Mart 2016 Tüp bebek transferi yaptıracaklar :):)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
OTE="egeli_09, post: 45921147, member: 452926"]geçmiş olsun canım bnmde değerlerim seninle çok yakındı 8 haftalıktı ve bebeğimin kalbi durdu benimde. bende kaan beyin hastasıyım şimdi ikinci deneme için başladık[/QUOTE]
Sağol canım, sanada cok geçmiş olsun rabbim emeklerimizi bosa gidermesin... bende bugun 6+4 um kanamain baslamasi biraz zaman alicak galiba 250.5 di dunku beta hcg 0 a inmesi gerekiyomus kanamamin başlaması icin

Sağol canım, sanada cok geçmiş olsun rabbim emeklerimizi bosa gidermesin... bende bugun 6+4 um kanamain baslamasi biraz zaman alicak galiba 250.5 di dunku beta hcg 0 a inmesi gerekiyomus kanamamin başlaması icin[/QUOTE]

Çok çok geçmiş olsun. Umarım bu süreci kısa bir süre içinde atlatırsın. Kanaman yakında başlar, daha önce kimyasal gebelik geçirdim 250 nin altına düşünce başlamıştı benim. Adet bitimi son kez yaptırdığımda ancak 6 ya düşmüştü.. Tekrar tekrar geçmiş olsun...

Sağol canım, sanada cok geçmiş olsun rabbim emeklerimizi bosa gidermesin... bende bugun 6+4 um kanamain baslamasi biraz zaman alicak galiba 250.5 di dunku beta hcg 0 a inmesi gerekiyomus kanamamin başlaması icin

Çok çok geçmiş olsun. Umarım bu süreci kısa bir süre içinde atlatırsın. Kanaman yakında başlar, daha önce kimyasal gebelik geçirdim 250 nin altına düşünce başlamıştı benim. Adet bitimi son kez yaptırdığımda ancak 6 ya düşmüştü.. Tekrar tekrar geçmiş olsun...[/QUOTE]
Sağol canım sanada geçmiş olsun, inşallah hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak bizlerede nasip olur

Kızlar slm tarnsfer olanların transfer süreci nasıl gidiyor hamiş olanlar nasıl benimde 2. Transferim cuma dualarınıza ihtiyacım varr

Kızlar slm tarnsfer olanların transfer süreci nasıl gidiyor hamiş olanlar nasıl benimde 2. Transferim cuma dualarınıza ihtiyacım varr

Hadi bakalım hayırlı haberler gelsin sonrasında inşallah.. Allahım tüm isteyenlere kısa zamanda, hayırlısıyla ve sağlıkla versin inşallah...

MerhabaOTE="zge83, post: 45925455, member: 695887"]Kızlar slm tarnsfer olanların transfer süreci nasıl gidiyor hamiş olanlar nasıl benimde 2. Transferim cuma dualarınıza ihtiyacım varr[/QUOTE]
Mer

mrb canim şimdiden hayırlı olsun inşallah, allah sevdiklerine güzel haberler vermeyi nasip etsin inş...

Mutlu hayırlı haberlerini alalımda bizde sevinç çığlıkları atalım canım inşallah hayırlısı olsun rabbim gönlünde ne varsa en güzelini versin arkadaşım :))

Ooo vakit ne çabuk geçti :) Hadi bakalım güzel enerjiler gönderiyoruz sana...

Hadi bakalım hayırlı haberler gelsin sonrasında inşallah.. Allahım tüm isteyenlere kısa zamanda, hayırlısıyla ve sağlıkla versin inşallah...
Allah razı olsun canım inş isteyen herkese nasip etsin

Mutlu hayırlı haberlerini alalımda bizde sevinç çığlıkları atalım canım inşallah hayırlısı olsun rabbim gönlünde ne varsa en güzelini versin arkadaşım :))
Canımsın kuzum inş Rabbim nasip etsin

Aminn cnm hakkimizda hayirlisi ins

Cnm hayirli olsun dualrimiz seninle ins pozitif sonuc alirsin senle birlikte hepimiz seviniriz ins bende hala gun bekliyorum yaa gecmiuo gunler saatler durdu sanki ayin 27 si nasil olacak hic bilmiyorum

Cnm hayirli olsun dualrimiz seninle ins pozitif sonuc alirsin senle birlikte hepimiz seviniriz ins bende hala gun bekliyorum yaa gecmiuo gunler saatler durdu sanki ayin 27 si nasil olacak hic bilmiyorum
Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin duasını kabul etsin gün sayma zaman hiç geçmiyor bana telefon yok dedi dr transfer sonrası sürekli nette tüp bebek le ilgili şeylere bakıyorum bakalım mandala boyarım artık

İnan cok uzuldum neden olmus boyle peki.Belirtilerin kaybolmusmuydu.İnan kendime olmus gibi uzuldum.

Mantıklı:))bu sefer dinle bari adamı ve beni lütfen)

zge83 Canım arkadaşım şimdi kimler transfer bekliyo kimler tedavi oluyo kimler gebe kimler gün sayıyo bir liste çıkartabilirmisin canım:))

zge83 Canım arkadaşım şimdi kimler transfer bekliyo kimler tedavi oluyo kimler gebe kimler gün sayıyo bir liste çıkartabilirmisin canım:))

Ben 16'sinda ilk doktor muayeneme gidecegim rahat oluyum diorum ama ohss gecirdim su aldirdim ya endise basti belirtiler de git gide kayboldu boyle bekliyorum iste .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…