Benim sağ kasığımda batma gerilme gibi bir şey oluyor canım sendw var mı bir şeySorma valla artik 2 defa ovulasyon ile ovulasyon uzmani olduk
Ahhh inşallah inşallah birazdan gideceğm doktora inşallah. Size de hepimize isteyen herkese nasip olsun inşallah. Yazarken bile ağlıyorum sanırım stress oldum artık. Akşama sonucu yazarım.İnşallah canım benim, çok teşekkür ederimİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Ohooo testten çok ne varAkşam yapmak ister testim çok dersen iki test arasında 7 saat olmalı diyorlar
Rabbim umudunu gerçekleştirir inşallah güzel haberlerle dönersinizBen birazdan işten çıkıp hastaneye gidip kan vereceğim, bana dua edin ne olur. Olmazsa da tabii ki üzülmek yok Nisan anneliği beklesin diyerek devam ederiz. Ama bu belki olmuştur azıcık umudumla gidiyorum kızlar. Hepinize de duacıyım.
İnşallah biz yanlış anlıyoruzdur diyelim o zamanAhh canım hiç öyle değil benim ilk hamileliğimde tık yoktu sadece ağzımda metal tat oluştu hatta ne acı bu ağzım diyerek şekeryerdim sürekli adet olcam diye bekliyordum ama 5 gün geçmişti günüm 0 belirtim vardı yanı şimdi ise kaşıklarıma ağrı vuruyor arada birde gügüslerim dolgun dolgun bende belirti var o zaman hamile değilim öyle düşünürsek oooo
O zaman akşam 21 veya 22 gibi yapın koyulaşma artıyor mu bakalımOhooo testten çok ne varakşam da yapayım. Yarın da sabah akşam yapayım testlere bakmaktan gözlerim şaşı oldu artık. Milim milim koyulaşma hesaplamaya çalışıyorum
Hayırlı haberler beklıyoruz canım etiketle dilerim bebek haberiyle dönersinBen birazdan işten çıkıp hastaneye gidip kan vereceğim, bana dua edin ne olur. Olmazsa da tabii ki üzülmek yok Nisan anneliği beklesin diyerek devam ederiz. Ama bu belki olmuştur azıcık umudumla gidiyorum kızlar. Hepinize de duacıyım.
Hamilelik duygusallığıdır UmarımAhhh inşallah inşallah birazdan gideceğm doktora inşallah. Size de hepimize isteyen herkese nasip olsun inşallah. Yazarken bile ağlıyorum sanırım stress oldum artık. Akşama sonucu yazarım.
Ay inşallah ya değilse de stresim bitecek yeni aya hazırlanırım ne bileyim kafam çok karıştı acayip korku mutluluk bir arada. Akşama yazacağım mutlaka. Hepimize bol dua ediyorum.Hayırlı haberler beklıyoruz canım etiketle dilerim bebek haberiyle dönersin
Bende de oldu tam catlama günü oldu cok uzanma ve gerilme oldugunda batma oluyor hadi insallah döllenme olsun insallah agrilarin sebebiBenim sağ kasığımda batma gerilme gibi bir şey oluyor canım sendw var mı bir şey
Umarım ya, korkudan da olabilir inşallah hamileliktir. Ben de yazacağım size, çok teşekkür ederim şuan bir tek burasıyla paylaşıyorum o yüzden sağolun varolun.Hamilelik duygusallığıdır Umarımbenim pek yazmaya vaktim olmasa da hepsini okuyorum. Beklicem
Her zamanUmarım ya, korkudan da olabilir inşallah hamileliktir. Ben de yazacağım size, çok teşekkür ederim şuan bir tek burasıyla paylaşıyorum o yüzden sağolun varolun.
Gerçekten de öyle oluyor. Beni şuan sanırım başka kimse dinlemez saniyede 25.000 kelime ve fikir üretebiliyorum hiçbiri birbirine uymuyor o ayrı :) İnşallah güzel haberler veririm ve sizlerden de alırım. inşallah allahımHer zamanben de kimseye diyemediğim şeyleri buraya yazıyorum, hep de yardımcı olurlar arkadaşlar
amin çok teşekkür ederimüzülme canım umut her zaman var denemeye devam et rabbim bekletmeden versin
İnşallah canımGerçekten de öyle oluyor. Beni şuan sanırım başka kimse dinlemez saniyede 25.000 kelime ve fikir üretebiliyorum hiçbiri birbirine uymuyor o ayrı :) İnşallah güzel haberler veririm ve sizlerden de alırım. inşallah allahım
Hayırlısı olsun canım benımAy inşallah ya değilse de stresim bitecek yeni aya hazırlanırım ne bileyim kafam çok karıştı acayip korku mutluluk bir arada. Akşama yazacağım mutlaka. Hepimize bol dua ediyorum.
Benım şimdi falan oluyor canım sağ kasıkBende de oldu tam catlama günü oldu cok uzanma ve gerilme oldugunda batma oluyor hadi insallah döllenme olsun insallah agrilarin sebebi
Amin inşallah canımHayırlısı olsun canım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?