Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kizlar benimde 7 mart.ta transferim yapıldı 2 tane 3
gün embriyosuydu
11 gun beta hcg 24.6
14.gun 122.2
21.gun 1554 doktor cok iyi dedi
25.gun ultrasonda tam goremedi veya bi aksilik oldugunu anladi ki tekrar beta hcg ye baktiralim dedi ve 329 cikti ve ben yikildim gunlerdir ağlıyorum. Bugün 28.ci günümüz ve beta hcg 250.5 e düşmüş, ama hala lekelenmem kanamam vs.yok. .. Bebeğimindüşmesini beklemek cok zor, rabbim kimseye yasatmasin

Ayy cnm cok gecmis olsun yani diyecek soz yok aslinda uzuldum hakkinda hayirlisi ama anlamadim nasil olurda o kadar yukselirken duser deger bisi demiyomu doktor dusukmu yapmissiniz yoksa kimyasal gebelik veya dis gebelikmi bi umutta yokmu

Cok saol canim baska doktorlara da gosterdim sonuclarimi maalesef burden bukadar dusmesinden dolayi hic bi umut yok dediler... muhtemelen kimyasal gebelik yasiyorsuniz dediler... beta hcg 0 a düşünce kanamam olacakmış tüp bebek merkezinden öyle dediler. .. cok Üzgünüz hepsi bir kabus gibi hala inanamiyorum

rabbimin hazinesi geniştir boldur, inşallah kullarına muhtaç olmadan kendi hazinesinden verir.... verdiğinede aldığınada razı olmak zorundayız belki böylesi biizm icin hayırlıdır bilemeyiz. .. rabbim hepimize sabir versin cok zorrr

Çok ilginç betahcgnin düşmesi neden duser ki

Sordum canim herşey normalken birden bu kadar nasil düşer diye... verdikleri cevap sadece olabilir sagliksiz bir dollenme vs....

Hayırlısı olsun hakkında.. en azından 9. yada 10. günü bekle eğer erken yaparsan bazen doğru çıkmıyor değerler boşu boşuna üzülmüş oluyorsun.. inşallah güzel haberlerini alırız..

Selam canım üzülme desem de zor biliyorum ama bunda da vardır bir hayır, demek ki zamanı değilmiş,, yaşadığın çok zor ama moral bozmadan devam etmek zorundayız bizler.. inan her durumun daha beteri var.. şu an sana tüm söylenenler boş gelse de zaman sana iyi gelecek.. Allah hayırlısıyla tez zamanda sağlıkla güzel haberler almanı sağlasın inşallah..

Tatlım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun İnşallah en kısa sürede müjdeli haberlerin olsun.

Canım inşallah tutunmuşlardır. Ben testi doktorumun söylediği tarihten 5 gün erken yapmıştım yavaş artmiştı bu sefer bunu kafama takmıştım. Bence dokyorun 12 si dediyse onu dinle.

Sordum canim herşey normalken birden bu kadar nasil düşer diye... verdikleri cevap sadece olabilir sagliksiz bir dollenme vs....
Bunu kabul edemiyorum neticede tup bebek bu ve en sağlıklı sperm ile en ıyı gelişen yumurtayı kendileri dölleyip transfer ediyorlar. neticede genetiği düzeltilmiş kıymetli bebek diyorlar tıpta buna. o zaman bu durum tup bebek merkezinin hatası bence. Düşer anlarım tutmaz anlarım ama merkezin sağlıksız döllenme demesini kabul edemem. o zaman transfer etmeseydin. sağlıklı embriyo bölünürken bile kendini belli ediyor neticede.

Kızlar hayırlısı olsun ne diyim çok üxüldüm inanın vardır bunda da bir hayır

Amiin canim allah razı olsun. ...

OTE="aylis80, post: 45919919, member: 746646"]Tatlım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun İnşallah en kısa sürede müjdeli haberlerin olsun.[/QUOTE]
Allah razı olsun canm inşallah

OTE="aylis80, post: 45919919, member: 746646"]Tatlım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun İnşallah en kısa sürede müjdeli haberlerin olsun.[/QUOTE]
Allah razı olsun canm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…