Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanamam. Coktu ve kocaman pıhtım vardı

Kizlar herkese iyi akşamlar .Ben de listeye adımı yazdirmistim Bat 27ydi .Fakat bir karar değişikliği oldu ..Fazla kilo var .İlk doğumundan kalma .Onları verip öyle hamile kalmak istiyorum .Bu şekilde hamile kalırsam felaket olur ,Umarım hepiniz hayırlısı ile hamile kalırsınız .Ben Nisan ayına giderim direkt artık Umarım hiçbiriniz ile orda karşılaşmam .Hepiniz hamile olursunuz .

Cumartesi veya Pazar bitmiş olur Ama herkes burda bat sayarken ben çok sabırsızlanıyorum
Daha mart bitmedi henuz yeni basliyor bende subatta son adet tarihini gordum 16 subatta banada zor oldu valla zaman normalde hizli geçer zaman sayinca geçmez

Ayyy aynısı bende mevcut tarıhlerımız bıle aynı test negatıfmi

Kanamam. Coktu ve kocaman pıhtım vardı
Alla alla bende işkillendim şimdi. Keşke bi batırsaydın cnm yaa. ( O ay hem silik çizgi hemde pıhtılı ) Neyse olan olmuş dikkat et bundan sonra. Eğer normal adet gününden enteresan değişik birşeyler görürsen veya yaşarsan test yaptır yada doktora görün cnm önlemini al

Mutlaka yapıcam

Kızlar bi sorum var adet sancısı ile hamilelik belirtisi olan kasık ağrısı yada sancısı her neyse onun arasında fark var mı bilgisi olan yardım eder mi acaba

Daha mart bitmedi henuz yeni basliyor bende subatta son adet tarihini gordum 16 subatta banada zor oldu valla zaman normalde hizli geçer zaman sayinca geçmez
Her ay şu silik çizgiyi bile göremiyorum ya say babam say sıkılıyorum sonra Hayır boşvereyim diyorum belki öyle olur onu da beceremiyorum kadın olmak ne zor işmiş

Herkese iyi akşamlar, benim testlerim bu şekilde adetimi takip ettiğim programa göre pazar günü yumurtlayacağım ama testte sanki 11.gün pik olmuş gibi gözüküyor. Sizce durum ne yorumlayabilir misiniz ?

Her ay şu silik çizgiyi bile göremiyorum ya say babam say sıkılıyorum sonra Hayır boşvereyim diyorum belki öyle olur onu da beceremiyorum kadın olmak ne zor işmiş
Ya aynen oyle tüm sitresi biz çekiyoruz sonra 9 ay yine sitres bisey değişmiyor sonra doguyor daha cok sitres hic bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…