Kizlar ben çatladım zannediyordum bi bakar misiniz asil pik bugün mü? Bugün tekrar bi koyulaşmış çok şaşırdım yorumlar mısınızşimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için
Ben de öğlen saatleri yapıyorum düzenli öğlen vakti aynı böyle oluyor benim gece tekrar yapıyorum daha koyulaşmış oluyor Bugün pik günün yaniBugün çıkan ovulasyonum sizce nedir ?
Öğlen vakti hep iş yerinde oluyorum pek müsait olamıyorum bardak al tuvalete git teste bak çöpleri çöpe atamıyorum malesef bizde sorun oluyor copu eve taşıyorum cok zor en rahati 5-6 gibi evde yapiyorum hem saatleride otomatik hep ayni saate geliyorBen de öğlen saatleri yapıyorum düzenli öğlen vakti aynı böyle oluyor benim gece tekrar yapıyorum daha koyulaşmış oluyor Bugün pik günün yani
Ayyyy çizgi var .İlk dakikada çıktı diyorsunuz .Bence var bebişEvet bende dayanamayıp erken test yapanlardanım halüsinasyon mu görüyorum yoksa o hayalet çizgi varmı bu ilk dakikadan olan sonuç bir kaç dakika sonra daha koyu oldu yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Evet ilk dakikada hayalet çizgiyi gördüm ama emin olamadım gözlerime eşimede sordum hayal mi görüyorum acaba diyeAyyyy çizgi var .İlk dakikada çıktı diyorsunuz .Bence var bebiş
Adetin ne zaman bitecek belli mi :)Yaaa doğrudur öyleyse bugün hiç tekrar yapmaya gerek olmaz bu baya baya pik. Yarın çatlamış mı diye bakarsınBen de reglim bitse de teste başlasam da diye gün sayıyorum Herkes bir şeylerin gününü sayıyor
Valla cnm görürüyoum silik çizgi inşallah hamişsindirEvet bende dayanamayıp erken test yapanlardanım halüsinasyon mu görüyorum yoksa o hayalet çizgi varmı bu ilk dakikadan olan sonuç bir kaç dakika sonra daha koyu oldu yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Cumartesi veya Pazar bitmiş olurAdetin ne zaman bitecek belli mi :)
Yalnuz değilsin bnde öyle hatta 1 hafta gecikti ama maalesef sonra kırmızlar geldiiŞuan aklıma ne geldi ben geçen ay regl olmam 2 gün kala silik çizgi gördüm hem erkende hem kasetde sonra regl oldum yani hiç başıma gelmedi bılmıyorum ama suan kalıma geldı bu kımyasal gebelık olabılırmıydı acaba
Pik olmuş canım değerlendirBugün çıkan ovulasyonum sizce nedir ?
Beraberiz arkadaşım:)
Adetin ne zaman bitecek belli mi :)
Valla cnm görürüyoum silik çizgi inşallah hamişsindir
Darıısı bizee
İnşallahh canımm hayırlısı neyse o olsunValla cnm görürüyoum silik çizgi inşallah hamişsindir
Darıısı bizee
Kaç aydır deniyorsun? ben 6 ay oldu.Benim bat 27si. Bugün bitti daha adetim İnşallah bu ay adet olmayız da çift çizgileri görürüz
Tamam canımSenin testin nasil bugün yükle bi bakalim
Zor olur filan deme Rabbim işini bilirAnanem ikiz canim olur mu olurama benim icin çok zor olur bi taneye razıyım
Ovu. Yapıyorum ben ya düzensizdi geçen aylarda o sebeple başlamıştım ama bu ay düzene girdi ama yine de testler var elimde yaparım o sebeple. 4 aydır deniyorum ben de. Kontrollerimi de oldum bir sorun yok gibi duruyor ama bakalıminş canım
Beraberiz arkadaşım:)
Ovulasyon yapmıyorum ben, sende nasıl durumlar, kaç aydır deniyorsun?
6 aydır deniyorum ben.
Canım progestan içiyorum ama geçen ay da içmiştim böyle olmamıştıİlaç aldın mı herhangi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?