Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir işin üzerine ne kadar düştükçe o kadar aksilik çıkıyor sanki

Arkadaşlar merhaba. 3 yıldır evliyim. İlk defa korunmayı bıraktık. Adetlerim çok düzenlidir. Yumurtlama dönemimi ovulasyon testiyle takip ettim. 3 Aydır folik asit kullanıyorum 16-17 Şubat yumurtlama dönemimdi. Değerlendirdik. Bugün adet olacakmışım gibi karnım agrıyor. Gebelik hemen olmayabilir evet ama “acaba? Duygusu “ çok fena arkadaşlar ya. 1 haftada da belli olmaz heralde bat 3 Mart.

öğrenenler oldu

Love06 Canım ilk 7 testinde negative yani bir problem olmadığını gösteriyor. IgG elisa yüksekliği bu hastalığa maruz kaldığınızı, IgM elisa düşüklüğü ise antikor gelişmemiş yani kişinin bağışıklık kazanmadığını söylüyor . Belki doktorun bu konuda tedavi yöntemi uygulayabilir.

yani tedavı gerektıren bırseymı var

Balkız senle biz kocalardan mahrum uşak derdine düştük ama asıl madde yok benim eşim izni de hep ovulasyon dışı oluyor bu da kaderin bir cilvesi sankim istemiyor Allah
Cidden ya
hep bu şekilde oluyorsa direkt aşılama yaptırabilirsiniz..durumu anlatın doktora yok demeyecektir.
Yok hep değil de bazen denk geliyor

Bugünün ovulasyon testini de yaptım ama azıcık bile koyulaşma yok 13. Gün bugün pik olması gerekiyordu yine yumurtlama olmayacak herhalde

:) bide ben göreydim ne guzel kaçıncı gün
İnşallah canım en yakın zamanda görürsün adetten 10 gün sonra dr. Muayenede zaten demişti 16. Günde sen yumurtlarsın diye öyle de oldu çok şükür şimdi bn yumurtladım mı yoksa yumurta kendini saldı mı çatladımı acaba

bende buay ilk deniyrum bnm daha 14.gunum

Ne zamandır deniyorsunuz cnm.
Yanı ılk doktor bıse demedı eşimin doktor arkadasu sorun yok hastalık gecırmıs atlatmıs dedı ve ılk defa bole test yapıldı ben ıstemedım doktor kendı ıstemıs ınsallah sorun yoktur cunkı 8 yasında oplum var hastalıgı neAman geçirdim onuda bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…