Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yarın kesin çıkar artık direkt kan vercem canım. Evet canım yumurtlamaya kadar içiliyor sonra bırakılıyor tutarsa düşmesin diye. Tutmazsa diğer ay gene en azından temizliyor enfeksiyonu kisti falan
Ama insallah gerek kalmaz bebisin seninledir insallah

Evet böyle düşüneyim hem moral oluyor hem de yılmamış oluyor insan. Şuan mecbur devam ama kimyasal olup sonra hamile kalanlar umut oluyor valla buraya yazmak bile iyi geliyor yoksa tüm gece kafamda kurup duracağım.
Bizi bir araya getiren şey birgün ayıracaksa bu kadınlar kulubünden ayırsın kocaman göbekle gidem buradan şişko yine

Hayirli kandiller kizlar

Rabbim bu gece hürmetine bekleyiste olan herkese bir an once mujdesini nasip etsin , gebelere ise saglikli bir evlat saglikli bir gebelik ve dogum nasip etsin insallah
Hayirli kandiller kizlar

Rabbim bu gece hürmetine bekleyiste olan herkese bir an once mujdesini nasip etsin , gebelere ise saglikli bir evlat saglikli bir gebelik ve dogum nasip etsin insallah
Hayırlı kandiller canım inşallah güzel duan ve dileklerin için teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine

Ben vurundum canim clexan tam 250 igne kendi kendime yapıyordum gercekten zor ama unutuluyor tosba dogunca
Aynen öyle kesinlikle cnm doğduktan sonra o acımalar morluklar hepsini unutuyorsun. Bende clexane 0.4 kullanmıştım ama şimdi malesef piyasada yok. Başka bir marka var.

Aynen öyle kesinlikle cnm doğduktan sonra o acımalar morluklar hepsini unutuyorsun. Bende clexane 0.4 kullanmıştım ama şimdi malesef piyasada yok. Başka bir marka var.
Oxapar mi vardı bide ben clexan bulamayinca onu aliyordum bakalim bu defa ne kullancam

Kendini dinleyip durma yeter. Olumsuzluktan baska birsey cikmadi agzindan. Benimde 3 gun onceye kadar agri yoktu bugun damarlar cikmis yavas yavas yani
tamam tamam olumsuzluk yok herşey güzel olacak yarın bu iş bitecek ya herro ya merro aman ne yapayım bir dahakine derim

Butun gebelik belirtilerini yasamistim ya ben onlar neydi peki
Geçen ay ben de yaşamıştım yaaaa.Emin gibiydim .İlk gebeligimdeki belirtiler hepsi vardı
Hiç sevmediğim bir yemeği aş bile erdim.İnsan beyni nasıl bir şey ya hayret ettim regl olunca ...

Oxapar mi vardı bide ben clexan bulamayinca onu aliyordum bakalim bu defa ne kullancam
Evet canım oksapar var. 1.5 sene önce hamileliğimi öğrendiğim günden beri 0.4 lük kullandım ama işe yaramadı yine düştü ben anlam verememiştim acaba dozu mu az geldi bilemiyorum. Ama clexane 0.4 bana çok çok iyi gelmişti çok şükür gebeliğim boyunca hicbir sıkıntı yaşamadan sağlıkla aldım kucağıma. Oksapardan çok tedirginim bilemiyorum

Ben bi sıkıntı yasamadim çok şükür ama ben ilerleyen aylarda clexan olmayinca ondqn almistim belki o yuzden farki anlayamamisimdir sadece daha cok acitiyordu oksapar

Gozun aydin

Insallah hamilesiniz bende sizinle ayni yastayim ilk gebeliginiz mi bende 7 aydir deniyoruz henuz bisey yok neler yaptiniz anlatirmisiniz bu süreçte
Ah keşke olsaydım, kimyasal gebelikmiş bu akşam öğrendim. Ama sorun yokmuş bir sonraki ay daha iyi olur dedi doktor. Ben yumurtlama takvimine göre deniyordum ama bu ay yumurtlama takvimime göre yumurtlsma günümden 3-4 gün önce çalışmaya başladım. Bel altına yastık koyma ve ayaklarımı 1 saat yukarda tuttum. Bu sefer ilk defa testlerim pozitif çıkmıştı. Ama sanırım yumurtlamayı tutturamıyordum ben. Bu ay ovulasyon testi ile deneyeceğim. Siz ovulasyon testi aldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…