Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ah canım ya sen kesin hamilesin ya inşallah
ay yok kuzum ya ıcımde öle bırsey yok ıcerısı sıcak oldu ondan sanırım dıyorum sonra dıyorum kış boyu sıcaktı ne alaka ve akşam 10 da yattım amannnn bılmıyuorum yarın sabah yapcam ya testyeter

yapta yaz bize hemencik :)

Hangi günleri degerlendirdiniz ?

Kendi mi çok suçluyorum kan sulandırıcı hal yerine iğne kullanmalıydım neden düşünemedim neden
Kendini suçlama lütfen canım. Bak ben iğne kullandigim halde düştü. (Belki dozajı az geldi bilemiyorum) Kimi doktor keseyi görmeden iğne vermiyor ben yalvara yakara istedim bunun için çok dr. gezdim ama yine keseyi göremeden düştü

Sanırsam yumurtlama sonrası çatlamam oldu sizce de öyledir umarım bu testim. Benim merak ettiğim bunu yaşayan birisinin açıklık getirmesini istiyorum testim geçen ay 14.gün pik 15.gün çatlama silikti çizgi hayali gibiydi. Bu ay pik sonrası siliklik onun gibi olmadı böyle oldu bu normal mi? Bunun sebebini merak etmiyor değilim.

bence de catlamıs sılıklesmı sıvı alımında saat farkından vs etkılemısdır sonucta catlamıs hayırlı olsun ::)

tamam kuzum bugun bıde sunu farkettım cay ıcmıstım 5 dk sonra agzımda garip bır tat olustu caydan dır dedım nescafe ıctım ondada olustu ama bu kadar erken belırtı olurmu canım ne alakası var yanı :)
Benim olmuştu iki hafta boyunca metal tatla gezmiştim demiştim ne alaka şeker yerdim artık ne bileyim hamilelkde bunlar olur inşallah alakası olan şey güzel birşeydir

bence de catlamıs sılıklesmı sıvı alımında saat farkından vs etkılemısdır sonucta catlamıs hayırlı olsun ::)
Belki de doğru diyorsun canım kılı kırk yarıp herşeyi bilmek birşeyleri eksik yapmamak duygusu yedi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…