Habuni bilmezdummGittigin zaman doğum sigortasi yaptircam bu yuzden beta hcg istediler hamile olup olmadigima dair de ver kani çıkçakallık degilmi
Sen ne yapcan düşük mü değil mi kanamam var sonuçta baksana demiAynen öyle ya. Bir kere geçen ay ilk defa 4 gün önce kanamam oldu bende dedim ne alaka oldu düşük ya öyle sürekli gitmem neyse acile gittim test içinyine aynı sorular kadına dedim düşük olblr dedi ki aşırı kanaman var mı yok neden dedim düşük değildir dedi bende benim düşüğüm olunca kanamam olmuyor dedim sessiz sessiz gidiyor dedim neyse yaptı ama çok kötü oldum kendimi anlatamamak adet olduğuma mı yanayım bunların bu hallerine mi ağladım yeter Allahım beni düşürme böyle durumlara diye.
Öncelikle çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah. Hiçbir bilgim yok aslında ultrasonda tembel yumurta belli olur mu diye ama hormon tahlillerinde bu anlaşılabilir.Hanımlar bişey sorucam. Ben geçen ay çok geciktim. Dün de sol koltuk altı lenf bezim şişmişti koşarak doktora gittim kanım idrarım temiz çıktı. Meme ultrasonu temiz yarın sabah rahim ultrasonu var. Bu rahim ultrasonunda yumurtalıklarımda herhangi bir sorun varsa görünür mü? Tembellik vs. Yoksa sadece kitle mi bakıyorlar. O heyecanla sormayı unuttum doktora
Canım rahim zarına işte miyom, kist yumurtalıklarda birşey var mı yok mu dış gebelik gibi unsurlar geneldeHanımlar bişey sorucam. Ben geçen ay çok geciktim. Dün de sol koltuk altı lenf bezim şişmişti koşarak doktora gittim kanım idrarım temiz çıktı. Meme ultrasonu temiz yarın sabah rahim ultrasonu var. Bu rahim ultrasonunda yumurtalıklarımda herhangi bir sorun varsa görünür mü? Tembellik vs. Yoksa sadece kitle mi bakıyorlar. O heyecanla sormayı unuttum doktora
Hiç sorma bir rahatlık bir genişlik bat tarihinde de delirmecelerYani özellikle ben hep burada gibiyim bildirim açtım geliyor hemen giriyorumuyanacak çocuğum olsa bunlar olmazdı sessiz de telfn bu günleri de ararım ama rahatlığın zirvesini yaşadım yeter artık gelsin evladım diyorum ya
Ahh ahhh neler nelerrr. Yazsam yüsranın doğum günlüğüne neler yazarımSen ne yapcan düşük mü değil mi kanamam var sonuçta baksana demio halinle bir de sorguya çekiyorlar belki bayılıp kalcam tansiyonum düştü yok kuzum çoğu anlayışsız hele ki acildekiler ben gittiğimde sıranın gelmediğine mi yanayım kadının bana hadi çabuk geç masaya bir sürü hasta var dediğine mi yanayım yoksa yanındaki yardımcısının kıyafetimi giyerken hadi çabuk ol biraz diye başımda beklediğine mi neler neler var... muayene ederken o kadar hırpaladı ki beni en son kavga edip çıktım oh canıma değsin
Ben de o takvime göre denedim hep ama bu sefer geriye aldım günü. Bence ovulosyon testi denemek lazım, çünkü takvim tam doğru tarihi vermiyor. Ovulosyon testiyle tam yumurtlama günü tespit ediliyormuş.Yok ben takvim uygulamasini kullaniyorum 2 aydir ordaki yumurtlama zamanina gore hareket ediyorum bakalim bu ay ne olacak hic suana kadar ovulasyon kullanmadim
Offf dünya yalansın diyorum.Hiç sorma bir rahatlık bir genişlik bat tarihinde de delirmecelerE ne yapalım artık ayda 1 çocuk oldu olmadı şimdi de bir sessizlik
Kıyamam ya bahtsız bedevisin benim gibi desene en azında ona denk gelmişsinAhh ahhh neler nelerrr. Yazsam yüsranın doğum günlüğüne neler yazarımne doktorlara denk geldim Doktolarımın hangisi iyi olsa hastaneden tayini çıkıyor. kimi sevsem beni terk ediyor bir üzülüyorum. Bana baktı bu son doktorum vahh çocugu yokmuş 3 yıldır kandıralım anasteziyi de çekelim garibin filmini dedi pandemi yasak ya kendime acıdım öyle deyince bende olsam çekerdim ama çok tatlı kadın .
