Sindirim sistemi ve gaz için dr ilaç verdi ama kullanmadım zaten 8-9 tane ilaç kullanıyorum bide onu istemedim senin ilaçların nasıl iğne kullanıyormusun?
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına ilaçlar aynı zaten 12. Haftaya kadar hepsine devam estrofemde kalp atışı duyulana kadar devam sağlıklı sıhhatli olsunlarda hepsine katlanırız biz:))Günaydın, giremedim kaç gündür.. Ben cumartesi kese kontrolü oldu 1 tane kese göründü. Şimdilik herşey yolunda gibi bakalaım hayırlısı.. kan tahlilleri istedi doktor açlık şekeri, troid vs. Cumartesi de kalp atışı için gideceğiz inşallah.. estrofem, crinone jel, climara forte bant ve elevit.. hepsine devam et dedi.. yarın tam 6 haftalık olacağız inşallah hayırlısıyla.. hepimizin sağlıkla ve hayırlısıyla gelsin bebişleri.. tedavi sürecindeki arkadaşlar lütfen moral bozmadan devam..
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına ilaçlar aynı zaten 12. Haftaya kadar hepsine devam estrofemde kalp atışı duyulana kadar devam sağlıklı sıhhatli olsunlarda hepsine katlanırız biz:))
Kısmetse cuma günü 7 haftalıkken çağırdı bakalım hayırlısı rabbimden.amin inşallah hepimiz için dua ediyorumSen kalp atışı için ne zaman gidiyorsun canım? Aynen hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da bundan sonrası keyifli beklemeler olsun hepimiz için..
Sorma canım hem yoğun hemde çok yorucu bir işim var ama idare ediyorum şimdilik:)) ikiz olmasıda ayrı birşey tabi ama huxur verici çok şükür bugünlerimizeHadi bakalım 1 gün arayla gidiyoruz önce senin güzel haberlerini alalım inşallah sonra da hepimizin.. sen çok yoğun çalışıyorsun, birde ikiz gebelik Allah yardımcın olsun canım yaa.. İnşallah sorunsuz rahat geçer hepimizin hamileliği ve sağlıkla gelirler minnoşlar :)
Aminnn transfer olup bekleyenlerdenimmınsallah sizin gibi pozitif sonucu alırım .yazdıklarınızı biraz okudum ikiz gebelik masallah suphanallah ve çalışıyorsunuz hemde kaç saat ayakta durarak dogrumu bu .peki transferden sonra beklerken neler yaptınız çalıştınızmıKızlar nasılsınız napıyorsunuz kimse girmiyo artık sanırım paylaşımda bulunalım merak ediyorum sizleri tedVi olanlar gün sayanlar bebek büyütenler herşey yolundamı:))umarım rabbim gönlünüzde ne varsa en hayırlısını en güzelini verir
Merabalar hiç mutlu haberle gelmedim yumurtalarim istenen olgunluğa gelmediği için ilaçları kestik ve Tüp Bebek hayalimde sonà erdi geçen ay aşılama için düşük dozlarla daha güzel buyumuslerdi bu ay doz yükseldi yumurta büyümedı rabbim böyle nasip etmiş napalım üzüldüm ağladım ama geçti 10.günü adetin 11mm 14mm 5 tane felan yumurta var bunlar şimdi kendi büyüyüp çatlarmi sizce fikri olan varmı biz normalde yolla deneyelim mi sansimiziAminnn transfer olup bekleyenlerdenimmınsallah sizin gibi pozitif sonucu alırım .yazdıklarınızı biraz okudum ikiz gebelik masallah suphanallah ve çalışıyorsunuz hemde kaç saat ayakta durarak dogrumu bu .peki transferden sonra beklerken neler yaptınız çalıştınızmı
Hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin canım 2 tane dondurulmuş embriyo transferi oldum 15 dk sonra yürüyerek hastaneden ayrıldım 1 saat arabada yol gittim ve olabildiğince kendimi sıkmadan dinlendim 10 gün rapor aldım ama sürekli yatmadım aslada tavsiye etmem sonrasında full time çalışmaya başladım eğilip koşmalar yükseklere uzanmalar uykusuzluk iş stresi ne ararsan vardı bende ama çok şükür bugünlere geldik canım rabbim nasıl uygun görürse öyle oluyo dr bana dediki kendini tavandan da assan tutmıcaksa düşücekse engel olamazsın hak verdimAminnn transfer olup bekleyenlerdenimmınsallah sizin gibi pozitif sonucu alırım .yazdıklarınızı biraz okudum ikiz gebelik masallah suphanallah ve çalışıyorsunuz hemde kaç saat ayakta durarak dogrumu bu .peki transferden sonra beklerken neler yaptınız çalıştınızmı
