Bi tane gebelik cihazi varmis 100 tl civari marka verebiliyor muyuz bilmiyorum ban yemiyim ondan alip adet gunumden itibaren hobi olarak test yapicamKadın doğumcu olsak ikimiz saat bası ultrason bakarz kendımıze
Tam bizlik işBi tane gebelik cihazi varmis 100 tl civari marka verebiliyor muyuz bilmiyorum ban yemiyim ondan alip adet gunumden itibaren hobi olarak test yapicamzaten testlere o kadar para veriyoruz alarak
gerçekten mi 100 tl se iyiymişBi tane gebelik cihazi varmis 100 tl civari marka verebiliyor muyuz bilmiyorum ban yemiyim ondan alip adet gunumden itibaren hobi olarak test yapicamzaten testlere o kadar para veriyoruz alarak
Sağol canım Allah razı olsun. Gerçekten test yapmayı bıraksam bu piki göremeyecektim. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız bu çabalarımızın karşılığını görürüzGenelleme demiştik umudunu kesme diye canım birde döngü de dengesizlik olunca arada bir şaşar bu yumurtlama her ay aynı gün yunurtlayacsğoz diye şart yokçok sevindim hayırlı olsun hakkında sonucu güzel olsun dilerim pes etmemek her zaman güzeldir
Amin inşallahSağol canım Allah razı olsun. Gerçekten test yapmayı bıraksam bu piki göremeyecektim. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız bu çabalarımızın karşılığını görürüz
Benim şubatta 2 gün gecikmişti bat. Kan testinü gittim, eve dönünce yolda regl olmuştum bileYa ben artık ne yapacağımı şaşırdım parende bile atabilirim ahahahah. Bir ara süt buharının üzerine oturun dediler manda sütü onu da yaptım :) 3-4 ay önce yapmıştım ama.MERAKLI MELO bir tutmuş olsun da inşallah hepimizin ki olsun dualarımdasınız. Benim merak ettiğim 8.93 çıktı ya bunun adetle alakası yoktur değil mi? Ne bileyim bu değer boşuna mı yükseldi kafamda deli sorular...
özelden yaz bakim nasıl birşeymiş o araştırayım ben , ben ban yemekten korkmuyorum yazarım adını :) yeter ki faydam olsun :) ban yemekten bu kadar korkmayın ayol baba ocağı sanki burası iki gün girmezsin olur biterBi tane gebelik cihazi varmis 100 tl civari marka verebiliyor muyuz bilmiyorum ban yemiyim ondan alip adet gunumden itibaren hobi olarak test yapicamzaten testlere o kadar para veriyoruz alarak
Evet canım çok sağol. Ben de silik çıkmasını bekliyordum hemen çıktı zaten çok şaşırdımRoosaa canım piki 25.gündemi gördün hay maşallah çok sevindim
Canım çatlama için iğneyi kendimiz alabilirmiyiz ve alabilirsek kaçıncı gün vurmaylıyız ben 2. Gün klonun başlayacağım Dr a gözüktüm debüyümesi için çatlatma için ayrı iğne yapılıyor ben iğneyi yaptırmadım :) benim yumurtalar fazla büyüdü deve kuşu yumurtası gibi acaba ondanmı ağrı oldu
İyiyim canım sen nasılsın? Yok yine 0 belirti
Sorma valla artik 2 defa ovulasyon ile ovulasyon uzmani oldukTam bizlik işidrarla kimyager gibi olduk
Valla bilmiyorum kac kere yapiliyor 5 kere ise gereksiz zaten 25 tlye normal testi aliyorum ama o gun gordum 100 tl civariydi simdi baktim da turkiyede satışı yok 180 tl civari gibi ama o gun gördüğümde adim gibi eminim 100 tl civariydigerçekten mi 100 tl se iyiymişkaç test yapabiliyoruz oda öenmli
O zaman regli falan etkilemez demektir, aslında belki de çoğumuzun bildiği şeyler ama inanın insan unutuyor. Kesin diyorum regli yüzünden yüksek çıktı :) Hoş regli mi değil mi onu bile anlayamıyorum şuan. Umarım sizinki de en kısa zamanda olur canım şu mübarek günde inşallah dualarımız kabul olur.Benim şubatta 2 gün gecikmişti bat. Kan testinü gittim, eve dönünce yolda regl olmuştum bileama o zaman 0.1 çıkmıştı testte reglden 2-3 saat önce yani. Reglle alajaaı yoktur bence
Dur hemen ozelden gönderiyorumözelden yaz bakim nasıl birşeymiş o araştırayım ben , ben ban yemekten korkmuyorum yazarım adını :) yeter ki faydam olsun :) ban yemekten bu kadar korkmayın ayol baba ocağı sanki burası iki gün girmezsin olur biter
İnşallah canım benim, çok teşekkür ederimO zaman regli falan etkilemez demektir, aslında belki de çoğumuzun bildiği şeyler ama inanın insan unutuyor. Kesin diyorum regli yüzünden yüksek çıktı :) Hoş regli mi değil mi onu bile anlayamıyorum şuan. Umarım sizinki de en kısa zamanda olur canım şu mübarek günde inşallah dualarımız kabul olur.
Ahh canım hiç öyle değil benim ilk hamileliğimde tık yoktu sadece ağzımda metal tat oluştu hatta ne acı bu ağzım diyerek şekerİyiyim canım sen nasılsın? Yok yine 0 belirtisana dedim, burdakileri okuyorum herkeste bir belirti oluyormuş, ama bende yok öyle insanlar da oluyormuş belirtisiz ama bilemiyorum artık
Tesekkurederim değerli bilgilendirmen için E2 şuan 61 ama FSH aynı bu ay düşmedi hoş reglimin 5 günü yaptırabildim tahlillerimi ne kadar doğru sonuç verir bilmiyorum clife da 2 kutumu bitirmek üzereyim ve şuan yumurtlamayı takip ediyorum çizgiler oldukça koyu ama henüz pik olmadi bakalım bat 28 mart bu ay bereketli olsun hepimiz için.arkadasım bence c lifeye bırkaç kutu dahs devam etmelısın fsh 14 bıraz dahadüşürsen şansın daha yuksek olur e2 yanı ösrojenın düşük keten tohumu yoğrtla karştrır yersen yükselır tecrbeyle sabıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?