• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan aklıma ne geldi ben geçen ay regl olmam 2 gün kala silik çizgi gördüm hem erkende hem kasetde sonra regl oldum yani hiç başıma gelmedi bılmıyorum ama suan kalıma geldı bu kımyasal gebelık olabılırmıydı acaba 😳

Bide bat yarınmış acaba geçmi döllendi olabilir yani ben gecen ay erken gebelıkse ayrı kaset de ayrı sılık cızgı gördüm 2 gın sonra regl oldum 😳
Ah bilsem. Madem bişi yok neden oran buram ağrıyor. Ölü gibiyim gözumu açamıyorum.halsizim çok

Şuan aklıma ne geldi ben geçen ay regl olmam 2 gün kala silik çizgi gördüm hem erkende hem kasetde sonra regl oldum yani hiç başıma gelmedi bılmıyorum ama suan kalıma geldı bu kımyasal gebelık olabılırmıydı acaba 😳
Ta kendisi

Evet bende dayanamayıp erken test yapanlardanım halüsinasyon mu görüyorum yoksa o hayalet çizgi varmı bu ilk dakikadan olan sonuç bir kaç dakika sonra daha koyu oldu yorumlarınızı bekliyorum kızlar😍
Var sanki birşeyler cnm, BAT ne zaman? kan vermeye gittin mi

Ayy gerçekten mi 😌 yani ne yapmam lazım ki bı anda akljma geldı acaba vitamin eksıklıgınden olabılırmı daha öncesinde dpgum yaptım cunkı bence vıtamjn etkılıyodur dıye dusunuyorım bıraz önce bir gebenin günlügündede paylasmıs ebru hanım vıtamın eksıklıgını 😳

Siz beni terslemeseydiniz ben gayet uyumlu bir insanm siz fazla gereksiz konustugunuzun farkında değilsiniz ben uyarmak istedim az yazın diye ama siz ters cevap verirseniz bende cevabımı veririm
Canım bak sen şunu anlamıyorsun boş konuşulmuyor buna kanaat getırdın ise bırakman lazım ve görüyorum ki haşa cvp peşindesin yanlış oldugunu düşündüğün şeyin arkasından gitmemelisin bittiyse bitmelidir ama sende bitmemiş 😌

gerçekten çok doğru, istediği cevabı alıp hadi eyvallah diyen çok, bu bir platform kadınlar kaynaşsın diye demi? soru cevap istiyorsan doktor siteleri var onlar da cevap veriyor... Bir de benim aklıma takılan sohbetler hep aynı kişiler arasında dönüyor, bazı forumlarda hiç sallamıyorlar arada kaynıyor cevap veya yorum bekleyen arkadaşımızın yazısı....
Bende elimden geldikçe yazıyorum hatta bazen diyorum herkese yazıyorum ya çok mu yazıyorum diyorum bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım. Çaresiz dert vermesin insan her yolu her msjı inceleyip kendine çare alıyor 😒bu konuda yardımcı olan arkadaşlarda sağolsun. İnşalalh olur bizim de çoğumuzun ben burayı terk etmeyi düşünmüyorum herkese fırsat buldukça yazarım. Birgebeningünlüğü sayfasında bile abla diyor hamilelik süreci atlatanlar sayfayı takip bırakır yorum yazmanyanda varmış işiniz bitince bunu yapmayon yazmış dmeek ki vefa herkesin harcı değil. 😏

İnşallah canım 16. 17. Gün pik olan var bakalım benım 16. Günüm bitti umudum yarına sabah 11 şimdi 6 da yaptım yok henüz
Olsun devam et bende sabah yoktu 12 de sabah dedıgımde baya öğlendi yanı akşam 6 da yaptım pik yapmıs sabır çokca sabır..

Evet bende dayanamayıp erken test yapanlardanım halüsinasyon mu görüyorum yoksa o hayalet çizgi varmı bu ilk dakikadan olan sonuç bir kaç dakika sonra daha koyu oldu yorumlarınızı bekliyorum kızlar😍
Ayyy var tabıkı 🌺🌺 çok güzelll maşallah hemen o önemli 2 soruyu soruyorum yumurtlaman nezmandı reglın nezamn 😂😂

Ayyy var tabıkı 🌺🌺 çok güzelll maşallah hemen o önemli 2 soruyu soruyorum yumurtlaman nezmandı reglın nezamn 😂😂
love06 love06 ay hadi hayırlısı 😍🥰 8 şubat son adet tarihim yumurtlamamda 21 veya 23 şubattı düşük yaptım 3 ay önce o yüzden 2. Adetimdi tam düzende değildi 😊 nasip olursada tam düşük yaptıgım güne doğum tarihi veriyor hayırlısı artık ❤️🥰

İşte bunu alkışlarım çünki bu da hak ahirette hesap var ve bunun bilincinde olmak çok ama çok güzel birşey hayatta hiçbirşey tesadüf değildir bu bile tesadüf değil eğer cvp vermeye devam etseydın hakkına gircektin belki ama konuyu kapatalım dedin iyiyi seçtin iyilik iyilikle yoğrulur hep buna inanırımmm 💖
Bende buna inanıyorum ondan çok konuşmak istemedim ne bilim biranda dedi belki iyi demek istedi ama bu uzadı öyle böyle gitti o yana bu yana 🙈Birde yüzyüze konuşmuyoruz ya msjla yanlış anlaşılma oluyor işin o tarafı var en iyisi kesmek olacağını düşündüm ❤️

Back
X