Hayırlısı canım benim çok teşekkürler hepimize hayırlısı olsun Allahım inşallah güzel günler.Hayırlısı olsun canım benım
Valla ak koyun kara koyun cikacak bakalimBenimde karıştı seninde karışmasın napsın
hevesimi kırmıcam kırmızı gelince ister istemez kaçacak hevesim.İnşallah biz yanlış anlıyoruzdur diyelim o zamanGeçen ay benimkiler de dolgunlaşmıştı ve koyulaşmıştı ama sonu hüsraaannn, bende hiç öyle olmazdı aslında, sadece reglin ilk güna biraz karnım ağrırdl 1 saat falan, sonra geçerdi. Burda kızların yazdıklarını da okuyorum, demir çok önemliymiş yazmışlar. Benim kanlmda demir az ve vitamin falan kullanmıyorum, böyle kendim alıp kullanabilir miyim acaba? Ben şimdi femibion 1 kullanıyorum 2 haftadır
Sabah ilk idrarla yaptim erken testlerle yaptim sekiz gun kalana kadar erkenler bitince normal testle yaptim normalde 5 gun kala cikti ve ilk idrar degildiBirde merak ettiğim sabah ilk idrarla mı? Birde testleriniz hep erken gebelik testi miydi yaparken?Çok soru soruyorum ama merak ediyorm yani
Güzel şeyler çıkar inşlhValla ak koyun kara koyun cikacak bakalim
Amin canim bu isler baya baya sabir istiyor rabbim herkese kolaylık nasip etsinGüzel şeyler çıkar inşlhçok sıkıldım ben bu durumdan da Allah yardım etsin hepimize
Bende pazar yapıcam laboquick kaset testim var adetime 4 gün kalmış oluyorSabah ilk idrarla yaptim erken testlerle yaptim sekiz gun kalana kadar erkenler bitince normal testle yaptim normalde 5 gun kala cikti ve ilk idrar degildi
Aynen yaAmin canim bu isler baya baya sabir istiyor rabbim herkese kolaylık nasip etsin
Çatlama olalı kaçıncı gündü pekiSabah ilk idrarla yaptim erken testlerle yaptim sekiz gun kalana kadar erkenler bitince normal testle yaptim normalde 5 gun kala cikti ve ilk idrar degildi
Allah razı olsunHayırlısı olsun inş herşey nasip kısmet Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inş biz bekleyelim bakalım
Ya sorma herkes yok düşünme yok strese girme takma gına geldi diyorum ya ben sizin kadar düşünmüyorum siz niye sürekli sorguluyorsunuzAşılamada işlem öncesi spermler yıkama denen bir işlemden geçiyor ve en sağlıklı spermler seçilerek rahme enjekte ediliyor. Umarım hamilesindir de gerek kalmaz aşılamaya ama ben kendi durumumu bu aglütinasyon a bağladım nedense. Çünkü mutlaka bi sebebi olması gerektiğini düşünüyorum etrafımdakiler kafaya çok taktığım için olmadığını düşünüyor ama bana saçma geliyo ve bir kişi daha kafana çok takıyosun ondan olmuyo derse ağzına vurucam suuuusss diyeBen de sizin gibi hep sebep aradım hormonlar normal çıktı rahim filmi sonucu da normal çıktı ve ben buna üzüldüm çünkü kesin tüplerim tıkalı diyodum ve gerekli işlem neyse yapılır o zaman hamile kalırım diyodum her test normal çıktıkça üzülür mü insan
Ya bende çok kararsızım yani bsy yokken aşılamaya başlamak bilmiyorum extra bı stres gibime geliyor. Bu ayda tüm ay gün aşırı mi denesek diyorum da onuda denedik tam olarak ne yapıcam bilmiyorum. Henüz hasta olmadım ama olacak gibiyim kasık ağrım başladı. Yani açıkçası bugün 5 yıldır tüp bebek için uğraşan ve sürekli düşün yapan kuzenimin tüp bebek tedavisini bıraktıktan 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldığını öğrendim bu yüzden de biraz celiskideyim. Ama bunu düşünmeden nasıl durabilir bilmiyorum. Kafamı dağıtmak için film izliyorum kitap okuyorum çizgi roman zaten çalışıyorum ama yok sürekli aklımda sürekli kendimi araştırma yaparken buluyorum insanlar ne yapmış nasıl olmuş diye bakarken sebep ararken buluyorum.Bana da infertilite dedilerbende bu ay adet olursam Nisanda aşılama düşünüyoruz ama hiç içimde yaptırmak yok bir kararsızım
Amin canimAynen yaRabbim çaresiz koyması bizleri inşlh gönlümüzde olan bizi bulur
İnşallah canım teşekkür ederim aminAmin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah sizinde en yakın zamanda hayırlı haberler vermenizi dilerim canım benim
Amin canımaminnn aminn canım senide bizleri de sevindirsin rabbim
Valla net cikan test ilk catlamada tuttuysa 11. Gun oluyor 2.de tuttuysa 8. Gun oluyorÇatlama olalı kaçıncı gündü peki
Kuzum devam ediyomu senin kanama geldimi gerisiİn
İnşallah canım teşekkür ederim amin
Böyle olup aynen benimde arkadaşım 8 yıl sonra hamile olduğunu öğrendim. Çok zor bir durum benim bir düşüğüm oldu o çocuk nasıl oldu nasıl düştü anlamadım. Kaç tane doktora gittim inanın 9 doktor değiştim trabzon orduda doktor kalmayacak bu gidişle. Testler veriyorum kan hiçbir şey yok olur eve yolluyorlardı. Şimdi ki doktorum çok iyi iğneden iğliğe araştırıyor sorguluyor beni. Eşim desem 2 kere sprem testi verdi herşey normal çıktı. Şimdi ise doktorum rahim filmi çekti tek tüple kalmışsındır belki birde orayı görelim dedim yaptı temiz çıktıYa sorma herkes yok düşünme yok strese girme takma gına geldi diyorum ya ben sizin kadar düşünmüyorum siz niye sürekli sorguluyorsunuzaynen öyle herşeyin normal olması ve olmaması zoruna gidiyor buda bizim sınavımız valla bende bu durumu sperm deki duruma bağlıyorum doktorlar bsy olmaz desen istediği kadar olmuo işte yani ne o zmn bilinemeyen neden nedir
Ya bende çok kararsızım yani bsy yokken aşılamaya başlamak bilmiyorum extra bı stres gibime geliyor. Bu ayda tüm ay gün aşırı mi denesek diyorum da onuda denedik tam olarak ne yapıcam bilmiyorum. Henüz hasta olmadım ama olacak gibiyim kasık ağrım başladı. Yani açıkçası bugün 5 yıldır tüp bebek için uğraşan ve sürekli düşün yapan kuzenimin tüp bebek tedavisini bıraktıktan 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldığını öğrendim bu yüzden de biraz celiskideyim. Ama bunu düşünmeden nasıl durabilir bilmiyorum. Kafamı dağıtmak için film izliyorum kitap okuyorum çizgi roman zaten çalışıyorum ama yok sürekli aklımda sürekli kendimi araştırma yaparken buluyorum insanlar ne yapmış nasıl olmuş diye bakarken sebep ararken buluyorum.
Ay 10 güne belli olur o zaman bizimde kasıklarda kasılma oldu mu canımValla net cikan test ilk catlamada tuttuysa 11. Gun oluyor 2.de tuttuysa 8. Gun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?