Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh maşallah pik bence canım değerlendir biz 1i bulamıyoruz sen maşallah
Kiz bence ilki pik degildi ama niye oyle oldu bilmiyorum bence asil yumurtlama simdiki bence oncekinde tuhaflik vardi bende anlamadım simdi 2. Testi ne zaman yapsam acaba diye düşünüyorum yarin sabah mi yapsam saat 11 gibi

Kiz bence ilki pik degildi ama niye oyle oldu bilmiyorum bence asil yumurtlama simdiki bence oncekinde tuhaflik vardi bende anlamadım simdi 2. Testi ne zaman yapsam acaba diye düşünüyorum yarin sabah mi yapsam saat 11 gibi
Bacım testi sen bilirsinde yakalamısken bugunu boş geçme

Kizlar ben çatladım zannediyordum bi bakar misiniz asil pik bugün mü? Bugün tekrar bi koyulaşmış çok şaşırdım yorumlar mısınız şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için
Yaaa ne güzel bence ikinci ya hemde çok güzel.

Öyle mi dersin oyleyse ikiside tutarsa ikiz olursa yandim 3 çocuğum olur bi anda ama nasıl olacak bilmiyorum egerki bu ay gebelik olursa size bilgi vereceğim
Olsun ya sağlıklı sıhhatli olsun yeter ki de bakalım ne oluyor sonuç. Var mı ikiz ailede? Tutar mı tutar bilinmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…