle olmuştu ilk kontrolde 3 görünüyormuş. 4 olmuş. Genelde ilaçlarla arkadan gelenler de büyüyor. Endişelenme hiç. Rahat ol. Psikolojik olarak rahat olmak gerekiyormuş. Söylemesi kolay biliyorum ama inşallah Allahın izniyle büyürler. Pazartesi gelsin o zaman bi an önce :)İlk olacak allah izin verirse aşılama yaptırdık geçen ay olmadı gerçekten yorucuymus rabbim sabrimizi versin benim eşim görev dolayısıyla 3-4 ayda bi geliyo hemen tüp bebeğe geçmek istedik iki yumurta oldu bugün iğnenin altıncı günü ama doktor arkadan 6 tane felan yumurta geliyo onlar büyürse yaparım tüp bebek diyo yoksa iki tane ile yapmayacak pazartesi bi olsaydı ikimizde rahatlardik
Aynen ben de hemen tüp bebek istedim canım. Aşılama yapılacaktı vazgeçtim. Benim zamanım yok tabi. Ama neden iki taneyle yapmıyor ki? Benim 4 taneydi 2si döllendi. 2si de transfer oldu. Ama merak etme canım inşallah arkadan gelenler büyür. Benim öyle olmuştu ilk kontrolde 3 görünüyormuş. 4 olmuş. Genelde ilaçlarla arkadan gelenler de büyüyor. Endişelenme hiç. Rahat ol. Psikolojik olarak rahat olmak gerekiyormuş. Söylemesi kolay biliyorum ama inşallah Allahın izniyle büyürler. Pazartesi gelsin o zaman bi an önce :)
İnşallah ya Moral oldun valla saol bakalım hayırlısıAynen ben de hemen tüp bebek istedim canım. Aşılama yapılacaktı vazgeçtim. Benim zamanım yok tabi. Ama neden iki taneyle yapmıyor ki? Benim 4 taneydi 2si döllendi. 2si de transfer oldu. Ama merak etme canım inşallah arkadan gelenler büyür. Benim öyle olmuştu ilk kontrolde 3 görünüyormuş. 4 olmuş. Genelde ilaçlarla arkadan gelenler de büyüyor. Endişelenme hiç. Rahat ol. Psikolojik olarak rahat olmak gerekiyormuş. Söylemesi kolay biliyorum ama inşallah Allahın izniyle büyürler. Pazartesi gelsin o zaman bi an önce :)
Sağol canım. Üzülüyo insan ister istemez. Daha iyiyim ama doktor pazartesi idrar testi yap öyle görüşelim dedi. Anlamadım tabi ama inşallah pazartesi görüşücez. Benim rezerv azlığı var canım. O yüzden hemen tüp bebek dediler. Başladık ama bu psikoloji çok ağırmış. Napcam bilmiyorum sonrasında. Bir de herkese söylemiştik. O da yorucu oldu. Herkese açıklama yapmak. Bi daha denersem de söylemicem. Senin kaçıncı denemen canım?
Hayırlısı olsun kuxu benim şimdilik sıkıntısız aşırı yoğun çalılıyorum 13 saat ayaktayım tabi zorlukları var yemekten sonraki şişkinliğimi anlatamam dersin 9 aylık gaz yapıyo sanorım senin nasıl gidiyo canım umarım rahat geçiriyorusındur:))
iyi canım idare ediyorum ikiz gebelik ya biraz zorluyo tabi ama bugünlere şükür kaçıncı günündesin kendini nasıl hissediyorsun)
Sindirim sistemi ve gaz için dr ilaç verdi ama kullanmadım zaten 8-9 tane ilaç kullanıyorum bide onu istemedim senin ilaçların nasıl iğne kullanıyormusun?Biri GAZ mı dedi !!! Yemek sonrası dik duramıyorum mide kaslarım o kadar ağrıyor ki... Bunu hiç bilmiyordum öncesinde, şaşırarak yaşıyorum. Dr normal olduğunu söyledi. Az ve sık yemek lazım ama iştah artışı maalesef zorluyor ...
Sindirim sistemi ve gaz için dr ilaç verdi ama kullanmadım zaten 8-9 tane ilaç kullanıyorum bide onu istemedim senin ilaçların nasıl iğne kullanıyormusun?
Canım folik asit coraspirin estrofem tb elevit dvit3 dml balık yağı progestan cap clexan iğneBana gaz için ekstra ilaç vermedi. Haftaya cuma gittiğimde beslenmenle ilgili uzun uzun konuşcaz dedi. O zamana kadar serbestsin karışmıyorum dedi. Ben sadece folik asit ve progestan fitil kullanıyorum. Başka ilacım yok. Sen 8-9 tane ne kullanıyorsun öyle?
Canım folik asit coraspirin estrofem tb elevit dvit3 dml balık yağı progestan cap clexan iğne
İlk muayenede yaptık hepsini canım sıkıntı yok diğer haftada özellikli yapıcakmışKan tahlilini istedi mi ? Bana haftaya kan tahlillerimi yazcak.
Gecen cuma gittiğimde benim clexan igneyi ve östrojen bantı kesti digerlerini bende kullanıyorum. Bide size ne tahlili yapılıyo böle ve kim yapıyo bahçeci tüp bebek merkezi artık bu aşamada ilgilenmiyo.Canım folik asit coraspirin estrofem tb elevit dvit3 dml balık yağı progestan cap clexan iğne
Canım dediğin doğru bu aşamadan sonra ilgilenmiyorlar kendine iyi bir dr bulman lazım ilk aşamada hemogram biyokimya ve idrar tahlili yapıyorlar 2. Aşamada detaylı hormon tahlilleri vs.Gecen cuma gittiğimde benim clexan igneyi ve östrojen bantı kesti digerlerini bende kullanıyorum. Bide size ne tahlili yapılıyo böle ve kim yapıyo bahçeci tüp bebek merkezi artık bu aşamada ilgilenmiyo.
Canım transferin 6. Sabahı ilk idrarla yapmıştım çıkmıştı:))hayırlısı olsunIdrar testi yapan varmi aranızda?
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar güzel bir hafta geçirelim inşallah mutlu bir gün olsun herşey yolunda gitsin rabbim gönlünüzde ne var ise hayırlısıyla versin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?