Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben çatladım zannediyordum bi bakar misiniz asil pik bugün mü? Bugün tekrar bi koyulaşmış çok şaşırdım yorumlar mısınız şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için

Bugün çıkan ovulasyonum sizce nedir ?
Ben de öğlen saatleri yapıyorum düzenli öğlen vakti aynı böyle oluyor benim gece tekrar yapıyorum daha koyulaşmış oluyor Bugün pik günün yani

Ben de öğlen saatleri yapıyorum düzenli öğlen vakti aynı böyle oluyor benim gece tekrar yapıyorum daha koyulaşmış oluyor Bugün pik günün yani
Öğlen vakti hep iş yerinde oluyorum pek müsait olamıyorum bardak al tuvalete git teste bak çöpleri çöpe atamıyorum malesef bizde sorun oluyor copu eve taşıyorum cok zor en rahati 5-6 gibi evde yapiyorum hem saatleride otomatik hep ayni saate geliyor

Yaaa doğrudur öyleyse bugün hiç tekrar yapmaya gerek olmaz bu baya baya pik. Yarın çatlamış mı diye bakarsın Ben de reglim bitse de teste başlasam da diye gün sayıyorum Herkes bir şeylerin gününü sayıyor exclusive

Son düzenleme:
Adetin ne zaman bitecek belli mi :)

Evet bende dayanamayıp erken test yapanlardanım halüsinasyon mu görüyorum yoksa o hayalet çizgi varmı bu ilk dakikadan olan sonuç bir kaç dakika sonra daha koyu oldu yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Valla cnm görürüyoum silik çizgi inşallah hamişsindir
Darıısı bizee

Yalnuz değilsin bnde öyle hatta 1 hafta gecikti ama maalesef sonra kırmızlar geldii

Kızlar merhaba
Benimde regl olmama 8 gün var bugün freely marka gebelik testi yaptım açıkçası pekte güvenemedim Hafif bir uyku hali bel ağrım dışında birşeyim yok umarım hepimiz çift çizgiyi görürüz

inş canım

Beraberiz arkadaşım:)
Ovulasyon yapmıyorum ben, sende nasıl durumlar, kaç aydır deniyorsun?
6 aydır deniyorum ben.
Ovu. Yapıyorum ben ya düzensizdi geçen aylarda o sebeple başlamıştım ama bu ay düzene girdi ama yine de testler var elimde yaparım o sebeple. 4 aydır deniyorum ben de. Kontrollerimi de oldum bir sorun yok gibi duruyor ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…