Ama insallah gerek kalmaz bebisin seninledir insallahEvet yarın kesin çıkar artık direkt kan vercem canım. Evet canım yumurtlamaya kadar içiliyor sonra bırakılıyor tutarsa düşmesin diye. Tutmazsa diğer ay gene en azından temizliyor enfeksiyonu kisti falan
Bizi bir araya getiren şey birgün ayıracaksa bu kadınlar kulubündenEvet böyle düşüneyim hem moral oluyor hem de yılmamış oluyor insan. Şuan mecbur devam ama kimyasal olup sonra hamile kalanlar umut oluyor valla buraya yazmak bile iyi geliyor yoksa tüm gece kafamda kurup duracağım.
Hayirli kandiller kizlar
Rabbim bu gece hürmetine bekleyiste olan herkese bir an once mujdesini nasip etsin , gebelere ise saglikli bir evlat saglikli bir gebelik ve dogum nasip etsin insallah
Hayırlı kandiller canım inşallah güzel duan ve dileklerin için teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin şu mübarek günün yüzü suyu hürmetineHayirli kandiller kizlar
Rabbim bu gece hürmetine bekleyiste olan herkese bir an once mujdesini nasip etsin , gebelere ise saglikli bir evlat saglikli bir gebelik ve dogum nasip etsin insallah
İnşallah canım ama göğsümdeki ağrı geçti benim ağrı var tabi ama önceden dokunamıyordumAma insallah gerek kalmaz bebisin seninledir insallah
Aynen öyle kesinlikle cnm doğduktan sonra o acımalar morluklar hepsini unutuyorsun. Bende clexane 0.4 kullanmıştım ama şimdi malesef piyasada yok. Başka bir marka var.Ben vurundum canim clexan tam 250 igne kendi kendime yapıyordum gercekten zor ama unutuluyor tosba dogunca
O zaman onu da deneyeyim canım en azından tadını beğeneceğim kesinBak birde havuc suyu yumurtayi gelistiriyor yumurtlamayi kolaylaştırıyor
Kendini dinleyip durma yeter. Olumsuzluktan baska birsey cikmadi agzindan. Benimde 3 gun onceye kadar agri yoktu bugun damarlar cikmis yavas yavas yaniİnşallah canım ama göğsümdeki ağrı geçti benim ağrı var tabi ama önceden dokunamıyordum
Hadi inşallah darısı bana dünde benimki 1.20 çıktı 10.günümdü yarın 12. günüm inşallah artarSırt bel bacak ağrısı akıntı yok göğüs ağrısı yok pik 26 Şubat bat 9 Mart 8 Mart'ta kan verdim 1.9 10 Mart kan verdim 30.4
Oxapar mi vardı bide ben clexan bulamayinca onu aliyordum bakalim bu defa ne kullancamAynen öyle kesinlikle cnm doğduktan sonra o acımalar morluklar hepsini unutuyorsun. Bende clexane 0.4 kullanmıştım ama şimdi malesef piyasada yok. Başka bir marka var.
Kendini dinleyip durma yeter. Olumsuzluktan baska birsey cikmadi agzindan. Benimde 3 gun onceye kadar agri yoktu bugun damarlar cikmis yavas yavas yani
Geçen ay ben de yaşamıştım yaaaa.Emin gibiydim .İlk gebeligimdeki belirtiler hepsi vardıButun gebelik belirtilerini yasamistim ya ben onlar neydi peki
Ya aynen öyle en azından “ay kızlar yazamıyorum çocuklar uyandı” mesajı olsun değil mi?Bizi bir araya getiren şey birgün ayıracaksa bu kadınlar kulubündenayırsın kocaman göbekle gidem buradan şişko yine
Ha şöyle yarin ola hayrola mubarek gunde allah allah yaatamam tamam olumsuzluk yok herşey güzel olacak yarın bu iş bitecek ya herro ya merro aman ne yapayım bir dahakine derim
Evet canım oksapar var. 1.5 sene önce hamileliğimi öğrendiğim günden beri 0.4 lük kullandım ama işe yaramadı yine düştü ben anlam verememiştim acaba dozu mu az geldi bilemiyorum. Ama clexane 0.4 bana çok çok iyi gelmişti çok şükür gebeliğim boyunca hicbir sıkıntı yaşamadan sağlıkla aldım kucağıma. Oksapardan çok tedirginim bilemiyorumOxapar mi vardı bide ben clexan bulamayinca onu aliyordum bakalim bu defa ne kullancam
Ben bi sıkıntı yasamadim çok şükür ama ben ilerleyen aylarda clexan olmayinca ondqn almistim belki o yuzden farki anlayamamisimdir sadece daha cok acitiyordu oksaparEvet canım oksapar var. 1.5 sene önce hamileliğimi öğrendiğim günden beri 0.4 lük kullandım ama işe yaramadı yine düştü ben anlam verememiştim acaba dozu mu az geldi bilemiyorum. Ama clexane 0.4 bana çok çok iyi gelmişti çok şükür gebeliğim boyunca hicbir sıkıntı yaşamadan sağlıkla aldım kucağıma. Oksapardan çok tedirginim bilemiyorum
Oksapar hala var enox var birde hıbor var beçbende clexan dan sonra Oksapar kullandım iyiydiOxapar mi vardı bide ben clexan bulamayinca onu aliyordum bakalim bu defa ne kullancam
Ah keşke olsaydım, kimyasal gebelikmiş bu akşam öğrendim.Gozun aydin
Insallah hamilesiniz bende sizinle ayni yastayim ilk gebeliginiz mi bende 7 aydir deniyoruz henuz bisey yok neler yaptiniz anlatirmisiniz bu süreçte
Bende sıkıntı yasamadim oksapardan sadece biraz daha can yakiciydi oksapar o kadarOksapar hala var enox var birde hıbor var beçbende clexan dan sonra Oksapar kullandım iyiydi
Sen ne zaman gideceksin canım kan vermeyeHa şöyle yarin ola hayrola mubarek gunde allah allah yaaaa
Ben bi sıkıntı yasamadim çok şükür ama ben ilerleyen aylarda clexan olmayinca ondqn almistim belki o yuzden farki anlayamamisimdir sadece daha cok acitiyordu oksapar
Oksapar doz olarak nasıl kullandınız acaba 0.4 lük müOksapar hala var enox var birde hıbor var beçbende clexan dan sonra Oksapar kullandım iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?