Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim, çok teşekkür ederim İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Ahhh inşallah inşallah birazdan gideceğm doktora inşallah. Size de hepimize isteyen herkese nasip olsun inşallah. Yazarken bile ağlıyorum sanırım stress oldum artık. Akşama sonucu yazarım.

Rabbim umudunu gerçekleştirir inşallah güzel haberlerle dönersiniz

Kızlar Dr gittim bu ay maalesef henüz regl olmadı ama olacağım bu ay tutmadı yani klonun başlayacak eşimden de test istedi ilacı kullan gel dedi iğne mi yapaçak yoksa iğneyi biz mi yapıyoruz birde bu iğnenin adı nedir bilen varmı kullanmış olan

İnşallah biz yanlış anlıyoruzdur diyelim o zaman Geçen ay benimkiler de dolgunlaşmıştı ve koyulaşmıştı ama sonu hüsraaannn, bende hiç öyle olmazdı aslında, sadece reglin ilk güna biraz karnım ağrırdl 1 saat falan, sonra geçerdi. Burda kızların yazdıklarını da okuyorum, demir çok önemliymiş yazmışlar. Benim kanlmda demir az ve vitamin falan kullanmıyorum, böyle kendim alıp kullanabilir miyim acaba? Ben şimdi femibion 1 kullanıyorum 2 haftadır

Ohooo testten çok ne var akşam da yapayım. Yarın da sabah akşam yapayım testlere bakmaktan gözlerim şaşı oldu artık. Milim milim koyulaşma hesaplamaya çalışıyorum
O zaman akşam 21 veya 22 gibi yapın koyulaşma artıyor mu bakalım o zaman yap yap dur o koyuluk gelecek boşuna olmuyor bu gözler şaşı

Hayırlı haberler beklıyoruz canım etiketle dilerim bebek haberiyle dönersin

Ahhh inşallah inşallah birazdan gideceğm doktora inşallah. Size de hepimize isteyen herkese nasip olsun inşallah. Yazarken bile ağlıyorum sanırım stress oldum artık. Akşama sonucu yazarım.
Hamilelik duygusallığıdır Umarım benim pek yazmaya vaktim olmasa da hepsini okuyorum. Beklicem

Hayırlı haberler beklıyoruz canım etiketle dilerim bebek haberiyle dönersin
Ay inşallah ya değilse de stresim bitecek yeni aya hazırlanırım ne bileyim kafam çok karıştı acayip korku mutluluk bir arada. Akşama yazacağım mutlaka. Hepimize bol dua ediyorum.

Hamilelik duygusallığıdır Umarım benim pek yazmaya vaktim olmasa da hepsini okuyorum. Beklicem
Umarım ya, korkudan da olabilir inşallah hamileliktir. Ben de yazacağım size, çok teşekkür ederim şuan bir tek burasıyla paylaşıyorum o yüzden sağolun varolun.

Umarım ya, korkudan da olabilir inşallah hamileliktir. Ben de yazacağım size, çok teşekkür ederim şuan bir tek burasıyla paylaşıyorum o yüzden sağolun varolun.
Her zaman ben de kimseye diyemediğim şeyleri buraya yazıyorum, hep de yardımcı olurlar arkadaşlar

Her zaman ben de kimseye diyemediğim şeyleri buraya yazıyorum, hep de yardımcı olurlar arkadaşlar
Gerçekten de öyle oluyor. Beni şuan sanırım başka kimse dinlemez saniyede 25.000 kelime ve fikir üretebiliyorum hiçbiri birbirine uymuyor o ayrı :) İnşallah güzel haberler veririm ve sizlerden de alırım. inşallah allahım

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…