Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasip olmayınca ne gelir elden amma arkası yakındır inşlh. Üzülmüşsündür Rabbim duam sana ilerleyen aylarda nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlad
Aynen öyle nasip değilmiş Allah büyük ... Evet icimde umut yok diyordum ama şimdi çok üzüldüm. İlerleyen aylarda Allah büyük isteyen herkese nasip etsin inşallah

Zaten sıkıntı burada başlıyor. Buradaki herkes için değil bu dediğim sıkıntılı hamileliklerde bu aşırı oluyor normal kadınlarda çünkü ilk düşüğüm de bu geçmeyen ağrılar vardı düşük olacağını dikkatli olmamı demişti bana. Birde düşük olmadı bile hani öyle kanamalı birşey yaşamadım 8 haftalık içimde parçalanmıştı eğer doktor kontrolune gitmesem hamile sanacaktım kendimi belki de daha kötü şeyler olacaktı. zaten gögüslerim şişliği indi o zaman korktum hamile hissetmemeye başlamıştım. Dktr burda bebek yok dedi inanmadım o gün 3 dktra gittim sonra kürtaj oldum. Boş gebelik koydular adını. Bir sol da bir sağda belirirdi ateşlenmem çok olurdu gece. İlk belirtim pek yoktu oysa sonradan çıktı daha çok. Aynı şeyi yaşamam inşlh yinede hayırlı olan olsun dilerim.

Canım çok teşekkür ederim çok moral oldu. Allah bağışlasın uzun güzel bahtlı olsun oğlun inşallah. Kimyasal gebelikle ilgili çok bilgim yoktu korktum ama okudukça biraz bilgilendim. Üzüldüm çok ama şimdi böyle örnekler olunca seviniyorum. İnşallah dediğin gibi olur mart olmadı nisan olur inşallah ve isteyen herkese nasip olsun inşallah Çok tesekkurler desteğin için

Aynen öyle nasip değilmiş Allah büyük ... Evet icimde umut yok diyordum ama şimdi çok üzüldüm. İlerleyen aylarda Allah büyük isteyen herkese nasip etsin inşallah
Umut hep varda canım beklemek yorucu yoruluyor insan işte. Yinede Allah hepimize nasip ede dediğin gibi.

Sorun değil kuzum sende toparla kendini gencin bebeği ölmez derler bizde rabbim hayırlısını nasip etsin güzel haberlerinle dilerim bu günleri geride bırakırız gelmiş geçmiş olsun tekrardan
Evet toparlayacağım inşallah rabbim bilir işini demek ki zamanı değilmiş. İnşallah güzel haberlerle kavuşacağız mucizelerimize

Umut hep varda canım beklemek yorucu yoruluyor insan işte. Yinede Allah hepimize nasip ede dediğin gibi.
Evet şimdi tekrar başa dönüyorum Bu ay ovulasyon testi alacağım onu deneyeyim bir de. Gerci bu kimyasal tekrar etmez inşallah

Inşallah bir daha yaşanmaz canim rabbim en iyisini bilendir. Hayırlısı ve sağlıklısı olsun. Ben şimdi çatlamadan sonra coraspin içmeye başladım ne olur ne olmaz diye. Genimde pıhtılaşma olduğu için tedbir amaclı içiyorum. Eğer değilsem de bırakıp tekrar bir sonraki çatlama gününde başlayacağım. Hamileysem de 9 ay boyunca iğne

Evet şimdi tekrar başa dönüyorum Bu ay ovulasyon testi alacağım onu deneyeyim bir de. Gerci bu kimyasal tekrar etmez inşallah
Valla Allah bilir garanti konuşmak haddime değil. Lakin kimyasal sonrası gebe kalan çok kadın var çevremde hemi de sonra ki ay. Sen şimdi o heyecanla al testleri koyul Nisan ayına. Kimsayal hatta iyi birşey gebeliğe hazırlıyor seni. Tabi ki başa dönmek kötü ama dönmemek diye birşey yok elimizden gelenle yaşamaya uygulamaya devam.

Sen dun yaptirdin bide yarin yaptir test varsa artik kesin cikar yukselme olmustur hcgde. Sogan kurunude iyi arastir yumurtlama olana kadar iciliyor sonra birakman gerekiyor allah muhafaza kontrolsuz icince düşük yaptırıyor
Evet yarın kesin çıkar artık direkt kan vercem canım. Evet canım yumurtlamaya kadar içiliyor sonra bırakılıyor tutarsa düşmesin diye. Tutmazsa diğer ay gene en azından temizliyor enfeksiyonu kisti falan

Gozun aydin
Insallah hamilesiniz bende sizinle ayni yastayim ilk gebeliginiz mi bende 7 aydir deniyoruz henuz bisey yok neler yaptiniz anlatirmisiniz bu süreçte

Ben seni hatırlıyorum konuşmuştuk. Bende arada atıyorum aspirin sonuçta zararı yok. Ben bu işlerden birşey anlamdım ya da anladım anlamamak işime geliyor. İşte herkesin kolaylıkla yaptığı şey bizleri zorlayan hatta sınavımız olabliyor. Yinede bizlere çaresiz dert vermesin yaradan. Birgin olur belki kim bilir

Ne demek canım benim, destek ve moral için burdayiz. Çok teşekkür ederim bende güzel duaların için çok örnekler var ilk değilsin canım moralini bozma. Kendini toparla ve önümüzdeki aylara iyi başlangıç yap. Sağlıcakla kal

Hayirli olsun canim ocaktan beri bende burda takipteyim darisi basima insallah hayirlisiyla kucagina almayi Rabbim nasip etsin banada cok dua et lutfenbelirtilerin nelerdi ve kacinci gunde ogrendin bata kac kala yani
Sırt bel bacak ağrısı akıntı yok göğüs ağrısı yok pik 26 Şubat bat 9 Mart 8 Mart'ta kan verdim 1.9 10 Mart kan verdim 30.4

Ben vurundum canim clexan tam 250 igne kendi kendime yapıyordum gercekten zor ama unutuluyor tosba dogunca

Evet böyle düşüneyim hem moral oluyor hem de yılmamış oluyor insan. Şuan mecbur devam ama kimyasal olup sonra hamile kalanlar umut oluyor valla buraya yazmak bile iyi geliyor yoksa tüm gece kafamda kurup duracağım.

Evet yarın kesin çıkar artık direkt kan vercem canım. Evet canım yumurtlamaya kadar içiliyor sonra bırakılıyor tutarsa düşmesin diye. Tutmazsa diğer ay gene en azından temizliyor enfeksiyonu kisti falan
Bak birde havuc suyu yumurtayi gelistiriyor yumurtlamayi kolaylaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…