Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim, ben doktor değilim haddimi aşmak istemem. Lâkin bir takım tıbbı terimler ve bazı kurslar okuduğum için ve çok az da olsa bu sektörde çalıştığım için kendimce birşeyler anlayabiliyorum. En iyi neticeyi tabiki seni muayene eden dr. bilir. Sağlıcakla kal.

Yusra-61 canım ebuş ablan yazdı bana hemde tam testi yapmışken bugün künü de attım sonun da pik oldu bu üç günü değerlendir dedi çok mutlu oldum yaa piki görünce yapar yapmaz ilk önce t çizgisi bildiğin bordo rengini aldı inanamadım

Bir işin üzerine ne kadar düştükçe o kadar aksilik çıkıyor sanki
Hani birşeyi istersin o kaçar da ummadık anda ben oldum gel der ya onun gibi istedikçe tepiyor istemiyorum desem yalan olacak yine inanıp gelmeyecek görüldüğü gibi kaçıyor benden hala yok Bebiş.

Ben demiştim canım sana onu görmek bile mutlu ediyor insanı sen değerlendir gerisi takdir ilahi çatlama da güzelce olur dilerim inşlh

Hani birşeyi istersin o kaçar da ummadık anda ben oldum gel der ya onun gibi istedikçe tepiyor istemiyorum desem yalan olacak yine inanıp gelmeyecek görüldüğü gibi kaçıyor benden hala yok Bebiş.
Ya bide şey deniyor takıntı yapmayın stres yapmayın o zaman olur arkadaş ben bu durumu nasıl üzerinde durmayıp yokmuş gibi yapayım da rahat olayım ki çocuk denemeye başladınsa başlamışsındır illaki aklın oluyor bu işte bir de üzerine kürtaj yaşayıp ay hiç odaklanmayacağım desem kim inanır

Sen inansan yeter de sorun o biz inanmıyoruz artık stresli stressiz ne zamana oluyorsam o zaman gelsin ben durumu aşamıyorum

Cidden ya

Yok hep değil de bazen denk geliyor

Bugünün ovulasyon testini de yaptım ama azıcık bile koyulaşma yok 13. Gün bugün pik olması gerekiyordu yine yumurtlama olmayacak herhalde
Adet dongunuz nasil bende de 14. Gun oldu bu ay yani 23. Gun bile olan var. yumurtlama mesajini yapin inanin faydali oluyor

Kızlar gebelik oluşumunda pozisyonun büyük ölçüde önemi var mı sizce. Kimi doktor yok diyor kimiis var diyor.
Pozisyonun onemi yok ama soyle anlamda var bence sperm kacisini en az olan ters iliski . Ya da normal siz yatar pozisyondayken. Diger fantazik olanlari cok onermiyorlar

merhaba canım sen eses1009 kullandığı biosteron diye bir ilaç vardı onu kullandınmı . o bunu kullanıp hamile kaaldı
Yok canım kullanmadım prowomen kullanıyorum şuan ama onuda çok duydum. Dün doktor kontrolüm vardı yavaş büyüyen yumurtalarım var benimde ama dün 19 mm di :) ya hayıt suyu ya bu vitamin biri etki etti bakalım inşallah sonucada ulaşırız

Kızlar bir bakarmısınız kafam karıştı pik olup çatlama oldu dedim değerlendirdim ama tekrar mı koyulaşıyor yavaş yavaş mı açılıyor

Eklentiler

• image.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 45
Adet dongunuz nasil bende de 14. Gun oldu bu ay yani 23. Gun bile olan var. yumurtlama mesajini yapin inanin faydali oluyor
Geçen ay masaj yapmıştım yumurtlama olmuştu ama bu ay yapmadım henüz yok bakalım. Döngüm 28-30 arası değişiyor ne olacak bekliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…