İnşallah öle de olurzaten 3 program var 3 de bır gun arayla ovulasyon gösteriyor 25/26/27
Canım benim, ben doktor değilim haddimi aşmak istemem. Lâkin bir takım tıbbı terimler ve bazı kurslar okuduğum için ve çok az da olsa bu sektörde çalıştığım için kendimce birşeyler anlayabiliyorum. En iyi neticeyi tabiki seni muayene eden dr. bilir. Sağlıcakla kal.Yanı ılk doktor bıse demedı eşimin doktor arkadasu sorun yok hastalık gecırmıs atlatmıs dedı ve ılk defa bole test yapıldı ben ıstemedım doktor kendı ıstemıs ınsallah sorun yoktur cunkı 8 yasında oplum var hastalıgı neAman geçirdim onuda bılmıyorum
Bende de aynısı olmuştu canım bende üşürüm sanıp kat kat çorap giydim ama onla alakası yokGecmis olsun. Cok dikkat ediyorum surekli ayaklarımı sıcak tutmaya falan ama niyeyse sancilanip duruyorum.
Hani birşeyi istersin o kaçar da ummadık anda ben oldum gel der ya onun gibi istedikçe tepiyor istemiyorum desem yalan olacak yine inanıp gelmeyecekBir işin üzerine ne kadar düştükçe o kadar aksilik çıkıyor sanki
Ben demiştim canım sanaYusra-61 canım ebuş ablan yazdı bana hemde tam testi yapmışken bugün künü de attım sonun da pik oldu bu üç günü değerlendir dedi çok mutlu oldum yaa piki görünce yapar yapmaz ilk önce t çizgisi bildiğin bordo rengini aldı inanamadım
Amin canım inşallahBen demiştim canım sanaonu görmek bile mutlu ediyor insanı sen değerlendir gerisi takdir ilahi çatlama da güzelce olur dilerim inşlh
İnşAllah alırız , isteyen herkese nasip etsin AllahımCumartesi ya da pazar düşünüyorum canım ben, 11 ya da 12. Gün yani. İnşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız
Ya bide şey deniyor takıntı yapmayın stres yapmayın o zaman olur arkadaş ben bu durumu nasıl üzerinde durmayıp yokmuş gibi yapayım da rahat olayım ki çocuk denemeye başladınsa başlamışsındır illaki aklın oluyor bu işteHani birşeyi istersin o kaçar da ummadık anda ben oldum gel der ya onun gibi istedikçe tepiyor istemiyorum desem yalan olacak yine inanıp gelmeyecekgörüldüğü gibi kaçıyor benden hala yok Bebiş.
Sen inansan yeter de sorun o biz inanmıyoruzYa bide şey deniyor takıntı yapmayın stres yapmayın o zaman olur arkadaş ben bu durumu nasıl üzerinde durmayıp yokmuş gibi yapayım da rahat olayım ki çocuk denemeye başladınsa başlamışsındır illaki aklın oluyor bu iştebir de üzerine kürtaj yaşayıp ay hiç odaklanmayacağım desem kim inanır
Ay valla inşallah bakalım ne zamana nasip olacakSen inansan yeter de sorun o biz inanmıyoruzartık stresli stressiz ne zamana oluyorsam o zaman gelsin ben durumu aşamıyorum
Bana kalırsa büyük önemi var cnm. Yediğinin içtiğinin bile hatta duygu durumunun (psikolojik) bile önemli etkisi varKızlar gebelik oluşumunda pozisyonun büyük ölçüde önemi var mı sizce. Kimi doktor yok diyor kimiis var diyor.
Adet dongunuz nasil bende de 14. Gun oldu bu ay yani 23. Gun bile olan var. yumurtlama mesajini yapin inanin faydali oluyorCidden ya
Yok hep değil de bazen denk geliyor
Bugünün ovulasyon testini de yaptım ama azıcık bile koyulaşma yok 13. Gün bugün pik olması gerekiyordu yine yumurtlama olmayacak herhalde
Pozisyonun onemi yok ama soyle anlamda var bence sperm kacisini en az olan ters iliski . Ya da normal siz yatar pozisyondayken. Diger fantazik olanlari cok onermiyorlarKızlar gebelik oluşumunda pozisyonun büyük ölçüde önemi var mı sizce. Kimi doktor yok diyor kimiis var diyor.
Yok canım kullanmadım prowomen kullanıyorum şuan ama onuda çok duydum. Dün doktor kontrolüm vardı yavaş büyüyen yumurtalarım var benimde ama dün 19 mm di :) ya hayıt suyu ya bu vitamin biri etki etti bakalım inşallah sonucada ulaşırızmerhaba canım sen eses1009 kullandığı biosteron diye bir ilaç vardı onu kullandınmı . o bunu kullanıp hamile kaaldı
Geçen ay masaj yapmıştım yumurtlama olmuştu ama bu ay yapmadım henüz yok bakalım. Döngüm 28-30 arası değişiyor ne olacak bekliyorum bendeAdet dongunuz nasil bende de 14. Gun oldu bu ay yani 23. Gun bile olan var. yumurtlama mesajini yapin inanin faydali oluyor
Bu kafa bendeyken zor da hani çıkmadık candan umut kesilmezmiş bekliyorum o umutlaAy valla inşallah bakalım ne zamana nasip olacak
pozisyonu ters denemelisin ters rahimde köpek pozisyonu etiliymiş artık uzman oldum okuya okuya araştıra araştıra :)Kızlar rahmin ters olması bebek konusunda bir engel mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?