Aynen öyle nasip değilmiş Allah büyük ... Evet icimde umut yok diyordum ama şimdi çok üzüldüm. İlerleyen aylarda Allah büyük isteyen herkese nasip etsin inşallahNasip olmayınca ne gelir elden amma arkası yakındır inşlh. Üzülmüşsündür Rabbim duam sana ilerleyen aylarda nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlad
Zaten sıkıntı burada başlıyor. Buradaki herkes için değil bu dediğim sıkıntılı hamileliklerde bu aşırı oluyor normal kadınlarda çünkü ilk düşüğüm de bu geçmeyen ağrılar vardı düşük olacağını dikkatli olmamı demişti bana. Birde düşük olmadı bile hani öyle kanamalı birşey yaşamadım 8 haftalık içimde parçalanmıştı eğer doktor kontrolune gitmesem hamile sanacaktım kendimi belki de daha kötü şeyler olacaktı.Canım ben 1.5 sene önce plansız tek bir ilişki olmuştu esim korunmamıştı. O da adetimin 16. günüymüş. Olacak ya nasip işte gebe olduğumu hissettim. Ince ince böyle (ağrının gelmesiyle gitmesi bir olmuştu, bir hissettirip bir giden agriydi hafifte sıcak basması yaşıyordum o anda hiç unutmadim) belime ve sırtıma agrilar girdiğinde şüphelenmiştim. Tabi hamilelik netleşti ama 1 hafta sonra malesef yine düştü
Canım çok teşekkür ederim çok moral oldu. Allah bağışlasın uzun güzel bahtlı olsun oğlun inşallah. Kimyasal gebelikle ilgili çok bilgim yoktu korktum ama okudukça biraz bilgilendim. Üzüldüm çokCanım çok geçmiş olsun öncelikle. Rabbim bir daha göstermesin yaşatmasin. Üzülme diyeceğim ama elde değil inşallah bir an önce toparlarsın kendini. Bende geçirdim 3 kimyasal gebelik seni anlayabiliyorum. Sağlıklı olsaydı emin ol seninle olurdu. 4.5 yasinda oğlum var simdi. Sana umut olsun diye söylüyorum. Inşallah önümüzdeki ay hayırlı ve sağlıklı bir gebeliğin olur dileğimle
Umut hep varda canım beklemek yorucuAynen öyle nasip değilmiş Allah büyük ... Evet icimde umut yok diyordum ama şimdi çok üzüldüm. İlerleyen aylarda Allah büyük isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet toparlayacağım inşallah rabbim bilir işini demek ki zamanı değilmiş. İnşallah güzel haberlerle kavuşacağız mucizelerimizeSorun değil kuzum sende toparla kendini gencin bebeği ölmez derler bizde rabbim hayırlısını nasip etsin güzel haberlerinle dilerim bu günleri geride bırakırız gelmiş geçmiş olsun tekrardan
Evet şimdi tekrar başa dönüyorumUmut hep varda canım beklemek yorucuyoruluyor insan işte. Yinede Allah hepimize nasip ede dediğin gibi.
Bat 18 Mart ile 19 Mart arası uzatmalarla gelmesi lazım bana başka oyun oynamazsa. İki aydır çok tutarsız 5 ileri 4 geri yaptı banaSenin bat neydi kuzum ?
Hayirli olsun canim ocaktan beri bende burda takipteyim darisi basima insallah hayirlisiyla kucagina almayi Rabbim nasip etsin banada cok dua et lutfenCanım kan sonucum 30.4 çıktı iki gün önce 1.9 du
Aynen canım adet olayım 3. gün gidicem baktırcam yüksek çıkınca adet gelmiyormuş duymuştumProlaktin seviyenede bi baktir canim belki o yuzdende adet olmuyor olabilirsin
Inşallah bir daha yaşanmaz canim rabbim en iyisini bilendir. Hayırlısı ve sağlıklısı olsun. Ben şimdi çatlamadan sonra coraspin içmeye başladım ne olur ne olmaz diye. Genimde pıhtılaşma olduğu için tedbir amaclı içiyorum. Eğer değilsem de bırakıp tekrar bir sonraki çatlama gününde başlayacağım. Hamileysem de 9 ay boyunca iğneZaten sıkıntı burada başlıyor. Buradaki herkes için değil bu dediğim sıkıntılı hamileliklerde bu aşırı oluyor normal kadınlarda çünkü ilk düşüğüm de bu geçmeyen ağrılar vardı düşük olacağını dikkatli olmamı demişti bana. Birde düşük olmadı bile hani öyle kanamalı birşey yaşamadım 8 haftalık içimde parçalanmıştı eğer doktor kontrolune gitmesem hamile sanacaktım kendimi belki de daha kötü şeyler olacaktı.zaten gögüslerim şişliği indi o zaman korktum hamile hissetmemeye başlamıştım. Dktr burda bebek yok dedi inanmadım o gün 3 dktra gittim sonra kürtaj oldum. Boş gebelik koydular adını. Bir sol da bir sağda belirirdi ateşlenmem çok olurdu gece. İlk belirtim pek yoktu oysa sonradan çıktı daha çok. Aynı şeyi yaşamam inşlh yinede hayırlı olan olsun dilerim.