Dur bakalım hiç belli olmaz ben de bu ay bekliyordum da böyle göründü gitti daha betermiş. Gül gül boşver benim asabım bozuldu gülüyorumOfff dünya yalansın diyorum.Eşimi uyutup buraya kaçıyorum bat 7 ye düştü son 8 dk güleyim biraz bat gelince beni sessizlik saracak modum düşecek ağlıcam zırlıcam sonra hiçbirşey yokmuş gibi Nisan ayına geçicem
Geldim bırakmıyorum peşini ne olur bakalımKıyamam ya bahtsız bedevisin benim gibi desene en azında ona denk gelmişsin
Kızlar benim de diğer aya kaldı 55 gün sonunda adetim geldi üzüldüm mü üzüldüm ama adet olduğuma da sevindim kaç gündür ağrılarım yüzünden ilaç da içemiyordum. Sanki karnıma rahatlama geldiOfff dünya yalansın diyorum.Eşimi uyutup buraya kaçıyorum bat 7 ye düştü son 8 dk güleyim biraz bat gelince beni sessizlik saracak modum düşecek ağlıcam zırlıcam sonra hiçbirşey yokmuş gibi Nisan ayına geçicem
Güldüğü zaman da çok güzel gülsün inşallahGeldim bırakmıyorum peşini ne olur bakalımbenim şanslarım bana hep geç güler olsun alıştım.
Canım bende biraz önce adet oldum karnım rahatladı vallaYarin sabah. Amaaaannn bu saglik ocagida aksam ustu anca çıkıyor sonuc valla iki gunu bekledim yarin aksam olmak bilmez simdi. Bari kendimi biraz işe kaptirmayi denerim
Sorma ya kışın kısa günleri iyiydi hızlı geçerdi ama ben Nisan doğumluyum bu ay gülmezse Nisan güler belki diyerek çok şeye umut bağlayabilirmDur bakalım hiç belli olmaz ben de bu ay bekliyordum da böyle göründü gitti daha betermiş. Gül gül boşver benim asabım bozuldu gülüyorumNisan a çok var ben çok erken bıraktım hayalleri şimdi Mart geçmez
CÜMLEMİZE...Güldüğü zaman da çok güzel gülsün inşallah
Ben de Nisan doğumluyum aaa süpermişSorma ya kışın kısa günleri iyiydi hızlı geçerdi ama ben Nisan doğumluyum bu ay gülmezse Nisan güler belki diyerek çok şeye umut bağlayabilirmher ay bir sebeble devam ediyorm kendimi çok iyi kandırırım ikna ederim
Nimett mi bu hayattaa bir adet olmakkk kötü birde adet olamamak iğrenç ikisi deKızlar benim de diğer aya kaldı 55 gün sonunda adetim geldi üzüldüm mü üzüldüm ama adet olduğuma da sevindim kaç gündür ağrılarım yüzünden ilaç da içemiyordum. Sanki karnıma rahatlama geldigerçekten büyük nimetmiş
Kaçı peki?Ben de Nisan doğumluyum aaa süpermişO yüzden bir umut oldu bak umutlanacak ne çok şey var. Ovulasyon testi arıyorum şimdi bu da 2.umut kapısı demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?