Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
üzülme canım benim dünyanın sonu değil ben de aynı şeyi geçen ay yaşadım adetim 18. gün geçti tüm testler pozitif ama kimyasal 14. şubatta adet gibi sessiz düşük yaptım bu ay tekrar denedim olmadı denemeye devam Allah olanlara sağlık versin rabbimin vardır bir bildiği evet çok üzücü ama bu günümüze şükür rabbim bekletmeden versin

Çok mantıklı evett 2 ay önce yaptırdım bu 3. ayım. Gebelik olmazsa sözleşme iptal malesef. Yeniden yaptırmak zorunda kalacağım offf
Sigortayı ne kadara yaptirdin canim? Ben de geçen ay yaptırdım bekleme süresi 1 aydı. Doğum teminatlı 1 yıl icinde bebiş olup da doguma yetişecek mi bakalim

Son düzenleme:
Günaydınlar kızlar ben kızımda 9 ay boyunca isrifra ettim serumla beslendm sürekli az evvel bir öğürtü geldi içimden herhangi koku bile almadan bu kadar erken olur mu ki ya korkuyom birde ben aynı olmaktan 15 kilo vermiştim kızımda hastalıklı gibydim

Sigortayı ne kadara yaptirdin canim? Ben de geçen ay yaptırdım bekleme süresi 1 aydı. Doğum teminatlı 1 yıl icinde bebiş olup da doguma yetişecek mi bakalim
O nasıl bir şey canım anlatır mısın çalışan bayan için mi

Günaydın canım. Belirtiler yok şuan aklımda zaten ben onu hiç takmıyorum. Ama ne rüya gördüm iki tane test yaptım erken gebelik testi ikisi pozitif çıktı tüküreyim böyle rüyaya. 7 gün kaldı eğer günüm şaşmazsa.

kızlar dün exclusive nin ban yemekten korktuğu için adını veremediği gebelik cihazı markası xıomı erken gebelik cihazı mış almak isteyenlere duyrulur :) ayrıca burda " surelap , prodoctor ,klomen vs. bir sürü marka veriyor herkes neden ban yensin onu da anlamış değilim :) marka , isim vermeden insanlara nasıl yardımcı olabiliriz değilmi aynı ürünlerin muadili elli çeşit şey var insan nerden bilsin hangisinin olduğunu ban erim diye insanlara yardımcı olmaktan çekinmeyin

Ayyyy o kafa bendede var yok yani bugün bakmıcam desem başka birşeye bakarken buluyorum kendimi benim 1 oğlum var ona bu kadar uğraşmamıştık 2.ciyi neden böle oldu anlamıyorum bazen de belkide hayırlısı böle demekki diyorum doktorda bana aşılama yapalım dedi bende istemedim Herşey Allah dan ol derse olurne yapalım Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın inş isteyen herkese nasip eylesin hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…