Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah bilsem. Madem bişi yok neden oran buram ağrıyor. Ölü gibiyim gözumu açamıyorum.halsizim çokBide bat yarınmış acaba geçmi döllendi olabilir yani ben gecen ay erken gebelıkse ayrı kaset de ayrı sılık cızgı gördüm 2 gın sonra regl oldum![]()
Aminn görürsün görürsün umutluyuz mutluyuzArkadaşlar dua edin yarın pik göreyim lütfen bende sizin için dua ediyorum dilerim güzel haberli bir topik olur![]()
Ta kendisiŞuan aklıma ne geldi ben geçen ay regl olmam 2 gün kala silik çizgi gördüm hem erkende hem kasetde sonra regl oldum yani hiç başıma gelmedi bılmıyorum ama suan kalıma geldı bu kımyasal gebelık olabılırmıydı acaba![]()
Ya bu uyku halı bugun beni bitirdi batım 12 ama baska bıse yok erkende yatıyorum amannn of ya gunler gecmıyor kıAh bilsem. Madem bişi yok neden oran buram ağrıyor. Ölü gibiyim gözumu açamıyorum.halsizim çok
Daha önce yaptın mı canım baya yakınmış gününYarın kırmızılar gelmezse ben de cumartesi yapacağım![]()
Var sanki birşeyler cnm, BAT ne zaman? kan vermeye gittin miEvet bende dayanamayıp erken test yapanlardanım halüsinasyon mu görüyorum yoksa o hayalet çizgi varmı bu ilk dakikadan olan sonuç bir kaç dakika sonra daha koyu oldu yorumlarınızı bekliyorum kızlar![]()
İnşallah canım 16. 17. Gün pik olan var bakalım benım 16. Günüm bitti umudum yarına sabah 11 şimdi 6 da yaptım yok henüzAminn görürsün görürsün umutluyuz mutluyuz![]()
Ayy gerçekten miTa kendisi
Canım bak sen şunu anlamıyorsun boş konuşulmuyor buna kanaat getırdın ise bırakman lazım ve görüyorum ki haşa cvp peşindesin yanlış oldugunu düşündüğün şeyin arkasından gitmemelisin bittiyse bitmelidir ama sende bitmemişSiz beni terslemeseydiniz ben gayet uyumlu bir insanm siz fazla gereksiz konustugunuzun farkında değilsiniz ben uyarmak istedim az yazın diye ama siz ters cevap verirseniz bende cevabımı veririm
Bende elimden geldikçe yazıyorum hatta bazen diyorum herkese yazıyorum ya çok mu yazıyorum diyorum bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım. Çaresiz dert vermesin insan her yolu her msjı inceleyip kendine çare alıyorgerçekten çok doğru, istediği cevabı alıp hadi eyvallah diyen çok, bu bir platform kadınlar kaynaşsın diye demi? soru cevap istiyorsan doktor siteleri var onlar da cevap veriyor... Bir de benim aklıma takılan sohbetler hep aynı kişiler arasında dönüyor, bazı forumlarda hiç sallamıyorlar arada kaynıyor cevap veya yorum bekleyen arkadaşımızın yazısı....
Olsun devam et bende sabah yoktu 12 de sabah dedıgımde baya öğlendi yanı akşam 6 da yaptım pik yapmıs sabır çokca sabır..İnşallah canım 16. 17. Gün pik olan var bakalım benım 16. Günüm bitti umudum yarına sabah 11 şimdi 6 da yaptım yok henüz
Sperm hızını artırıyor canm tüp bebek tedavisi öncesi eşlere kullandırtıyor çoğu doktor zararı yokBu ilaç ne işe yarıyor ki zararı var mı peki bende almak isterim![]()
Ayyy var tabıkıEvet bende dayanamayıp erken test yapanlardanım halüsinasyon mu görüyorum yoksa o hayalet çizgi varmı bu ilk dakikadan olan sonuç bir kaç dakika sonra daha koyu oldu yorumlarınızı bekliyorum kızlar![]()
Ayyy var tabıkıçok güzelll maşallah hemen o önemli 2 soruyu soruyorum yumurtlaman nezmandı reglın nezamn
![]()
Bende buna inanıyorum ondan çok konuşmak istemedim ne bilim biranda dedi belki iyi demek istedi ama bu uzadı öyle böyle gitti o yana bu yanaİşte bunu alkışlarım çünki bu da hak ahirette hesap var ve bunun bilincinde olmak çok ama çok güzel birşey hayatta hiçbirşey tesadüf değildir bu bile tesadüf değil eğer cvp vermeye devam etseydın hakkına gircektin belki ama konuyu kapatalım dedin iyiyi seçtin iyilik iyilikle yoğrulur hep buna inanırımmm![]()