Valla Allah bilir garanti konuşmak haddime değil. Lakin kimyasal sonrası gebe kalan çok kadın var çevremde hemi de sonra ki ay. Sen şimdi o heyecanla al testleri koyul Nisan ayına. Kimsayal hatta iyi birşey gebeliğe hazırlıyor seni. Tabi ki başa dönmek kötü ama dönmemek diye birşey yokEvet şimdi tekrar başa dönüyorumBu ay ovulasyon testi alacağım onu deneyeyim bir de. Gerci bu kimyasal tekrar etmez inşallah
Evet yarın kesin çıkar artık direkt kan vercem canım. Evet canım yumurtlamaya kadar içiliyor sonra bırakılıyor tutarsa düşmesin diye. Tutmazsa diğer ay gene en azından temizliyor enfeksiyonu kisti falanSen dun yaptirdin bide yarin yaptir test varsa artik kesin cikar yukselme olmustur hcgde. Sogan kurunude iyi arastir yumurtlama olana kadar iciliyor sonra birakman gerekiyor allah muhafaza kontrolsuz icince düşük yaptırıyor
Insallah hamilesiniz bende sizinle ayni yastayim ilk gebeliginiz mi bende 7 aydir deniyoruz henuz bisey yok neler yaptiniz anlatirmisiniz bu süreçteHerkese Merhaba,
Umarım herkes sağlıkla yavrusunu kucağına alır, güzel haberler alırız. Benim bu ay reglim 2 gün gecikti, Pazartesi yaptığım kaset testlerim hem normal olan hem de erken gebelik testim pozitif çıktı. Hemen kan vermeye gittim 8.93 çıktı sonucum. Ama dün sabah regl gibi bir şey oldum. Bir şey diyorum çünkü normalde çok yoğun geçer adetim ama bu sefer çok değil ancak rengi yerleşme gibi değilBu akşam tekrar kan testi yaptıracağım.
1-Beklenen Adet Tarihiniz? / 6 mart
2-Yaşınız? / 38
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? / folik asit
4-Ne zamandır deniyorsunuz? / 6 ay
Ben seni hatırlıyorum konuşmuştuk. Bende arada atıyorum aspirin sonuçta zararı yok.Inşallah bir daha yaşanmaz canim rabbim en iyisini bilendir. Hayırlısı ve sağlıklısı olsun. Ben şimdi çatlamadan sonra coraspin içmeye başladım ne olur ne olmaz diye. Genimde pıhtılaşma olduğu için tedbir amaclı içiyorum. Eğer değilsem de bırakıp tekrar bir sonraki çatlama gününde başlayacağım. Hamileysem de 9 ay boyunca iğne
Ne demek canım benim, destek ve moral için burdayiz. Çok teşekkür ederim bende güzel duaların içinCanım çok teşekkür ederim çok moral oldu. Allah bağışlasın uzun güzel bahtlı olsun oğlun inşallah. Kimyasal gebelikle ilgili çok bilgim yoktu korktum ama okudukça biraz bilgilendim. Üzüldüm çokama şimdi böyle örnekler olunca seviniyorum. İnşallah dediğin gibi olur mart olmadı nisan olur inşallah ve isteyen herkese nasip olsun inşallah Çok tesekkurler desteğin için
Sırt bel bacak ağrısı akıntı yok göğüs ağrısı yok pik 26 Şubat bat 9 Mart 8 Mart'ta kan verdim 1.9 10 Mart kan verdim 30.4Hayirli olsun canim ocaktan beri bende burda takipteyim darisi basima insallah hayirlisiyla kucagina almayi Rabbim nasip etsin banada cok dua et lutfenbelirtilerin nelerdi ve kacinci gunde ogrendin bata kac kala yani
Ben vurundum canim clexan tam 250 igne kendi kendime yapıyordum gercekten zor ama unutuluyor tosba doguncaInşallah bir daha yaşanmaz canim rabbim en iyisini bilendir. Hayırlısı ve sağlıklısı olsun. Ben şimdi çatlamadan sonra coraspin içmeye başladım ne olur ne olmaz diye. Genimde pıhtılaşma olduğu için tedbir amaclı içiyorum. Eğer değilsem de bırakıp tekrar bir sonraki çatlama gününde başlayacağım. Hamileysem de 9 ay boyunca iğne
Evet böyle düşüneyim hem moral oluyor hem de yılmamış oluyor insan. Şuan mecbur devam ama kimyasal olup sonra hamile kalanlar umut oluyor valla buraya yazmak bile iyi geliyor yoksa tüm gece kafamda kurup duracağım.Valla Allah bilir garanti konuşmak haddime değil. Lakin kimyasal sonrası gebe kalan çok kadın var çevremde hemi de sonra ki ay. Sen şimdi o heyecanla al testleri koyul Nisan ayına. Kimsayal hatta iyi birşey gebeliğe hazırlıyor seni. Tabi ki başa dönmek kötü ama dönmemek diye birşey yokelimizden gelenle yaşamaya uygulamaya devam.
Bak birde havuc suyu yumurtayi gelistiriyor yumurtlamayi kolaylaştırıyorEvet yarın kesin çıkar artık direkt kan vercem canım. Evet canım yumurtlamaya kadar içiliyor sonra bırakılıyor tutarsa düşmesin diye. Tutmazsa diğer ay gene en azından temizliyor enfeksiyonu kisti falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?