• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızım sen bu kadar insanla neden ters düşüyorsun takibi bıraksana nasıl bir değişikmişsin sen ya paraylamı verdiler seni
Siz beni terslemeseydiniz ben gayet uyumlu bir insanm siz fazla gereksiz konustugunuzun farkında değilsiniz ben uyarmak istedim az yazın diye ama siz ters cevap verirseniz bende cevabımı veririm

Dur özelden yazdım kızlar ya gerilmeyin moral bozuluyor o zaman boşverin küçüktür belki de morali bozuktur sonuçta hepimizin derdi aynı

İnan bilmiyorum canm tam fiyatını ama pahalı bi ilaç değil 20-30 bişey ,yazdırılırsa daha ucuzdur belkide
Evet 30 ₺ ye aldım. Bir tane daha mesaj yazdım gördün mü? Magnezyum+çinko verdiler olur heralde dimi

Evet bende dayanamayıp erken test yapanlardanım halüsinasyon mu görüyorum yoksa o hayalet çizgi varmı bu ilk dakikadan olan sonuç bir kaç dakika sonra daha koyu oldu yorumlarınızı bekliyorum kızlar😍

Eklentiler

• 3EA40376-104B-42E9-A4FE-FF3AA061663E.webp
    3EA40376-104B-42E9-A4FE-FF3AA061663E.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 88
Dur özelden yazdım kızlar ya gerilmeyin moral bozuluyor o zaman boşverin küçüktür belki de morali bozuktur sonuçta hepimizin derdi aynı
Aynen bende öyle düşünüyorum büyültecek birşey yok rahat olun kapatın konuyu. Uzadıkça sürekli her laftan birşey test gelir size. Sonuçta kimse kimseyi tanımıyor ki 🙈 ben ne kırmak ne kırılmak istemiyorum. Şöyle kaçıyorum sessizce sizde öyle yapın çok iyi olacak 😉

Evet bende dayanamayıp erken test yapanlardanım halüsinasyon mu görüyorum yoksa o hayalet çizgi varmı bu ilk dakikadan olan sonuç bir kaç dakika sonra daha koyu oldu yorumlarınızı bekliyorum kızlar😍
Bende görüyorum hayal görmüyorsunuz 🤗 umarım hayırlı olur 😍 kaç gün var bat?

yoo hiç gereksız degıl ozaman ne yapıcaz sadece hamıle kalanlar belırtısı olanalr mı yazacak gecen bırısı bana doktor sordu ankarada cvp vermesemıydım yanı :) güle güle gidin siz bilirsiniz
Galiba arkadaş onu demek istemedi mesela bazen gebelik doktor veya günleri degerlendirme konularindan çok uzaklasiliyor onu kastediyo.. yani özel hayata giriliyor eşlerden bahsediliyor falan.. yoksa hepimiz birbirimize destek olmak için burdayiz kirmayalim birbirimizi😊

Lafım herkese değil de bencillik söz konusu oluyor işte yazmamak işim bitti eyvallah 🤷unutmamak lazım hiçbir şeyi birde yine yolun buraya düşmeyeceği ne malum değil mi 😒bir düşüren şey seni buraya tekrar düşürür oldu bitti hadi eyvallah yapıyor bir çoğu. 😏
gerçekten çok doğru, istediği cevabı alıp hadi eyvallah diyen çok, bu bir platform kadınlar kaynaşsın diye demi? soru cevap istiyorsan doktor siteleri var onlar da cevap veriyor... Bir de benim aklıma takılan sohbetler hep aynı kişiler arasında dönüyor, bazı forumlarda hiç sallamıyorlar arada kaynıyor cevap veya yorum bekleyen arkadaşımızın yazısı....

Galiba arkadaş onu demek istemedi mesela bazen gebelik doktor veya günleri degerlendirme konularindan çok uzaklasiliyor onu kastediyo.. yani özel hayata giriliyor eşlerden bahsediliyor falan.. yoksa hepimiz birbirimize destek olmak için burdayiz kirmayalim birbirimizi😊
Bende aynen onu diyorum işte kırmayalım gerek yokbazen konudısına cıkılması normal sureklı sureklı gebe hamıle gecıkme belırtı psıkolojı kalmaz ınsanda baska şeylerde yer vermelıyız dıyorum bunda kötü bişe yok 😇

Kizlar bat yarın fakat sulu beyaz azda olsa akıntım var. Göğüsler dolgunlasti. Birde kasıkta batma var. Eken gebelik Testi yaptım demin negatif çıktı. Acaba bugün mü yumurtluyorum. Yoksa testi erken mi yaptım.
Cnm nedne öğleden sonra yaptın ki? sabah idrarıyla yapsan ya...

Valla üzüldüm gülmeye vurdum da kapatıyorum konuyu benim günahlarım bana yeter almayayım daha fazla arkasından konuşup 😂yüzünü bile görmedim ahirette karşıma çıkacak hesap nasıl vericem mart ayı gebelik planyanlardan çok konuştuk bize gereksiz dedi bizde konuştuk da konuştuk mu dicem 😂😂😂
İşte bunu alkışlarım çünki bu da hak ahirette hesap var ve bunun bilincinde olmak çok ama çok güzel birşey hayatta hiçbirşey tesadüf değildir bu bile tesadüf değil eğer cvp vermeye devam etseydın hakkına gircektin belki ama konuyu kapatalım dedin iyiyi seçtin iyilik iyilikle yoğrulur hep buna inanırımmm 💖

Back
X