İnşallah hayırlısıylaCÜMLEMİZE...
Dünyayı güzellik kurtaracakbizimde o güzelliklerimiz geç kalmadan gelir dilerim ALLAHTAN....
Canım ben normalde düzenliydim en fazla iki üç gün oynardı ve ilk defa böyle birşey oldu. Sat 16 Ocak düşün yani. Ne yaşadığımı bir ben bilirim bir Allah hastane yüzü görmek bile istemiyorum valla kan vermekten muayeneden gına geldi. Şişkinlik ağrı stres de cabası. Asıl komik olan herşey normal çıktı smear ultrason alttan muayene gayet sağlıklısın dedi gittiğim doktorlar sadece hormon kaldı ona gidicem iki gün sonra. Yani yılda bir kez böyle olabilirmiş mevsimsel de olabilir dedi. 23 gün gecikmeyle adet oldum sonunda döngünün de 55. günü benim yerimde kim olsa hamile olduğu belli olurdu yani. Adetim gecikti adet görmeden yumurtlama gördümNimett mi bu hayattaa bir adet olmakkk kötü birde adet olamamak iğrenç ikisi deçok şükür ki gelmiş o kadar uzun zaman sonra. Niye uzadı acaba sebebi var mıydı? Üzülme hamile değilsen bile adetin gününde gelmesi hep iyidir. O insanın içinde kalıyor deli ediyor beni ediyor yani
Eşimin doğum günü 26 Mart ona sürpriz yapmayı çok isterdim sadece o üste kaldı içimde hayırlısı ne diyelimNimett mi bu hayattaa bir adet olmakkk kötü birde adet olamamak iğrenç ikisi deçok şükür ki gelmiş o kadar uzun zaman sonra. Niye uzadı acaba sebebi var mıydı? Üzülme hamile değilsen bile adetin gününde gelmesi hep iyidir. O insanın içinde kalıyor deli ediyor beni ediyor yani
Ben çok iyi anladım sni o yüzden bir daha Rabbim göstermesin o yaşadıklarını en iyi sen bilirsin. Şimdi güzelce yoluna bakarsın kafandaki o 55 gün çıktı gitti. Bir kaç güne unutur inşlh hormon tahlillerinde iyi çıkar güzelce bir başlangıç yaparsın NisanaCanım ben normalde düzenliydim en fazla iki üç gün oynardı ve ilk defa böyle birşey oldu. Sat 16 Ocak düşün yani. Ne yaşadığımı bir ben bilirim bir Allah hastane yüzü görmek bile istemiyorum valla kan vermekten muayeneden gına geldi. Şişkinlik ağrı stres de cabası. Asıl komik olan herşey normal çıktı smear ultrason alttan muayene gayet sağlıklısın dedi gittiğim doktorlar sadece hormon kaldı ona gidicem iki gün sonra. Yani yılda bir kez böyle olabilirmiş mevsimsel de olabilir dedi. 23 gün gecikmeyle adet oldum sonunda döngünün de 55. günü benim yerimde kim olsa hamile olduğu belli olurdu yani. Adetim gecikti adet görmeden yumurtlama gördümolmadı kısmet değilmiş kötü birşey olmasın da inşallah hayırlı zamanda verir Rabbim Şu an o kadar rahatladım ki anlatamam o duyguyu
10 nisan benim, senin? Tam koç olıyorumKaçı peki?Hangi testi düşüyorsun? Yada nasıl bir test istiyorsun parası uygun istersen önerebilirim? Parası önemli değil pahalı teste şey edecem bakacam dersen onu öneririm test işi benim işim
Benimki de 28 MartEşimin doğum günü 26 Mart ona sürpriz yapmayı çok isterdim sadece o üste kaldı içimde hayırlısı ne diyelim
