Aramiza hosgeldin cnm oncelikle tedavin hayirli olsun ins pozitif sonuc alirsin o kanamada ins yerlesme kanamasidir
Merhaba kizlar benimde 7 mart.ta transferim yapıldı 2 tane 3
gün embriyosuydu
11 gun beta hcg 24.6
14.gun 122.2
21.gun 1554 doktor cok iyi dedi
25.gun ultrasonda tam goremedi veya bi aksilik oldugunu anladi ki tekrar beta hcg ye baktiralim dedi ve 329 cikti ve ben yikildim gunlerdir ağlıyorum. Bugün 28.ci günümüz ve beta hcg 250.5 e düşmüş, ama hala lekelenmem kanamam vs.yok. .. Bebeğimindüşmesini beklemek cok zor, rabbim kimseye yasatmasin
Ayy cnm cok gecmis olsun yani diyecek soz yok aslinda uzuldum hakkinda hayirlisi ama anlamadim nasil olurda o kadar yukselirken duser deger bisi demiyomu doktor dusukmu yapmissiniz yoksa kimyasal gebelik veya dis gebelikmi bi umutta yokmu
Çok ilginç betahcgnin düşmesi neden duser kiMerhaba kizlar benimde 7 mart.ta transferim yapıldı 2 tane 3
gün embriyosuydu
11 gun beta hcg 24.6
14.gun 122.2
25.gun ultrasonda tam goremedi veya bi aksilik oldugunu anladi ki tekrar beta hcg ye baktiralim dedi ve 329 cikti ve ben yikildim gunlerdir ağlıyorum. Bugün 28.ci günümüz ve beta hcg 250.5 e düşmüş, ama hala lekelenmem kanamam vs.yok. .. Bebeğimindüşmesini beklemek cok zor, rabbim kimseye yasatmasin
Merhaba ben de muhabbetlerinizi sessizce takip edip okuyanlardandim. Ama dayanamadım yazdım. 31 mart itibari ile bana da transfer yapıldı. 4 gün istirahat ettim. Yumurta toplandıktan 2gun sonrantransfer yapıldı. Aradılar bir gün önce gelmemi söylediler çünkü döllenen yumurtalar beklenenden cabuk bolunmusler. Bu da iyi bir şeymiş. İki tane embriyo transfer ettiler. Perşembe transfer oldu cumartesi kahve telvesi kivaminda kanamam oldu. İnşallah iyi bir şeydir. Şimdi tek dileğim tutunmaları 12sinde test tarihim. Dayanabilir miyim o zamana kadar bilmiyorum. Vajinal crinona jel ve estrofem tablet kullanıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Cok saol canim baska doktorlara da gosterdim sonuclarimi maalesef burden bukadar dusmesinden dolayi hic bi umut yok dediler... muhtemelen kimyasal gebelik yasiyorsuniz dediler... beta hcg 0 a düşünce kanamam olacakmış tüp bebek merkezinden öyle dediler. .. cok Üzgünüz hepsi bir kabus gibi hala inanamiyorum
Tatlım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun İnşallah en kısa sürede müjdeli haberlerin olsun.Merhaba kizlar benimde 7 mart.ta transferim yapıldı 2 tane 3
gün embriyosuydu
11 gun beta hcg 24.6
14.gun 122.2
Canım inşallah tutunmuşlardır. Ben testi doktorumun söylediği tarihten 5 gün erken yapmıştım yavaş artmiştı bu sefer bunu kafama takmıştım. Bence dokyorun 12 si dediyse onu dinle.Merhaba ben de muhabbetlerinizi sessizce takip edip okuyanlardandim. Ama dayanamadım yazdım. 31 mart itibari ile bana da transfer yapıldı. 4 gün istirahat ettim. Yumurta toplandıktan 2gun sonrantransfer yapıldı. Aradılar bir gün önce gelmemi söylediler çünkü döllenen yumurtalar beklenenden cabuk bolunmusler. Bu da iyi bir şeymiş. İki tane embriyo transfer ettiler. Perşembe transfer oldu cumartesi kahve telvesi kivaminda kanamam oldu. İnşallah iyi bir şeydir. Şimdi tek dileğim tutunmaları 12sinde test tarihim. Dayanabilir miyim o zamana kadar bilmiyorum. Vajinal crinona jel ve estrofem tablet kullanıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bunu kabul edemiyorum neticede tup bebek bu ve en sağlıklı sperm ile en ıyı gelişen yumurtayı kendileri dölleyip transfer ediyorlar. neticede genetiği düzeltilmiş kıymetli bebek diyorlar tıpta buna. o zaman bu durum tup bebek merkezinin hatası bence. Düşer anlarım tutmaz anlarım ama merkezin sağlıksız döllenme demesini kabul edemem. o zaman transfer etmeseydin. sağlıklı embriyo bölünürken bile kendini belli ediyor neticede.Sordum canim herşey normalken birden bu kadar nasil düşer diye... verdikleri cevap sadece olabilir sagliksiz bir dollenme vs....
Amiin canim allah razı olsun. ...Selam canım üzülme desem de zor biliyorum ama bunda da vardır bir hayır, demek ki zamanı değilmiş,, yaşadığın çok zor ama moral bozmadan devam etmek zorundayız bizler.. inan her durumun daha beteri var.. şu an sana tüm söylenenler boş gelse de zaman sana iyi gelecek.. Allah hayırlısıyla tez zamanda sağlıkla güzel haberler almanı sağlasın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?