Bir işin üzerine ne kadar düştükçe o kadar aksilik çıkıyor sankiBenim tek yaptırmadığım o kaldı da aklımda şüphe bu benim de inşlh. Değildir. Hatta gebeliğim bir hafta geriden geliyordu bebeğim gelişmiyordu doktorum dikkat et düşük tehliken var dedi.Bu ay son denemem zaten aşılama yaptırcam benim birde eşim olmuyor iş gereği bu da ayrı sorunum izni hep yumurtlama dışında oluyor artık pess diyorum sıkıldım hepsinden de ya
Tamam çok teşekkür ederimBende engel degil diye duydum ama hamile kalmak icin en iyi pozisyon ters iliski . Yani yuzustu. Daha etkili oluyormus.
öğrenenler olduArkadaşlar merhaba. 3 yıldır evliyim. İlk defa korunmayı bıraktık. Adetlerim çok düzenlidir. Yumurtlama dönemimi ovulasyon testiyle takip ettim. 3 Aydır folik asit kullanıyorum 16-17 Şubat yumurtlama dönemimdi. Değerlendirdik. Bugün adet olacakmışım gibi karnım agrıyor. Gebelik hemen olmayabilir evet ama “acaba? Duygusu “ çok fena arkadaşlar ya. 1 haftada da belli olmaz heralde bat 3 Mart.
yani tedavı gerektıren bırseymı varLove06 Canım ilk 7 testinde negative yani bir problem olmadığını gösteriyor. IgG elisa yüksekliği bu hastalığa maruz kaldığınızı, IgM elisa düşüklüğü ise antikor gelişmemiş yani kişinin bağışıklık kazanmadığını söylüyor . Belki doktorun bu konuda tedavi yöntemi uygulayabilir.
dktor bırsey yok dedı netdede baktım teedavısı yok hamıle kalmaya engelmı acabayani tedavı gerektıren bırseymı var
:) bide ben göreydim ne guzel kaçıncı günKızlar bugünkü testi inanmıyorum sonunda gördüm
Cidden yaBalkız senle biz kocalardan mahrum uşak derdine düştük ama asıl madde yokbenim eşim izni de hep ovulasyon dışı oluyor bu da kaderin bir cilvesi sankim istemiyor Allah
Yok hep değil de bazen denk geliyorhep bu şekilde oluyorsa direkt aşılama yaptırabilirsiniz..durumu anlatın doktora yok demeyecektir.
İnşallah canım en yakın zamanda görürsün adetten 10 gün sonra dr. Muayenede zaten demişti 16. Günde sen yumurtlarsın diye öyle de oldu çok şükür şimdi bn yumurtladım mı yoksa yumurta kendini saldı mı çatladımı acaba:) bide ben göreydim ne guzel kaçıncı gün
Ne zamandır deniyorsunuz cnm.dktor bırsey yok dedı netdede baktım teedavısı yok hamıle kalmaya engelmı acaba
3 aydır 1 oğlum varNe zamandır deniyorsunuz cnm.
bende buay ilk deniyrumİnşallah canım en yakın zamanda görürsün adetten 10 gün sonra dr. Muayenede zaten demişti 16. Günde sen yumurtlarsın diye öyle de oldu çok şükür şimdi bn yumurtladım mı yoksa yumurta kendini saldı mı çatladımı acaba
Allah bağışlasın cnm dr. önemli birşey yok dediyse çok güzel inş. en kısa sürede neticeye ulaşırsın3 aydır 1 oğlum var
Yanı ılk doktor bıse demedı eşimin doktor arkadasu sorun yok hastalık gecırmıs atlatmıs dedı ve ılk defa bole test yapıldı ben ıstemedım doktor kendı ıstemıs ınsallah sorun yoktur cunkı 8 yasında oplum var hastalıgı neAman geçirdim onuda bılmıyorumNe zamandır deniyorsunuz cnm.
Hımm yakında pik olur canım sen devam et yapmaya bnde olmayacak felan sandım ama bugün çok şükür gördümbende buay ilk deniyrumbnm daha 14.gunum
Aminnn cümlemiZ ulaşşaın ınsallahAllah bağışlasın cnm dr. önemli birşey yok dediyse çok güzel inş. en kısa sürede neticeye ulaşırsın
Sen paylaşnca öle hıssettım zatenHımm yakında pik olur canım sen devam et yapmaya bnde olmayacak felan sandım ama bugün çok şükür gördüm
İnşallah öle de olurSen paylaşnca öle hıssettım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?