yok kız cok önce gördüm 2 hafta oluyo nerdeyse bakalım nasip inş nasip edecekte nezman orasınıda allah bılıyor:)senin kase açıkta kalmış ellam
Kızlar şimdi benim reglimin 2. Ve 3. Günü hafta sonuna denk gelecek ben nasıl hormon için kan vereceğim bu ay
3 ay bekleme sureli olanlar o fiyatlara ama çıkıyor en fazla 1900 filan ama ben bir ay bekleme sureli yaptirdim 3000 lira verdimonun bekleme süresi olabilir poliçeyi tekrar oku bi istersen. bekleme süresi olmayan o fiyatlara hiç sigorta yoktu. Ben yaptırırken çok araştırdım
Kan verdinmi canim senmaşallah maşallah bende ruya gorum test yapmıstım ama bırsey yok hala regl olamyı beklıyorum :)
Canım özel hastanede yaptırabilirsin. Ama benim bildiğim 4. Günü de yapılıyor bir Dr öyle demişti sen bir araştırKızlar şimdi benim reglimin 2. Ve 3. Günü hafta sonuna denk gelecek ben nasıl hormon için kan vereceğim bu ay
Ben şubatta 1 denemeyle kaldım maşallahönemli olan koca ay boyunca her gün haldır haldır sevişmek değil doğru günde 1 gün bile kafi canım benim eğer çok yapmakla çocuk olsaydı benim geçen ay 3 falan olmalıydı 11 defa denedim :) rızkı veren Allah doğru zamanı bekliyor işte
Tabi ki öyle kuzum diğer türlü olmasaydı çok üzülürdüm gerçekten. Hemen kremimi sürdüm ilacımı içtim belim de rahat karnım da valla dünya varmışOlsun kuzum bu ay nasipse guzel haberini aliriz sen baktir degerlerine allah korusun sagliksiz olup düşük filan olsa daha cok üzülürdun belinde biraz rahatlar bari
Günaydıngünaydız kızlar
maşallah canım bende yaş var öyle ha deyince olmuyor denemeye devam rabbim yazdıysa verir zatenBen şubatta 1 denemeyle kaldım maşallah
amin canım amin inşallah bilmiyorum belki de bu ay extra bi stres mi yaptım normalde çok düzenli de regl olurum hala tık yok. kafam çok karışık. böyle olunca insan regl olunca daha üzülüyor. ama dediğin gibi herşey Allah'tan o yüzden tabi üzülüyorum ama sonra diyorum hayırlısı hayırlısı daha kötü şeyler de olabilir sabırlı ol. ama kesinlikle kafa dağılmıyor yani öyle bşy olduguna inanmıyorum. neler yaptım neler kendimi meşgul etmek için yok yani olmuyor. arkadaşım düşünmeyi bıraktım oldu diyor burun ameliyatına bile randevu aldım olmuyormuş demekki ddm oldu diyor. yav ben bunu hep diyorum :)Ayyyy o kafa bendede var yok yani bugün bakmıcam desem başka birşeye bakarken buluyorum kendimi benim 1 oğlum var ona bu kadar uğraşmamıştık 2.ciyi neden böle oldu anlamıyorum bazen de belkide hayırlısı böle demekki diyorum doktorda bana aşılama yapalım dedi bende istemedim Herşey Allah dan ol derse olurne yapalım Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın inş isteyen herkese nasip eylesin hayırlısı ile
Kırmızıyı görene kadar umut var canımErken gebelik testi yaptım kızlar malesef bu ay da negatif. Regl olunca hormon baktiracagim
Maşallah valla marifet ilişkide değil işte çoktan tutması lazımdı yoksa tutturmak önemli nokta atışı yapmak lazımBen şubatta 1 denemeyle kaldım maşallah
onun bekleme süresi olabilir poliçeyi tekrar oku bi istersen. bekleme süresi olmayan o fiyatlara hiç sigorta yoktu. Ben yaptırırken çok araştırdım
Bugün tekrar sigortayla görüşeceğim bilgi edindikten sonra haber veririm kızlar kafam karıştı inş. yanlış birşey yoktur. Ama bildiğim 1400-1500 lira verdiğimizi biliyorum.3 ay bekleme sureli olanlar o fiyatlara ama çıkıyor en fazla 1900 filan ama ben bir ay bekleme sureli yaptirdim 3000 lira verdim
Hayır canım yeni uyandım belim sırtım felaket şuan balon gibiyim üstelik sen nasılsın ?damlacross günaydın verdin mi kan :)
Oyy kiyamam yaa rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah kuzumTabi ki öyle kuzum diğer türlü olmasaydı çok üzülürdüm gerçekten. Hemen kremimi sürdüm ilacımı içtim belim de rahat karnım da valla dünya varmış
Ahaa bi hamis daha var aramızda hayırlı olsun canim kan vermeye git hemenEki Görüntüle 2799450
Kızlar adetim 1 gün geçti tekrar test yaptım . Böyle çıktı . Sizce ?
melo bendede ole olur 2/3 damla gelır kahverengı sonra sokulur suana kadar hıc bırsey yok gelen gıden hersey kesıldı bıde regl olmadan once bende mutlaka bagırsaklar bozuluyor oda henuz olamdı :))love06 bende dün kahve rengi lekelenme oldu adetim başladı sandım hala o lekelenme devam ama şöyle birşey var ben adete 3 gün kala her ay bunu yaşarım sonra olurum adet yine gününde olcam sanırım adetimi yarını bekliyor sanırım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?