Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim bu ay 25. günde oldu, stresten değişiklikler olabiliyor. önceden 26-28 gündü döngüm, bir kaç aydır çocuk konusunda ciddiyim, 29-31 gün oldu döngüm.. Siz de endişelenmeyin
Seda teşekkür ederim haklısın stresden mevsim donusunden dediğin gibi olabılır

Aynen bende öyle oldum. Aklıma tutunma çabaları içinde tutunursa bizim tutunmazsa can sağlığı düşüncesi var. Valla adetime 8 gün olmasa adetim geldi dicem yani vucudumuz oyun oynuyor bizle sanki ya
Benımde bir hafta var canım

Belkide canim vala hic basima boyle bisey gelmedi bende bilmiyorum dedigin gibi belkide son ilaci icinde adet olacaksin
Aynen öyle kuzum hayırlısı olsun üzülür müyüm çok üzülürüm ama isyan etmem asla bir dahaki aya düzenli ovülasyon takibi yaparım vücudumu kafamı rahat bırakırım belki biraz rahatlarım inşallah zaten adet olursam direkt hormon testine gidicem. Bir o kaldı yapmadığım herşey normal çıktı biraz enfeksiyon varmış ama çok sorun olacak birşey değil dedi doktor

Çok iş yaptığım yok tembellikten ölecem yatağa yatıyorum bir seviyor ki yatmayı.bende yatıyorum varsa tutsun beni artık diye Aslında her ay başka belirti beliriyor bende inanmak istemiyorum özellikle bu ay hiç inanmak istemiyorum. Geçen ay çok ağladım umut bağladım da.

Belkide canim vala hic basima boyle bisey gelmedi bende bilmiyorum dedigin gibi belkide son ilaci icinde adet olacaksin
Canım şimdi benim adete daha doğrusu ikinci adete 6 gün var normalde yarın da 12.günüm varsa kesin çıkar artık demi kanda ona göre soğan kürü denemek istiyorum

Dilerim canım öyle oluruzzz günler yavas ilerliyor teste çok var
Beni bu ovulasyon bitince uyutsunlar ya da böyle 14 günlük 7 gidiş 7 gelişi olan tatile yollasınlar aşamıyorum şu zamanı geçerken olmayacak olsa bile beklemek yoruyor birşeyi

İnşallah canım içini ferah tut

Beni bu ovulasyon bitince uyutsunlar ya da böyle 14 günlük 7 gidiş 7 gelişi olan tatile yollasınlar aşamıyorum şu zamanı geçerken olmayacak olsa bile beklemek yoruyor birşeyi
Aynı ben aynı adetle aynı belirti olunca tasalanıyorum ama kasıklarda kramp olmazdı o oluyor batıyor gibi bir şey

Aynı ben aynı adetle aynı belirti olunca tasalanıyorum ama kasıklarda kramp olmazdı o oluyor batıyor gibi bir şey
Benim o yumurtlamadan beri öyle sol kasık ve bel arası bir iş içinde benimde olmazdı güya bu ay olayım bu kadını deli edeyim hamiş sansın kudursun o yana bu yana sataşsın sayfalarda cirit atsın başka benim gibi olan var mı araştırsın dercesine adetaaa

Ben yaşadım onu ama nedir bilmem. Şimdi bu akşamda aynısı var aşırı olmamakla belim ağrıyor. Çatlamadan 5 gün sonra başlamıştı. Neyin nesi hiç bilmiyorum bilen varsa söylesin
Canım ben 1.5 sene önce plansız tek bir ilişki olmuştu esim korunmamıştı. O da adetimin 16. günüymüş. Olacak ya nasip işte gebe olduğumu hissettim. Ince ince böyle (ağrının gelmesiyle gitmesi bir olmuştu, bir hissettirip bir giden agriydi hafifte sıcak basması yaşıyordum o anda hiç unutmadim) belime ve sırtıma agrilar girdiğinde şüphelenmiştim. Tabi hamilelik netleşti ama 1 hafta sonra malesef yine düştü

Senin bat neydi kuzum ?

Prolaktin seviyenede bi baktir canim belki o yuzdende adet olmuyor olabilirsin

Canım şimdi benim adete daha doğrusu ikinci adete 6 gün var normalde yarın da 12.günüm varsa kesin çıkar artık demi kanda ona göre soğan kürü denemek istiyorum
Sen dun yaptirdin bide yarin yaptir test varsa artik kesin cikar yukselme olmustur hcgde. Sogan kurunude iyi arastir yumurtlama olana kadar iciliyor sonra birakman gerekiyor allah muhafaza kontrolsuz icince düşük yaptırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…