17. Gün canim insallah seninde yakindir bir anda piki goreceksin şaşıracaksınKaçıncı gün canım bu
Daha mart bitmedi martin başındayız insallah guzel haberler alacağız yolun başındayızkızlar Mart ayı tembel çıktı sankihamile kalan arkadasım tebrik ederim Allah kucagına almayı nasip etsin :
İnşallahhTebrik ederimSagliklı bir gebeliginuz olsun insallah
İnşallah canım inşallah17. Gün canim insallah seninde yakindir bir anda piki goreceksin şaşıracaksın
Canım tebrik ederim testinde 2. Çizgi silik de olsa görünüyor maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsinİnşallahhisteyen herkese nasip olsun en kısa zamanda
Aminnn inşallaah canım Allah bekleyen herkese nasip etsinCanım tebrik ederim testinde 2. Çizgi silik de olsa görünüyor maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin
Kiz bence ilki pik degildiOhh maşallah pik bence canım değerlendir biz 1i bulamıyoruz sen maşallah
Hiç yapmadım. İnatla yarını bekliyorum.Daha önce yaptın mı canım baya yakınmış günün
Degerlendircem insallah canimEvet canım, İnşallahDeğerlendir bu günleri
Bacım testi sen bilirsinde yakalamısken bugunu boş geçmeKiz bence ilki pik degildiama niye oyle oldu bilmiyorum bence asil yumurtlama simdiki bence oncekinde tuhaflik vardi bende anlamadım simdi 2. Testi ne zaman yapsam acaba diye düşünüyorum yarin sabah mi yapsam saat 11 gibi
Aynen kuzum aksam erken gelsede gec gelsede yakarlarsam bırakmamBacım testi sen bilirsinde yakalamısken bugunu boş geçme
Senin testin nasil bugün yükle bi bakalimBacım testi sen bilirsinde yakalamısken bugunu boş geçme
Yaaa ne güzelKizlar ben çatladım zannediyordum bi bakar misiniz asil pik bugün mü? Bugün tekrar bi koyulaşmış çok şaşırdım yorumlar mısınızşimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için
Ben onu biliyorum sadeceBaşka işe yarıyor mu peki sadece sprem hizına mı yarıyor?
Tamam teşekkür ederim.Ben onu biliyorum sadece
Öyle mi dersin oyleyse ikiside tutarsa ikiz olursa yandim 3 çocuğum olur bi anda ama nasıl olacak bilmiyorum egerki bu ay gebelik olursa size bilgi vereceğimYaaa ne güzelbence ikinci ya hemde çok güzel.
BenimBat 28 olan var mı?
Olsun ya sağlıklı sıhhatli olsun yeter ki deÖyle mi dersin oyleyse ikiside tutarsa ikiz olursa yandim 3 çocuğum olur bi anda ama nasıl olacak bilmiyorum egerki bu ay gebelik olursa size bilgi vereceğim
Ananem ikiz canim olur mu olurOlsun ya sağlıklı sıhhatli olsun yeter ki debakalım ne oluyor sonuç. Var mı ikiz ailede? Tutar mı tutar bilinmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?