Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
onun bekleme süresi olabilir poliçeyi tekrar oku bi istersen. bekleme süresi olmayan o fiyatlara hiç sigorta yoktu. Ben yaptırırken çok araştırdım
3 ay bekleme sureli olanlar o fiyatlara ama çıkıyor en fazla 1900 filan ama ben bir ay bekleme sureli yaptirdim 3000 lira verdim

Ben şubatta 1 denemeyle kaldım maşallah

love06 bende dün kahve rengi lekelenme oldu adetim başladı sandım hala o lekelenme devam ama şöyle birşey var ben adete 3 gün kala her ay bunu yaşarım sonra olurum adet yine gününde olcam sanırım adetimi yarını bekliyor sanırım yine

Olsun kuzum bu ay nasipse guzel haberini aliriz sen baktir degerlerine allah korusun sagliksiz olup düşük filan olsa daha cok üzülürdun belinde biraz rahatlar bari
Tabi ki öyle kuzum diğer türlü olmasaydı çok üzülürdüm gerçekten. Hemen kremimi sürdüm ilacımı içtim belim de rahat karnım da valla dünya varmış

5aydır evliyim ilişkiden çok korktum ilk aylar vajinismustum sonra korona oldum tad koku 2 ay anca geldi tam geldi yarısı derken kötü koku almaya başladım hala daha kötü kokuyo herşey ama hamilelikten değil bu koronanın etkisiymiş böyleyken çocukta istemedim bozuk bişey yesem haberim yok ama oluverdi ilk denemede

amin canım amin inşallah bilmiyorum belki de bu ay extra bi stres mi yaptım normalde çok düzenli de regl olurum hala tık yok. kafam çok karışık. böyle olunca insan regl olunca daha üzülüyor. ama dediğin gibi herşey Allah'tan o yüzden tabi üzülüyorum ama sonra diyorum hayırlısı hayırlısı daha kötü şeyler de olabilir sabırlı ol. ama kesinlikle kafa dağılmıyor yani öyle bşy olduguna inanmıyorum. neler yaptım neler kendimi meşgul etmek için yok yani olmuyor. arkadaşım düşünmeyi bıraktım oldu diyor burun ameliyatına bile randevu aldım olmuyormuş demekki ddm oldu diyor. yav ben bunu hep diyorum :)

onun bekleme süresi olabilir poliçeyi tekrar oku bi istersen. bekleme süresi olmayan o fiyatlara hiç sigorta yoktu. Ben yaptırırken çok araştırdım
3 ay bekleme sureli olanlar o fiyatlara ama çıkıyor en fazla 1900 filan ama ben bir ay bekleme sureli yaptirdim 3000 lira verdim
Bugün tekrar sigortayla görüşeceğim bilgi edindikten sonra haber veririm kızlar kafam karıştı inş. yanlış birşey yoktur. Ama bildiğim 1400-1500 lira verdiğimizi biliyorum.

melo bendede ole olur 2/3 damla gelır kahverengı sonra sokulur suana kadar hıc bırsey yok gelen gıden hersey kesıldı bıde regl olmadan once bende mutlaka bagırsaklar bozuluyor oda henuz olamdı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…