Kanamam. Coktu ve kocaman pıhtım vardıKimyasal gebelik hem yoğun kanamalı oluyor (adetten biraz fazla) hem pıhtılı oluyor ayrıca sancısı da adetten biraz fazla oluyor canım (gerçi herkesin ağrı eşiği bir değil ama) bir de adetin mesela 5 gün sürüyorsa düşükte 1-2 gün belki daha fazla sürüyor. Anormal (degisik) bir kanama hissettin mi hiç yada bu söylediklerime benzer bir şey hissettin mi canim
Daha mart bitmedi henuz yeni basliyor bende subatta son adet tarihini gordum 16 subatta banada zor oldu valla zaman normalde hizli geçer zaman sayinca geçmezCumartesi veya Pazar bitmiş olurAma herkes burda bat sayarken ben çok sabırsızlanıyorum
Ayyy aynısı bende mevcut tarıhlerımız bıle aynı test negatıfmiKızlar merhaba
Benimde regl olmama 8 gün var bugün freely marka gebelik testi yaptım açıkçası pekte güvenemedimHafif bir uyku hali bel ağrım dışında birşeyim yok umarım hepimiz çift çizgiyi görürüz
Su damlat canım bebetime bu test su damlatınca geçiyor kuruma iseÜzerinden baya geçti canım kuruma çizgisi olma ihtimali var şu an
Insallah canım benim degerlendircem bakalim :)Pik olmuş canım değerlendir
Tum testlerin boyle mi yoksa degisiyor mu koyuluk orani ?Tamam canım
Alla alla bende işkillendim şimdi. Keşke bi batırsaydın cnm yaa. ( O ay hem silik çizgi hemde pıhtılıKanamam. Coktu ve kocaman pıhtım vardı
Tabi ki rabbimin isine karisilmaz bana da iyi olur bi tasla iki kuş vururum ama olsun da tek de olsa cift te olsa hayirlisi olsunOlsun
Zor olur filan deme Rabbim işini bilirhayırlısı olsun
Böyle canım silikleşiyor bazen birazTum testlerin boyle mi yoksa degisiyor mu koyuluk orani ?
Canım senın 2 kere yumurtlama olmus benceTabi ki rabbimin isine karisilmaz bana da iyi olur bi tasla iki kuş vururum ama olsun da tek de olsa cift te olsa hayirlisi olsun
Mutlaka yapıcamAlla alla bende işkillendim şimdi. Keşke bi batırsaydın cnm yaa. ( O ay hem silik çizgi hemde pıhtılı) Neyse olan olmuş dikkat et bundan sonra. Eğer normal adet gününden enteresan değişik birşeyler görürsen veya yaşarsan test yaptır yada doktora görün cnm önlemini al
Belki içtiğiniz ilaç yapmıştır diyecektim de neyse diz daha iyi bilirsiniz ne yaşadığınızı.Canım progestan içiyorum ama geçen ay da içmiştim böyle olmamıştı
Her ay şu silik çizgiyi bile göremiyorum ya say babam say sıkılıyorum sonraDaha mart bitmedi henuz yeni basliyor bende subatta son adet tarihini gordum 16 subatta banada zor oldu valla zaman normalde hizli geçer zaman sayinca geçmez
Canim o zaman birden pik yapar seninde gecen ay benimde sitresten 21. Gun tek yumurtlama oldu seninde en gec 20-21. Gun pik olur benceBöyle canım silikleşiyor bazen biraz
Tamamdır canım sağolasın geç olması bir şey etkilemiyor değil mi?Canim o zaman birden pik yapar seninde gecen ay benimde sitresten 21. Gun tek yumurtlama oldu seninde en gec 20-21. Gun pik olur bence
Bence devam etmelisin testeHerkese iyi akşamlar, benim testlerim bu şekilde adetimi takip ettiğim programa göre pazar günü yumurtlayacağım ama testte sanki 11.gün pik olmuş gibi gözüküyor. Sizce durum ne yorumlayabilir misiniz ?Eki Görüntüle 2795333
Ya aynen oyle tüm sitresi biz çekiyoruz sonra 9 ay yine sitres bisey değişmiyor sonra doguyor daha cok sitresHer ay şu silik çizgiyi bile göremiyorum ya say babam say sıkılıyorum sonraHayır boşvereyim diyorum belki öyle olur onu da beceremiyorum kadın olmak ne zor işmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?