Aminnn transfer olup bekleyenlerdenimmınsallah sizin gibi pozitif sonucu alırım .yazdıklarınızı biraz okudum ikiz gebelik masallah suphanallah ve çalışıyorsunuz hemde kaç saat ayakta durarak dogrumu bu .peki transferden sonra beklerken neler yaptınız çalıştınızmıKızlar nasılsınız napıyorsunuz kimse girmiyo artık sanırım paylaşımda bulunalım merak ediyorum sizleri tedVi olanlar gün sayanlar bebek büyütenler herşey yolundamı:))umarım rabbim gönlünüzde ne varsa en hayırlısını en güzelini verir
Cevap için çok teşekkür ederimiçimi rahatlattiniz insallah diyorum duaniza sağ salim evlatlarınızı kucagınıza alın ınsallahHayırlısı olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin canım 2 tane dondurulmuş embriyo transferi oldum 15 dk sonra yürüyerek hastaneden ayrıldım 1 saat arabada yol gittim ve olabildiğince kendimi sıkmadan dinlendim 10 gün rapor aldım ama sürekli yatmadım aslada tavsiye etmem sonrasında full time çalışmaya başladım eğilip koşmalar yükseklere uzanmalar uykusuzluk iş stresi ne ararsan vardı bende ama çok şükür bugünlere geldik canım rabbim nasıl uygun görürse öyle oluyo dr bana dediki kendini tavandan da assan tutmıcaksa düşücekse engel olamazsın hak verdim)
Sorma canım hem yoğun hemde çok yorucu bir işim var ama idare ediyorum şimdilik:)) ikiz olmasıda ayrı birşey tabi ama huxur verici çok şükür bugünlerimize)
Amin allah razı olsun hepimiz alırız sağ sağlim inşallah dualarımdasınıx:)Aminnn transfer olup bekleyenlerdenimmınsallah sizin gibi pozitif sonucu alırım .yazdıklarınızı biraz okudum ikiz gebelik masallah suphanallah ve çalışıyorsunuz hemde kaç saat ayakta durarak dogrumu bu .peki transferden sonra beklerken neler yaptınız çalıştınızmı
Cevap için çok teşekkür ederimiçimi rahatlattiniz insallah diyorum duaniza sağ salim evlatlarınızı kucagınıza alın ınsallah
Neden iptal oldu anlamadım ben benim arkadaşın bir tane yumurtası vardı toplandı döllendi. Özelemi gidiyosun yoksa fakülteyemi.Merabalar hiç mutlu haberle gelmedim yumurtalarim istenen olgunluğa gelmediği için ilaçları kestik ve Tüp Bebek hayalimde sonà erdi geçen ay aşılama için düşük dozlarla daha güzel buyumuslerdi bu ay doz yükseldi yumurta büyümedı rabbim böyle nasip etmiş napalım üzüldüm ağladım ama geçti 10.günü adetin 11mm 14mm 5 tane felan yumurta var bunlar şimdi kendi büyüyüp çatlarmi sizce fikri olan varmı biz normalde yolla deneyelim mi sansimizi
Ben duymuştum doktor 2 embriyo ydrleştirelim demiş anne ben nasıl bakayım 2 taneye diye istememiş bir tane yerleştirilmiş sonra ultrasonda bir bakmışlar 2 tane bebiş var.Kizlar dondurulmus tek embriyonun ikiz olma ihtimali varmidir acaba tek yumurta ikizi yani
Ben duymuştum doktor 2 embriyo ydrleştirelim demiş anne ben nasıl bakayım 2 taneye diye istememiş bir tane yerleştirilmiş sonra ultrasonda bir bakmışlar 2 tane bebiş var.
Özel é gidiyorum küçük dedi aşılama yapcaktim o bile olmaz yüksek doz ilaca rağmen buyumediyse dedi ne bilim valla moralim sifirNe
Neden iptal oldu anlamadım ben benim arkadaşın bir tane yumurtası vardı toplandı döllendi. Özelemi gidiyosun yoksa fakülteyemi.
Merhaba ben de muhabbetlerinizi sessizce takip edip okuyanlardandim. Ama dayanamadım yazdım. 31 mart itibari ile bana da transfer yapıldı. 4 gün istirahat ettim. Yumurta toplandıktan 2gun sonrantransfer yapıldı. Aradılar bir gün önce gelmemi söylediler çünkü döllenen yumurtalar beklenenden cabuk bolunmusler. Bu da iyi bir şeymiş. İki tane embriyo transfer ettiler. Perşembe transfer oldu cumartesi kahve telvesi kivaminda kanamam oldu. İnşallah iyi bir şeydir. Şimdi tek dileğim tutunmaları 12sinde test tarihim. Dayanabilir miyim o zamana kadar bilmiyorum. Vajinal crinona jel ve estrofem tablet kullanıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?