ben hiç denemedim bilmiyorum canımCanım çatlama için iğneyi kendimiz alabilirmiyiz ve alabilirsek kaçıncı gün vurmaylıyız ben 2. Gün klonun başlayacağım Dr a gözüktüm de
üzülme canım benim dünyanın sonu değil ben de aynı şeyi geçen ay yaşadım adetim 18. gün geçti tüm testler pozitif ama kimyasal 14. şubatta adet gibi sessiz düşük yaptım bu ay tekrar denedim olmadı denemeye devam Allah olanlara sağlık versin rabbimin vardır bir bildiği evet çok üzücü ama bu günümüze şükür rabbim bekletmeden versinMerhaba kızlar, az önce aldım sonucumu betahcg 3,2 ye düşmüşDoktor kimyasal gebelik dedi Pazartesi 8.93 se bugün en az 18 olması lazımmış. Kısmet değilmiş exclusive @arzu777 MERAKLI MELO LeeSoon Yusra-61 @yuemkes @Gazel2110 ve hatırlayamadığım destek olan herkese çok teşekkürler. MERAKLI MELO ben 38 yaşındaki gebe yaz demiştin akşama ama yazamadım
Sigortayı ne kadara yaptirdin canim? Ben de geçen ay yaptırdım bekleme süresi 1 aydı. Doğum teminatlı 1 yıl icinde bebiş olup da doguma yetişecek mi bakalimÇok mantıklı evett2 ay önce yaptırdım bu 3. ayım. Gebelik olmazsa sözleşme iptal malesef. Yeniden yaptırmak zorunda kalacağım offf
O nasıl bir şey canım anlatır mısın çalışan bayan için miSigortayı ne kadara yaptirdin canim? Ben de geçen ay yaptırdım bekleme süresi 1 aydı. Doğum teminatlı 1 yıl icinde bebiş olup da doguma yetişecek mi bakalim
Günaydın canım. Belirtiler yok şuan aklımda zaten ben onu hiç takmıyorum. Ama ne rüya gördüm iki tane test yaptım erken gebelik testi ikisi pozitif çıktıHerkes aynı belirtileri yaşayacak diye birşey yok arkadaşlar göğüs ağrım hiç yok dedi yani herkesin ki taş gibi şişmiyoryumurtlamadan sonra normal kasık ağrısının bele vurması falan ben çok dinledim kendimi sen dinleme benim tüm belirtiler aynıydı ama adet oldum yine hüsraaaan kendimi dinlemem artık rahat bırakınca daha kolay oluyor valla kaç günün kaldı peki Şafak kaç şimdi
Bunu tuttum aklımda kalsin.arada yaparım bunuhaçan pen öyle yaptum. Sigorta icin yaptirdum
hay maşallah salıkla al kucağına canım benimKızlar bugün doktora geldim alttan muayene ettiler kese gözükmedi 5 hafta 1 günlük dedi son adet tarihine göre rahim duvarı 17 mm olmuş iyi mi sizce ?
Kese görünmemesi normal mi kuzum şuan kafam çok karıştıhay maşallah salıkla al kucağına canım benim
Hiç silikte mi yokErken gebelik testi yaptım kızlar malesef bu ay da negatif. Regl olunca hormon baktiracagim
tabi ki normal bazen öyle oluyor burada çok okudum o durumu yaşayanı arkadaşım 7 haftalıkken kese gördü benimKese görünmemesi normal mi kuzum şuan kafam çok karıştı
İnşallah kuzum bhcg verdim onu bekliyorum bakalım o nasıl çıkacaktabi ki normal bazen öyle oluyor burada çok okudum o durumu yaşayanı arkadaşım 7 haftalıkken kese gördü benim
Ayyyy o kafa bendede var yok yani bugün bakmıcam desem başka birşeye bakarken buluyorum kendimi benim 1 oğlum var ona bu kadar uğraşmamıştık 2.ciyi neden böle oldu anlamıyorum bazen de belkide hayırlısı böle demekki diyorum doktorda bana aşılama yapalım dedi bende istemedim Herşey Allah dan ol derse olurne yapalım Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın inş isteyen herkese nasip eylesin hayırlısı ileYa sorma herkes yok düşünme yok strese girme takma gına geldi diyorum ya ben sizin kadar düşünmüyorum siz niye sürekli sorguluyorsunuzaynen öyle herşeyin normal olması ve olmaması zoruna gidiyor buda bizim sınavımız valla bende bu durumu sperm deki duruma bağlıyorum doktorlar bsy olmaz desen istediği kadar olmuo işte yani ne o zmn bilinemeyen neden nedir
Ya bende çok kararsızım yani bsy yokken aşılamaya başlamak bilmiyorum extra bı stres gibime geliyor. Bu ayda tüm ay gün aşırı mi denesek diyorum da onuda denedik tam olarak ne yapıcam bilmiyorum. Henüz hasta olmadım ama olacak gibiyim kasık ağrım başladı. Yani açıkçası bugün 5 yıldır tüp bebek için uğraşan ve sürekli düşün yapan kuzenimin tüp bebek tedavisini bıraktıktan 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldığını öğrendim bu yüzden de biraz celiskideyim. Ama bunu düşünmeden nasıl durabilir bilmiyorum. Kafamı dağıtmak için film izliyorum kitap okuyorum çizgi roman zaten çalışıyorum ama yok sürekli aklımda sürekli kendimi araştırma yaparken buluyorum insanlar ne yapmış nasıl olmuş diye bakarken sebep ararken buluyorum.
ben bir şeyi yanlış mı okudum acaba kese görmedi de nerden bildi 5 haftalık diyeİnşallah kuzum bhcg verdim onu bekliyorum bakalım o nasıl çıkacak
Son adet tarihine göre hesaplama yaptı kuzum, sordu adet tarihimi söyledim o zaman 5+1 olması lazım alttan bakalım dediben bir şeyi yanlış mı okudum acaba kese görmedi de nerden bildi 5 haftalık diye
Canım kendini ona göre ayarlamışsın galiba vücudun oyunu Allah'ım diğer ay nasip eder inş sıkma canını herşeyde vardır bir hayırButun gebelik belirtilerini yasamistim ya ben onlar neydi peki
İnşallah kuzum bhcg verdim onu bekliyorum bakalım o nasıl çıkacak
bea ne çıkacak bakalım yaz bana merak ettim beta sonucunuSon adet tarihine göre hesaplama yaptı kuzum, sordu adet tarihimi söyledim o zaman 5+1 olması lazım alttan bakalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?