Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben normalde düzenliydim en fazla iki üç gün oynardı ve ilk defa böyle birşey oldu. Sat 16 Ocak düşün yani. Ne yaşadığımı bir ben bilirim bir Allah hastane yüzü görmek bile istemiyorum valla kan vermekten muayeneden gına geldi. Şişkinlik ağrı stres de cabası. Asıl komik olan herşey normal çıktı smear ultrason alttan muayene gayet sağlıklısın dedi gittiğim doktorlar sadece hormon kaldı ona gidicem iki gün sonra. Yani yılda bir kez böyle olabilirmiş mevsimsel de olabilir dedi. 23 gün gecikmeyle adet oldum sonunda döngünün de 55. günü benim yerimde kim olsa hamile olduğu belli olurdu yani. Adetim gecikti adet görmeden yumurtlama gördüm olmadı kısmet değilmiş kötü birşey olmasın da inşallah hayırlı zamanda verir Rabbim Şu an o kadar rahatladım ki anlatamam o duyguyu

Eşimin doğum günü 26 Mart ona sürpriz yapmayı çok isterdim sadece o üste kaldı içimde hayırlısı ne diyelim

Ben çok iyi anladım sni o yüzden bir daha Rabbim göstermesin o yaşadıklarını en iyi sen bilirsin. Şimdi güzelce yoluna bakarsın kafandaki o 55 gün çıktı gitti. Bir kaç güne unutur inşlh hormon tahlillerinde iyi çıkar güzelce bir başlangıç yaparsın Nisana

Kaçı peki? Hangi testi düşüyorsun? Yada nasıl bir test istiyorsun parası uygun istersen önerebilirim? Parası önemli değil pahalı teste şey edecem bakacam dersen onu öneririm test işi benim işim
10 nisan benim, senin? Tam koç olıyorum Ben kullanımı kolay, kafamı karıştırmasın yeter.Test konusunda uzmansan harika oldu Sen ne kullanıyorsun ya da kullandın mı? parası önemli değil “heeeh bu çok iyi” hangisine diyorsan onu alırım bu yola her şey feda

Eşimin doğum günü 26 Mart ona sürpriz yapmayı çok isterdim sadece o üste kaldı içimde hayırlısı ne diyelim
Benimki de 28 Mart hep içimden bunu isterdim şubata gelince Rabbim bari düşündüğümü şimdi verde güzel hediye olsın dedim. Bakalım ne olacak

İnşallah canım ya Nisana inşallah ovülasyona devam inşallah şu hormon da çıksın bakcaz

Benimki de 28 Mart hep içimden bunu isterdim şubata gelince Rabbim bari düşündüğümü şimdi verde güzel hediye olsın dedim. Bakalım ne olacak
Hadi ya inşallah seninki olur valla kendim olmuş gibi sevineceğim inan ki mutlaka haber ver belirtilerini yaz değerlendirme yapalım

Bende 20 Nisan gibi koçum valla sana diyeceğim bu sayfada certain çok iyi diyen oldu. Ben laboquick kullandım iyiydi işimi gördü ama harika demem. Sonra strip testler kullandım onlarda iyiydi ama bu striplerin pahalı olanı var innovita onlar daha harika. Birde sürelab kullandım o da iyiydi. Birde artimed var o azcık tuzlu ama yerinde olsam artimed ile innovita arasında seçim yapardım. Sayfada da sor arkadaşlara çoğunluk ne derse biraz oluşur benim dediğimi yap al ovulasyon kaçırma şansın olmaz olası birşeyin hormonsal problemin yoksa.

Hadi ya inşallah seninki olur valla kendim olmuş gibi sevineceğim inan ki mutlaka haber ver belirtilerini yaz değerlendirme yapalım
Belirtilerim yok pek sadece kasık ağrım belime vuruyor birde gögüslerim hep şişerdi adete yakın sonük ama acıyorlar birde gazım varya belirtilere pek inanmıyorum ama olanı da söylemeden geçemiyorum her ay farklı şey yaşıyorum ben ya

Merhabalar, benim Bat tarihi 18 mart. Yumurtlamami da ovulasyon testi ile takip ediyorum. 2 marttan itibaren koyulasti ve ona gore düzenli iliskiye girdik. 9'unda öylesine tekrar ovulasyon testi yaptığımda baya koyu olduğunu gördüm, bat a bu kadar yakin hic olmadı cok şaşırdım. Dün esimle o yuzden tekrar denedik, bugunde dünkü kadar koyu olmasa da hala çizgi vardı. Bu akşamda cok az kanamam oldu yani leke şeklinde kan geldi. Reglimden 2-3 gün once gelirdi ama 8 gun once hic olmamıştı. Regl kanamasiysa neden ovulasyon pozitif çıktı ya da yumurtlama kanamasi mi anlamadim. Kafam com karıştı. Boyle bir sey daha once yasayan var mi?

Herkes aynı belirtileri yaşayacak diye birşey yok arkadaşlar göğüs ağrım hiç yok dedi yani herkesin ki taş gibi şişmiyor yumurtlamadan sonra normal kasık ağrısının bele vurması falan ben çok dinledim kendimi sen dinleme benim tüm belirtiler aynıydı ama adet oldum yine hüsraaaan kendimi dinlemem artık rahat bırakınca daha kolay oluyor valla kaç günün kaldı peki Şafak kaç şimdi

Canım şimdi iyi yapmışsın 9 unda çok koyu çıktığına göre pik olmuş yumurtlamış olabilirsin. Dün de çatlamış olabilir biraz silindiyse. Kanamamın rengi neydi canım yerleşme olabilir çünkü şöyle bir gerçek de var yumurtlama zamanı da hafif lekelenme olabilirmiş değerlendirmekle iyi yapmışsın. Ovülasyon pozitif çıkar kuzum lh hormonu hep vardır vücutta. Benim de yumurtlamayı ve çatlamayı gördükten iki üç gün sonra ovülasyon testim bildiğin koyu çift çizgi olmuştu. Ya hamile oluyorsun ya da vücutta bir hormon yüksek. Takip etmeye devam et sen bata kadar bekle derim belki bata 2-3 gün kala test de yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…