- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
geçmiş olsun canım bnmde değerlerim seninle çok yakındı 8 haftalıktı ve bebeğimin kalbi durdu benimde. bende kaan beyin hastasıyım şimdi ikinci deneme için başladıkBen özel irenbe tup bebek merkezi nde yaptirdim
oradaki doktorum kaan bozkurt
Sağol canım, sanada cok geçmiş olsun rabbim emeklerimizi bosa gidermesin... bende bugun 6+4 um kanamain baslamasi biraz zaman alicak galiba 250.5 di dunku beta hcg 0 a inmesi gerekiyomus kanamamin başlaması icin[/QUOTE]OTE="egeli_09, post: 45921147, member: 452926"]geçmiş olsun canım bnmde değerlerim seninle çok yakındı 8 haftalıktı ve bebeğimin kalbi durdu benimde. bende kaan beyin hastasıyım şimdi ikinci deneme için başladık
Sağol canım, sanada cok geçmiş olsun rabbim emeklerimizi bosa gidermesin... bende bugun 6+4 um kanamain baslamasi biraz zaman alicak galiba 250.5 di dunku beta hcg 0 a inmesi gerekiyomus kanamamin başlaması icin
Kızlar slm tarnsfer olanların transfer süreci nasıl gidiyor hamiş olanlar nasıl benimde 2. Transferim cuma dualarınıza ihtiyacım varr
MerKızlar slm tarnsfer olanların transfer süreci nasıl gidiyor hamiş olanlar nasıl benimde 2. Transferim cuma dualarınıza ihtiyacım varr
Mutlu hayırlı haberlerini alalımda bizde sevinç çığlıkları atalım canım inşallah hayırlısı olsun rabbim gönlünde ne varsa en güzelini versin arkadaşım :))Kızlar slm tarnsfer olanların transfer süreci nasıl gidiyor hamiş olanlar nasıl benimde 2. Transferim cuma dualarınıza ihtiyacım varr
Kızlar slm tarnsfer olanların transfer süreci nasıl gidiyor hamiş olanlar nasıl benimde 2. Transferim cuma dualarınıza ihtiyacım varr
Allah razı olsun canım inş isteyen herkese nasip etsinHadi bakalım hayırlı haberler gelsin sonrasında inşallah.. Allahım tüm isteyenlere kısa zamanda, hayırlısıyla ve sağlıkla versin inşallah...
Canımsın kuzum inş Rabbim nasip etsinMutlu hayırlı haberlerini alalımda bizde sevinç çığlıkları atalım canım inşallah hayırlısı olsun rabbim gönlünde ne varsa en güzelini versin arkadaşım :))
Valla dr hızlı çıktı ara vermeksizin devam dedi güzel enerji ve dualarınızı bekliyorum arkadaşımmOoo vakit ne çabuk geçti :) Hadi bakalım güzel enerjiler gönderiyoruz sana...
rabbimin hazinesi geniştir boldur, inşallah kullarına muhtaç olmadan kendi hazinesinden verir.... verdiğinede aldığınada razı olmak zorundayız belki böylesi biizm icin hayırlıdır bilemeyiz. .. rabbim hepimize sabir versin cok zorrr
Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin duasını kabul etsin gün sayma zaman hiç geçmiyor bana telefon yok dedi dr transfer sonrası sürekli nette tüp bebek le ilgili şeylere bakıyorum bakalım mandala boyarım artıkCnm hayirli olsun dualrimiz seninle ins pozitif sonuc alirsin senle birlikte hepimiz seviniriz ins bende hala gun bekliyorum yaa gecmiuo gunler saatler durdu sanki ayin 27 si nasil olacak hic bilmiyorum
Merhaba kizlar benimde 7 mart.ta transferim yapıldı 2 tane 3
gün embriyosuydu
11 gun beta hcg 24.6
14.gun 122.2
21.gun 1554 doktor cok iyi dedi
25.gun ultrasonda tam goremedi veya bi aksilik oldugunu anladi ki tekrar beta hcg ye baktiralim dedi ve 329 cikti ve ben yikildim gunlerdir ağlıyorum. Bugün 28.ci günümüz ve beta hcg 250.5 e düşmüş, ama hala lekelenmem kanamam vs.yok. .. Bebeğimindüşmesini beklemek cok zor, rabbim kimseye yasatmasin
Mantıklı:))bu sefer dinle bari adamı ve beni lütfenAllah razı olsun canım Rabbim hepimizin duasını kabul etsin gün sayma zaman hiç geçmiyor bana telefon yok dedi dr transfer sonrası sürekli nette tüp bebek le ilgili şeylere bakıyorum bakalım mandala boyarım artık
zge83 Canım arkadaşım şimdi kimler transfer bekliyo kimler tedavi oluyo kimler gebe kimler gün sayıyo bir liste çıkartabilirmisin canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?