- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
masaj ne kızlar bak merak ettimGeçen ay masaj yapmıştım yumurtlama olmuştu ama bu ay yapmadım henüz yok bakalım. Döngüm 28-30 arası değişiyor ne olacak bekliyorum bende
ay canım çok sevindim ya yumurtacıkların iyi durumdaymış . valla çok sevindim.iyi bari bu yöntemlere devam edersin.Yok canım kullanmadım prowomen kullanıyorum şuan ama onuda çok duydum. Dün doktor kontrolüm vardı yavaş büyüyen yumurtalarım var benimde ama dün 19 mm di :) ya hayıt suyu ya bu vitamin biri etki etti bakalım inşallah sonucada ulaşırız
Evet canim yumurtlamadan yaklasik 14 gun sonra hamile degilsen adet baslarErken yumurtlayinca reglinin tarihimi degisiyor anlamadim hic boyle sey gelmedi basima
Bana kalırsa büyük önemi var cnm. Yediğinin içtiğinin bile hatta duygu durumunun (psikolojik) bile önemli etkisi var
Teşekkür ederim kadın üstte olanda ıhtımal çok düşüyor dıye okumuştum o açıdan sordum aslında. Tabi her şey etkiliyor.Pozisyonun onemi yok ama soyle anlamda var bence sperm kacisini en az olan ters iliski . Ya da normal siz yatar pozisyondayken. Diger fantazik olanlari cok onermiyorlar
Canımm direk atıp çay kaşığı ile karıştırıyorum eriyene kadar sıkıntı olmadı şuana kadar zaten toz. Niye öyle oldu kiay canım çok sevindim ya yumurtacıkların iyi durumdaymış . valla çok sevindim.iyi bari bu yöntemlere devam edersin.
bende aldım o vitaminden ama oda sıcaklığındaki suya atıyorum erimiyor.sen nasıl kullanıyorsun canım
herşeyi de bilme meraklımasaj ne kızlar bak merak ettim
Çok şükür umudumuz bari varBu kafa bendeyken zor da hani çıkmadık candan umut kesilmezmiş bekliyorum o umutla
Hepimiz cidden belli seviyede tıp bilgisi edindik yetmedi koca karı ilaçları vs maşallah bebek düşüneli benim duymadığım şey kalmadıpozisyonu ters denemelisin ters rahimde köpek pozisyonu etiliymiş artık uzman oldum okuya okuya araştıra araştıra :)
Benim bu testen anladığım hala yumurtan çatlamamış olduğu düşüncesi. Diğer arkadaşlar ne düşünür bilmiyorumKızlar bir bakarmısınız kafam karıştı pik olup çatlama oldu dedim değerlendirdim ama tekrar mı koyulaşıyor yavaş yavaş mı açılıyor
ya sanki beyaz beyaz tortu kalıyor gibi geldi bana ama sende tam eriyormu tortu falan kalıyormuCanımm direk atıp çay kaşığı ile karıştırıyorum eriyene kadar sıkıntı olmadı şuana kadar zaten toz. Niye öyle oldu ki
2 . Kez mi yumurtluyorsunuz acabaYok canım kullanmadım prowomen kullanıyorum şuan ama onuda çok duydum. Dün doktor kontrolüm vardı yavaş büyüyen yumurtalarım var benimde ama dün 19 mm di :) ya hayıt suyu ya bu vitamin biri etki etti bakalım inşallah sonucada ulaşırız
İyi ki var canım iyi kiÇok şükür umudumuz bari var
Hepimiz cidden belli seviyede tıp bilgisi edindik yetmedi koca karı ilaçları vs maşallah bebek düşüneli benim duymadığım şey kalmadı
herşeyi de bilme meraklı
Tortu kalıyor canımm ya ona çare yok. O sıkıntı olacak birşey değil tam gaz devamya sanki beyaz beyaz tortu kalıyor gibi geldi bana ama sende tam eriyormu tortu falan kalıyormu
Canım 3 saat önceden kesiyorum sıvı ve yemek olayını 22 sinde zaten pik ama sadece bir gün sürdü pik sonra gece yapmıştım 3 te silikti değerlndirdim gece o saatte sabahı yaptım silik gibiydi gene bu sabah yap demiştin geç kalkmıştım ilk WC yapıp bekleyip 1 de yaptım ama bi tık koyu sanki bilemedim kafam karıştı erken yumurtladım sandım ama bugün regl sayarsak 12. Gün ne diyorsun şimdi zaten bu akşam mola yarın akşam nasipse devam edeceğim bir boş bir dolu yapıyorum sadece o gece arka arkaya değerlendirdimBenim bu testen anladığım hala yumurtan çatlamamış olduğu düşüncesi. Diğer arkadaşlar ne düşünür bilmiyorumŞu idrar testi yaparken canım damla sankim fazla koyuyorsun birde idrarını tutarak mı yapıyorsun uzun süre duruyor mu sende onu bilmek istyrm?
LeyLA84db arkadaşın dediği gibi ters duruş ve kadının sırtüstü duruşundan demek istemiştim ve erkeğin hemen çıkmaması çok önemli bir kaç dk durulmalı ve ayaklari duvara uzatmak belin altına yastık koymak önemli. Bana etkisi olmuştu. Çok çok afedersiniz anlaşılır olması için açık konuşmak gerektiğini düşündüğümden söylüyorum :)Teşekkür ederim kadın üstte olanda ıhtımal çok düşüyor dıye okumuştum o açıdan sordum aslında. Tabi her şey etkiliyor.
yeminle ben doğum bile yaptırabilecek kadar usta oldum bekarken kaın doğumcunun yanında çalıştım Eskişehir kızılayda adam beni dr etti sora sora meraktan ne var ne yok öğrendim evlendim hamile kaldım kanamam olunca dire progestona başladım sormadım bile dr deli cesareti var vallahi bende :)İyi ki var canım iyi kiMERAKLI MELO Ben ayrıca tıbbı sekreterlik okuyorum birde araştırmak bilmek genlerime işledi
Instagram'da birgebeningunlugu var canım Ebru abla. Onun yumurtlama masajı var regl iken yapıyorsun yumurta geliştiriyor ondan bahsediyoruzmasaj ne kızlar bak merak ettim
Yok bu ay ilk kez yumurtluyorum2 . Kez mi yumurtluyorsunuz acaba
sadece merak ettim :)T
Tortu kalıyor canımm ya ona çare yok. O sıkıntı olacak birşey değil tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?