İnşallah canım ya Nisana inşallah ovülasyona devamBen çok iyi anladım sni o yüzden bir daha Rabbim göstermesin o yaşadıklarını en iyi sen bilirsin. Şimdi güzelce yoluna bakarsın kafandaki o 55 gün çıktı gitti. Bir kaç güne unutur inşlh hormon tahlillerinde iyi çıkar güzelce bir başlangıç yaparsın Nisana
Hadi yaBenimki de 28 Marthep içimden bunu isterdim şubata gelince Rabbim bari düşündüğümü şimdi verde güzel hediye olsın dedim. Bakalım ne olacak
Bende 20 Nisan10 nisan benim, senin? Tam koç olıyorumBen kullanımı kolay, kafamı karıştırmasın yeter.Test konusunda uzmansan harika oldu Sen ne kullanıyorsun ya da kullandın mı? parası önemli değil “heeeh bu çok iyi” hangisine diyorsan onu alırım bu yola her şey feda
Belirtilerim yok pek sadece kasık ağrım belime vuruyor birde gögüslerim hep şişerdi adete yakın sonük ama acıyorlarHadi yainşallah seninki olur valla kendim olmuş gibi sevineceğim inan ki mutlaka haber ver belirtilerini yaz değerlendirme yapalım
Aynenn çok benziyoruz hadi hayırlısı olsun haber ver bana daHadi inşallah darısı bana dünde benimki 1.20 çıktı 10.günümdü yarın 12. günüm inşallah artar
Yok sırt bel bacak ağrısı var göğüs ağrısı akıntı yokCanım aslında senin dediğine göre hiç belirtin yok değil mi ? Çünkü hicbir ağrı yok demissin
29 amh 0.91 fsh 13 yumurta rezervi azTekrar hayirli olsun yasiniz kacti
Canım ben adet oldum maalesef diğer aya kaldı yani lekelenme falan değil baya baya geliyor seninki inşallah sorunsuz sağlıklı huzurlu geçerAynenn çok benziyoruz hadi hayırlısı olsun haber ver bana da
Herkes aynı belirtileri yaşayacak diye birşey yok arkadaşlar göğüs ağrım hiç yok dedi yani herkesin ki taş gibi şişmiyorBelirtilerim yok pek sadece kasık ağrım belime vuruyor birde gögüslerim hep şişerdi adete yakın sonük ama acıyorlarbirde gazım varya belirtilere pek inanmıyorum ama olanı da söylemeden geçemiyorum her ay farklı şey yaşıyorum ben ya
Canım şimdi iyi yapmışsın 9 unda çok koyu çıktığına göre pik olmuş yumurtlamış olabilirsin. Dün de çatlamış olabilir biraz silindiyse. Kanamamın rengi neydi canım yerleşme olabilir çünküMerhabalar, benim Bat tarihi 18 mart. Yumurtlamami da ovulasyon testi ile takip ediyorum. 2 marttan itibaren koyulasti ve ona gore düzenli iliskiye girdik. 9'unda öylesine tekrar ovulasyon testi yaptığımda baya koyu olduğunu gördüm, bat a bu kadar yakin hic olmadı cok şaşırdım. Dün esimle o yuzden tekrar denedik, bugunde dünkü kadar koyu olmasa da hala çizgi vardı. Bu akşamda cok az kanamam oldu yani leke şeklinde kan geldi. Reglimden 2-3 gün once gelirdi ama 8 gun once hic olmamıştı. Regl kanamasiysa neden ovulasyon pozitif çıktı ya da yumurtlama kanamasi mi anlamadim. Kafam com karıştı. Boyle bir sey daha once yasayan var mi?
Habuni bilmezdummçakallığın bu kadarı ya cidden böyle birşey var midur? Ben niye bilmeyrum
Olsun kuzum bu ay nasipse guzel haberini aliriz sen baktir degerlerine allah korusun sagliksiz olup düşük filan olsa daha cok üzülürdun belinde biraz rahatlar bariCanım bende biraz önce adet oldum karnım rahatladı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?