Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sindirim sistemi ve gaz için dr ilaç verdi ama kullanmadım zaten 8-9 tane ilaç kullanıyorum bide onu istemedim senin ilaçların nasıl iğne kullanıyormusun?

Benim de crinone jel sonrası sabah ve akşam bir şişkinlik hissi oluyor özellikle, doktor bana bağırsak sistemini kötü etkileyecek yiyeceklerden özellikle uzak dur, az ye ve kendini şişirme sakın dedi.. ve bol bol su iç.. mide yanması çok oluyor bende, şu anda mide yanmasının sebebi yediklerindir dikkat et dedi..

Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına ilaçlar aynı zaten 12. Haftaya kadar hepsine devam estrofemde kalp atışı duyulana kadar devam sağlıklı sıhhatli olsunlarda hepsine katlanırız biz:))

Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına ilaçlar aynı zaten 12. Haftaya kadar hepsine devam estrofemde kalp atışı duyulana kadar devam sağlıklı sıhhatli olsunlarda hepsine katlanırız biz:))

Sen kalp atışı için ne zaman gidiyorsun canım? Aynen hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da bundan sonrası keyifli beklemeler olsun hepimiz için..

Sen kalp atışı için ne zaman gidiyorsun canım? Aynen hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da bundan sonrası keyifli beklemeler olsun hepimiz için..
Kısmetse cuma günü 7 haftalıkken çağırdı bakalım hayırlısı rabbimden.amin inşallah hepimiz için dua ediyorum

Hadi bakalım 1 gün arayla gidiyoruz önce senin güzel haberlerini alalım inşallah sonra da hepimizin.. sen çok yoğun çalışıyorsun, birde ikiz gebelik Allah yardımcın olsun canım yaa.. İnşallah sorunsuz rahat geçer hepimizin hamileliği ve sağlıkla gelirler minnoşlar :)

Sorma canım hem yoğun hemde çok yorucu bir işim var ama idare ediyorum şimdilik:)) ikiz olmasıda ayrı birşey tabi ama huxur verici çok şükür bugünlerimize)

Aminnn transfer olup bekleyenlerdenimmınsallah sizin gibi pozitif sonucu alırım .yazdıklarınızı biraz okudum ikiz gebelik masallah suphanallah ve çalışıyorsunuz hemde kaç saat ayakta durarak dogrumu bu .peki transferden sonra beklerken neler yaptınız çalıştınızmı

Merabalar hiç mutlu haberle gelmedim yumurtalarim istenen olgunluğa gelmediği için ilaçları kestik ve Tüp Bebek hayalimde sonà erdi geçen ay aşılama için düşük dozlarla daha güzel buyumuslerdi bu ay doz yükseldi yumurta büyümedı rabbim böyle nasip etmiş napalım üzüldüm ağladım ama geçti 10.günü adetin 11mm 14mm 5 tane felan yumurta var bunlar şimdi kendi büyüyüp çatlarmi sizce fikri olan varmı biz normalde yolla deneyelim mi sansimizi

Hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin canım 2 tane dondurulmuş embriyo transferi oldum 15 dk sonra yürüyerek hastaneden ayrıldım 1 saat arabada yol gittim ve olabildiğince kendimi sıkmadan dinlendim 10 gün rapor aldım ama sürekli yatmadım aslada tavsiye etmem sonrasında full time çalışmaya başladım eğilip koşmalar yükseklere uzanmalar uykusuzluk iş stresi ne ararsan vardı bende ama çok şükür bugünlere geldik canım rabbim nasıl uygun görürse öyle oluyo dr bana dediki kendini tavandan da assan tutmıcaksa düşücekse engel olamazsın hak verdim)

Size en büyük tavsiyem transferden sonra siz siz olun asla normal dışına çıkmayın günlük yaşamınıza dönün psikoloji ve stres çok önemli oluruna bırakmak lazım rahat olmak çok örnmli gebelik bir hastalık değilki sürekli yatalım normal bir gebesiniz aslında ilk tedavim değil kaç kere tüp bebek yaptırdım bu yüzden bu kadar rahat konuşabiliyorum yanlış anlamayın umarım herşey istediğiniz gibi olur mesela şu anda gece nöbetine gidiyorum ve 15 saat ayakta çalışıcam çok yorulucam ama rabbim sabrını verecek inşallah hayırlısıyla bana kolay gelsin:))

