• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yoo hiç gereksız degıl ozaman ne yapıcaz sadece hamıle kalanlar belırtısı olanalr mı yazacak gecen bırısı bana doktor sordu ankarada cvp vermesemıydım yanı :) güle güle gidin siz bilirsiniz
Uğurlaması bile güzel ❤️😂yanlış insanı geçti gider ayak birde sen yani 😻🙈

biz boş ve gereksiz yazıyoruz sen takibi bence de bırak isabet olur senin bizi germeye hakkın yok biz kadınız iyide ,kötüde,güzelde komikte ,ciddi de her şeyimizi paylaşıyoruz sabahtan akşama kadar gebelik konuşamayız sen bu formdan çık sorunlular diye kendine bir konu aç oradan devam et yola
Hahah 🤣 komiksiniz bak güldüm bu sefer yazdiklariniza konuşun herşeyi ama bos konuşmayın sıkıcı oluyor bi sure sonra her bildirime baktığımda boş boş muhabbetler o kadar kişi takip ediyor grubu sürekli üç kişinin muhabbeti dönüyor ayrıca bana sorunlu diyorsunuz rahatsız olduğumu söylemek sorunlu olmam demek yani bu kelimenize cevap vermiyorum daha da cevap yazmayın bana...

tosbaga tosbaga love06 love06 kmnsd kmnsd madalya verecek sana form ne kovması En Büyük TÜRKİYE buradan kimse kimseyi kovmaz sanırım :) anca deminki kız gibi herkes kendi ipini kendi çeker formda herkes bugünkü stresini kaşınan arkadaş üzerinde attı sanırım yarın huzur dolu bir gün diliyorum herkese:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Valla üzüldüm gülmeye vurdum da kapatıyorum konuyu benim günahlarım bana yeter almayayım daha fazla arkasından konuşup 😂yüzünü bile görmedim ahirette karşıma çıkacak hesap nasıl vericem mart ayı gebelik planyanlardan çok konuştuk bize gereksiz dedi bizde konuştuk da konuştuk mu dicem 😂😂😂

Hahah 🤣 komiksiniz bak güldüm bu sefer yazdiklariniza konuşun herşeyi ama bos konuşmayın sıkıcı oluyor bi sure sonra her bildirime baktığımda boş boş muhabbetler o kadar kişi takip ediyor grubu sürekli üç kişinin muhabbeti dönüyor ayrıca bana sorunlu diyorsunuz rahatsız olduğumu söylemek sorunlu olmam demek yani bu kelimenize cevap vermiyorum daha da cevap yazmayın bana...
sana aktif değilim ancak takip etmek hoşuma gidiyor diyerek bir arkadaş gerekli cevabı vermiş farkında değil misin senden başka çomak sokan yok takibi bırak takibi hala ne yazdık diye meraktan ölüyorsun okumaya da devam ediyorsun

Kızlar lütfen yaaa bize yakışmaz okusun bırakın eeee varmı belirti bu akşam canlar

sana aktif değilim ancak takip etmek hoşuma gidiyor diyerek bir arkadaş gerekli cevabı vermiş farkında değil misin senden başka çomak sokan yok takibi bırak takibi hala ne yazdık diye meraktan ölüyorsun okumaya da devam ediyorsun
Meraktan ölmüyorum malasef umrumda değilsiniz cevap yazıyorsunuz bildirim geliyor cevap yazmayın bildirm gelmez bende bakmam

Meraktan ölmüyorum malasef umrumda değilsiniz cevap yazıyorsunuz bildirim geliyor cevap yazmayın bildirm gelmez bende bakmam
kızım sen bu kadar insanla neden ters düşüyorsun takibi bıraksana nasıl bir değişikmişsin sen ya paraylamı verdiler seni

Back
X