Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar. Benim tüp bebek sürecim olumsuz sonuçlandı malesef acaba bu ilaçlar adeti ne kadar geciktiriyor biliyor musunuz? İğneyi ve ilaçları dün bıraktım. Normal bi döngü değil tabi artık dimi bu? Yoksa yumurta toplandıktan 14 gün sonrasında olumsuz olunca adet olmam gerekirdi inşallah çok gecikmez.

Üzülme allahım yardımcın olsun adet olman gerek sonuç negatif ise ama olmazsa bi doktorunla gorusursun o sana ne yapman gerektiğini soyleyecektir tekrar geçmiş olsun sorun neydi acaba sakıncası yoksa ogrenebilirmiyim

Üzülme allahım yardımcın olsun adet olman gerek sonuç negatif ise ama olmazsa bi doktorunla gorusursun o sana ne yapman gerektiğini soyleyecektir tekrar geçmiş olsun sorun neydi acaba sakıncası yoksa ogrenebilirmiyim
Sağol canım. Üzülüyo insan ister istemez. Daha iyiyim ama doktor pazartesi idrar testi yap öyle görüşelim dedi. Anlamadım tabi ama inşallah pazartesi görüşücez. Benim rezerv azlığı var canım. O yüzden hemen tüp bebek dediler. Başladık ama bu psikoloji çok ağırmış. Napcam bilmiyorum sonrasında. Bir de herkese söylemiştik. O da yorucu oldu. Herkese açıklama yapmak. Bi daha denersem de söylemicem. Senin kaçıncı denemen canım?

İlk olacak allah izin verirse aşılama yaptırdık geçen ay olmadı gerçekten yorucuymus rabbim sabrimizi versin benim eşim görev dolayısıyla 3-4 ayda bi geliyo hemen tüp bebeğe geçmek istedik iki yumurta oldu bugün iğnenin altıncı günü ama doktor arkadan 6 tane felan yumurta geliyo onlar büyürse yaparım tüp bebek diyo yoksa iki tane ile yapmayacak pazartesi bi olsaydı ikimizde rahatlardik

Aynen ben de hemen tüp bebek istedim canım. Aşılama yapılacaktı vazgeçtim. Benim zamanım yok tabi. Ama neden iki taneyle yapmıyor ki? Benim 4 taneydi 2si döllendi. 2si de transfer oldu. Ama merak etme canım inşallah arkadan gelenler büyür. Benim öyle olmuştu ilk kontrolde 3 görünüyormuş. 4 olmuş. Genelde ilaçlarla arkadan gelenler de büyüyor. Endişelenme hiç. Rahat ol. Psikolojik olarak rahat olmak gerekiyormuş. Söylemesi kolay biliyorum ama inşallah Allahın izniyle büyürler. Pazartesi gelsin o zaman bi an önce :)

İnşallah ya Moral oldun valla saol bakalım hayırlısı

Hakkinda hayirlisi cnm ins rabbim lutfu kereminden nasip eder hic tuo bebege bile gerek kalmadan dua et ins olur ya rabbim seni sevindirsin inan bende kimseye doyemiyorum sonrasinda ya olmassa bide kalkip aciklama yapmim diye cunku sorulardan konusmalardan o kadar biktimki sadece ailemden bi kac ksii biliyo o kadar

Biri GAZ mı dedi !!! Yemek sonrası dik duramıyorum mide kaslarım o kadar ağrıyor ki... Bunu hiç bilmiyordum öncesinde, şaşırarak yaşıyorum. Dr normal olduğunu söyledi. Az ve sık yemek lazım ama iştah artışı maalesef zorluyor ...

Sindirim sistemi ve gaz için dr ilaç verdi ama kullanmadım zaten 8-9 tane ilaç kullanıyorum bide onu istemedim senin ilaçların nasıl iğne kullanıyormusun?

Sindirim sistemi ve gaz için dr ilaç verdi ama kullanmadım zaten 8-9 tane ilaç kullanıyorum bide onu istemedim senin ilaçların nasıl iğne kullanıyormusun?

Bana gaz için ekstra ilaç vermedi. Haftaya cuma gittiğimde beslenmenle ilgili uzun uzun konuşcaz dedi. O zamana kadar serbestsin karışmıyorum dedi. Ben sadece folik asit ve progestan fitil kullanıyorum. Başka ilacım yok. Sen 8-9 tane ne kullanıyorsun öyle?

Canım folik asit coraspirin estrofem tb elevit dvit3 dml balık yağı progestan cap clexan iğne

Canım folik asit coraspirin estrofem tb elevit dvit3 dml balık yağı progestan cap clexan iğne
Gecen cuma gittiğimde benim clexan igneyi ve östrojen bantı kesti digerlerini bende kullanıyorum. Bide size ne tahlili yapılıyo böle ve kim yapıyo bahçeci tüp bebek merkezi artık bu aşamada ilgilenmiyo.

Gecen cuma gittiğimde benim clexan igneyi ve östrojen bantı kesti digerlerini bende kullanıyorum. Bide size ne tahlili yapılıyo böle ve kim yapıyo bahçeci tüp bebek merkezi artık bu aşamada ilgilenmiyo.
Canım dediğin doğru bu aşamadan sonra ilgilenmiyorlar kendine iyi bir dr bulman lazım ilk aşamada hemogram biyokimya ve idrar tahlili yapıyorlar 2. Aşamada detaylı hormon tahlilleri vs.

Kızlar benim de negatif meğersem hiç oluşmamış..nasıl oluosa RABBİM hayırlısını nasibetsin diyebiliorum şuan sadece..

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar güzel bir hafta geçirelim inşallah mutlu bir gün olsun herşey yolunda gitsin rabbim gönlünüzde ne var ise hayırlısıyla versin:))

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar güzel bir hafta geçirelim inşallah mutlu bir gün olsun herşey yolunda gitsin rabbim gönlünüzde ne var ise hayırlısıyla versin:))

Günaydın, giremedim kaç gündür.. Ben cumartesi kese kontrolü oldu 1 tane kese göründü. Şimdilik herşey yolunda gibi bakalaım hayırlısı.. kan tahlilleri istedi doktor açlık şekeri, troid vs. Cumartesi de kalp atışı için gideceğiz inşallah.. estrofem, crinone jel, climara forte bant ve elevit.. hepsine devam et dedi.. yarın tam 6 haftalık olacağız inşallah hayırlısıyla.. hepimizin sağlıkla ve hayırlısıyla gelsin bebişleri.. tedavi sürecindeki arkadaşlar lütfen moral bozmadan devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…