Aminnn transfer olup bekleyenlerdenimmınsallah sizin gibi pozitif sonucu alırım .yazdıklarınızı biraz okudum ikiz gebelik masallah suphanallah ve çalışıyorsunuz hemde kaç saat ayakta durarak dogrumu bu .peki transferden sonra beklerken neler yaptınız çalıştınızmı
Cevap için çok teşekkür ederimiçimi rahatlattiniz insallah diyorum duaniza sağ salim evlatlarınızı kucagınıza alın ınsallah

Sorma canım hem yoğun hemde çok yorucu bir işim var ama idare ediyorum şimdilik:)) ikiz olmasıda ayrı birşey tabi ama huxur verici çok şükür bugünlerimize)

Allah kolaylık versin hepimize, hamilelik sürecini doğal hayatın akışı içinde yaşamak en güzeli, inşallah sonuna kadar işimize gücümüze gidip bu süreci yaşarız.. İnşallah sağlıkla devam etsin, sağlıklı bebekler olsunlar içimizde yeşeren umutlarımız.. zaten hep bu anları bekledik keyifle geçirelim inşallah.. benim doktorum da senin dediğin gibi hep doğal yaşa, normal hayatına devam et modunda.. ben de rapor aldım ama sürekli yatma sakın demişti bana.. eşim biraz daha pimpirikli benim, doktora şikayet etti beni :) doktor da dedi ki ben ona sürekli yat desem de bebek düşecekse düşer.. o yüzden biraz temposunu hafifletip normal hayatına devam etsin.. ama senin çalışma saatlerin çok uzun ve bir de sürekli ayakta o zor tabii.. bünye neye alışırsa öyle gidiyor gerçi :)

Amin allah razı olsun hepimiz alırız sağ sağlim inşallah dualarımdasınıx:)

Ne
Neden iptal oldu anlamadım ben benim arkadaşın bir tane yumurtası vardı toplandı döllendi. Özelemi gidiyosun yoksa fakülteyemi.

Kizlar dondurulmus tek embriyonun ikiz olma ihtimali varmidir acaba tek yumurta ikizi yani

Kizlar dondurulmus tek embriyonun ikiz olma ihtimali varmidir acaba tek yumurta ikizi yani
Ben duymuştum doktor 2 embriyo ydrleştirelim demiş anne ben nasıl bakayım 2 taneye diye istememiş bir tane yerleştirilmiş sonra ultrasonda bir bakmışlar 2 tane bebiş var.

Ben duymuştum doktor 2 embriyo ydrleştirelim demiş anne ben nasıl bakayım 2 taneye diye istememiş bir tane yerleştirilmiş sonra ultrasonda bir bakmışlar 2 tane bebiş var.

Suphanallah peki dondurulmus embriyomuymus duyduguma gore dondurulmuslar ayni zamanda cogul gebeligi onlemek icinmis ben isterim acikcasi tek yumurta ikizini ama hakkimizda hayirlisi

Merhaba ben de muhabbetlerinizi sessizce takip edip okuyanlardandim. Ama dayanamadım yazdım. 31 mart itibari ile bana da transfer yapıldı. 4 gün istirahat ettim. Yumurta toplandıktan 2gun sonrantransfer yapıldı. Aradılar bir gün önce gelmemi söylediler çünkü döllenen yumurtalar beklenenden cabuk bolunmusler. Bu da iyi bir şeymiş. İki tane embriyo transfer ettiler. Perşembe transfer oldu cumartesi kahve telvesi kivaminda kanamam oldu. İnşallah iyi bir şeydir. Şimdi tek dileğim tutunmaları 12sinde test tarihim. Dayanabilir miyim o zamana kadar bilmiyorum. Vajinal crinona jel ve estrofem tablet kullanıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Ne

Neden iptal oldu anlamadım ben benim arkadaşın bir tane yumurtası vardı toplandı döllendi. Özelemi gidiyosun yoksa fakülteyemi.
Özel é gidiyorum küçük dedi aşılama yapcaktim o bile olmaz yüksek doz ilaca rağmen buyumediyse dedi ne bilim valla moralim sifir

Aramiza hosgeldin cnm oncelikle tedavin hayirli olsun ins pozitif sonuc alirsin o kanamada ins yerlesme kanamasidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…