Oluyor canım yumurtlama önceside olduhasta olmadan önce bel ağrın var mıydı ? Mesela benim regl önce bel ağrım olmaz o yüzden ben şaşırdım belimin agrımasına
Hayırlara vesile olur inşallah benmdeValla benimde belim sirtim cok ağrıyor öyleki bacağıma kramp giriyor cekemiyorum bacagimi hele bide yorulduysam bittim o aksam yani adete cok benziyor belirtileri
Seda teşekkür ederim haklısın stresden mevsim donusunden dediğin gibi olabılırbenim bu ay 25. günde oldu, stresten değişiklikler olabiliyor. önceden 26-28 gündü döngüm, bir kaç aydır çocuk konusunda ciddiyim, 29-31 gün oldu döngüm.. Siz de endişelenmeyin
Benımde bir hafta var canımAynen bende öyle oldum. Aklıma tutunma çabaları içinde tutunursa bizim tutunmazsa can sağlığı düşüncesi var. Valla adetime 8 gün olmasa adetim geldi dicem yanivucudumuz oyun oynuyor bizle sanki ya
Aynen öyle kuzum hayırlısı olsun üzülür müyüm çok üzülürüm ama isyan etmem asla bir dahaki aya düzenli ovülasyon takibi yaparım vücudumu kafamı rahat bırakırım belki biraz rahatlarım inşallah zaten adet olursam direkt hormon testine gidicem. Bir o kaldı yapmadığım herşey normal çıktı biraz enfeksiyon varmış ama çok sorun olacak birşey değil dedi doktorBelkide canim vala hic basima boyle bisey gelmedi bende bilmiyorum dedigin gibi belkide son ilaci icinde adet olacaksin
Çok iş yaptığım yok tembellikten ölecemValla bendede var kızlar bir gün bakıyorum çok şiddetli bir gün bakıyorum azalmış ama hissettiriyor bel ağrısı kendisini.Gebelik belirtilerinde bel ağrısı gören çok kişi var inşallah öyledir bizimde
İnşallah hayırlı haberdirCanım benim yumurtlama ağrım da böyleydi çatlamadan sonra bile kasıklarıma aniden batmalar kramplar girerdi belime de vuruldu bir kaç gün sonra geçmişti üzülme stres yapma vücudunu etkilemesin
Düşünsene hamileyiz aynı şeyleri yaşadıklarımızı bileceğiz ayy düşündüm çok mutlu oldum beeehhBenımde bir hafta var canım
İnşallah canım içini ferah tutİnşallah hayırlı haberdir
Dilerim canım öyle oluruzzz günler yavas ilerliyorDüşünsene hamileyiz aynı şeyleri yaşadıklarımızı bileceğiz ayy düşündüm çok mutlu oldum beeehh
Canım şimdi benim adete daha doğrusu ikinci adete 6 gün var normaldeBelkide canim vala hic basima boyle bisey gelmedi bende bilmiyorum dedigin gibi belkide son ilaci icinde adet olacaksin
Beni bu ovulasyon bitince uyutsunlar ya da böyle 14 günlük 7 gidiş 7 gelişi olan tatile yollasınlarDilerim canım öyle oluruzzz günler yavas ilerliyorteste çok var
İnşallah canım içini ferah tut
Aynı ben aynıBeni bu ovulasyon bitince uyutsunlar ya da böyle 14 günlük 7 gidiş 7 gelişi olan tatile yollasınlaraşamıyorum şu zamanı geçerken olmayacak olsa bile beklemek yoruyor birşeyi
Bende hic bisey yok yaaa ben anlamadim o kadar da kendimi dinliyorum ilk gebeligimdede olmadi aslinda benimKızlae kasıklarım da batma kramplar vae belimde de ağrı var bu belirtileri duyan oldumu çatlama olalı 2 gün oldu bel ağrım tuttmı gebelikten korkuyorum
Benim o yumurtlamadan beri öyle sol kasık ve bel arası bir iş içinde benimde olmazdı güya bu ay olayım bu kadını deli edeyim hamiş sansın kudursun o yana bu yana sataşsın sayfalarda cirit atsın başka benim gibi olan var mı araştırsın dercesine adetaaaAynı ben aynıadetle aynı belirti olunca tasalanıyorum ama kasıklarda kramp olmazdı o oluyor batıyor gibi bir şey
İlkini bnde unuttum sadece grip olmus gibi halsizlik düştü onun sabahına test yaptım öğrenmiştimBende hic bisey yok yaaa ben anlamadim o kadar da kendimi dinliyorum ilk gebeligimdede olmadi aslinda benim
Canım ben 1.5 sene önce plansız tek bir ilişki olmuştu esim korunmamıştı. O da adetimin 16. günüymüş. Olacak ya nasip işte gebe olduğumu hissettim. Ince ince böyle (ağrının gelmesiyle gitmesi bir olmuştu, bir hissettirip bir giden agriydi hafifte sıcak basması yaşıyordum o anda hiç unutmadim) belime ve sırtıma agrilar girdiğinde şüphelenmiştim. Tabi hamilelik netleşti ama 1 hafta sonra malesef yine düştüBen yaşadım onuama nedir bilmem. Şimdi bu akşamda aynısı var aşırı olmamakla belim ağrıyor. Çatlamadan 5 gün sonra başlamıştı. Neyin nesi hiç bilmiyorum bilen varsa söylesin
Senin bat neydi kuzum ?Çok iş yaptığım yok tembellikten ölecemyatağa yatıyorum bir seviyor ki yatmayı.bende yatıyorum varsa tutsun beni artık diye Aslında her ay başka belirti beliriyor bende inanmak istemiyorum özellikle bu ay hiç inanmak istemiyorum. Geçen ay çok ağladım umut bağladım da.
Prolaktin seviyenede bi baktir canim belki o yuzdende adet olmuyor olabilirsinAynen öyle kuzum hayırlısı olsun üzülür müyüm çok üzülürüm ama isyan etmem asla bir dahaki aya düzenli ovülasyon takibi yaparım vücudumu kafamı rahat bırakırım belki biraz rahatlarım inşallah zaten adet olursam direkt hormon testine gidicem. Bir o kaldı yapmadığım herşey normal çıktı biraz enfeksiyon varmış ama çok sorun olacak birşey değil dedi doktor
Sen dun yaptirdin bide yarin yaptir test varsa artik kesin cikar yukselme olmustur hcgde. Sogan kurunude iyi arastir yumurtlama olana kadar iciliyor sonra birakman gerekiyor allah muhafaza kontrolsuz icince düşük yaptırıyorCanım şimdi benim adete daha doğrusu ikinci adete 6 gün var normaldeyarın da 12.günüm varsa kesin çıkar artık demi kanda ona göre soğan kürü denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?