Canim 3 ay beklemeli sigorta fiyatlari o kadar hangi sigorta sirketiydiBugün tekrar sigortayla görüşeceğim bilgi edindikten sonra haber veririm kızlar kafam karıştı inş. yanlış birşey yoktur. Ama bildiğim 1400-1500 lira verdiğimizi biliyorum.
ben o agrılar gectı hepsı hemde akıntı da yok bom boşum suan sadece beklıyorum yarın sabah son kez test yapcam beklenen zaten 12 si ama baska program 10 u dedı amann beklıyorum ısteHayır canım yeni uyandım belim sırtım felaket şuan balon gibiyim üstelik sen nasılsın ?
MELO yerleşme olmasın dikkat et sen kendinelove06 bende dün kahve rengi lekelenme oldu adetim başladı sandım hala o lekelenme devam ama şöyle birşey var ben adete 3 gün kala her ay bunu yaşarım sonra olurum adet yine gününde olcam sanırım adetimi yarını bekliyor sanırım yine
Canım tosbağam inşallah öyledir bekliyorum bakalımkirpapatyasiii canım bende 7 haftalıkken göründüğünü biliyorum .
Ah sorma ben klomen kullanmaya başladığım ay doktorum her gün demiştiönemli olan koca ay boyunca her gün haldır haldır sevişmek değil doğru günde 1 gün bile kafi canım benim eğer çok yapmakla çocuk olsaydı benim geçen ay 3 falan olmalıydı 11 defa denedim :) rızkı veren Allah doğru zamanı bekliyor işte
Ah hadi inşallah hemen yazacağımDeğerler 1000 lerde ise vajinal ultrason, 1000-1500 üzerinde ise anca da karın ultrasondan gözükür. 5+1 ise daha çok yeni gozukmemesi. 6 haftalık da ancak gözükür
Valla neye göre tutuyo bilmiyom yumurtlama günlerinde ne yaşanıyo o testler ne hiç bişey bilmiyorum çok cahilim daha eşimde öyle tam 12 den nokta atışı attım sana diyoMaşallah valla marifet ilişkide değil işte çoktan tutması lazımdı yoksa tutturmak önemli nokta atışı yapmak lazım
tebrik ederimmmmEki Görüntüle 2799450
Kızlar adetim 1 gün geçti tekrar test yaptım . Böyle çıktı . Sizce ?
şu dıkkat etme ısını ben beceremıyorum dün akşam baza taşıdık esımle eskıden kadınalr neler yapıyormus neler biz resmen çürük elma :)MELO yerleşme olmasın dikkat et sen kendine
senn diye diye ettin uşağımelo bendede ole olur 2/3 damla gelır kahverengı sonra sokulur suana kadar hıc bırsey yok gelen gıden hersey kesıldı bıde regl olmadan once bende mutlaka bagırsaklar bozuluyor oda henuz olamdı :))
yok be kuzum her ay böyle oluyorum sonra adet oluyorum tam günümde oğlana hamileyken sadece uzun sürdü o kadar bakalım bir geçsin bir hafta adette olmazsam belki bir ihtimal ama ben muhtemelen yarın sökülürümMELO yerleşme olmasın dikkat et sen kendine
Bende ondan korkuyorum ama devlete gidip de şu hormonlarima bakılmasını istiyorum desem bakarlar mi acaba hafta içinde denk gelirseparayı versen bak neler neler yaparlar parayı verince senden iç pilav bile yaparlar özeller yiyici
Ya bir bakayım umarım vardır öyle bir şeyCanım özel hastanede yaptırabilirsin. Ama benim bildiğim 4. Günü de yapılıyor bir Dr öyle demişti sen bir araştır
Vallahi kırmızıyı görmedim ama görmüş kadar oldum regl sancılarım başladı. Devlette mi baktiracaksin canım gidince direk bakıyorlar mi aç tok fark ediyor mu doktor baktırmak istiyorum deyince bakar mı acaba çok soru sordum ama belki doktor bir şey demiştir diye yazdım kusuruma bakmaKırmızıyı görene kadar umut var canımben yarın baktırıyorum hormona
ayyy avr tabıkıııı harıkaa maşallah maşallah daha önce yapmısmıydınız test ılk defamı yapıyorusnuz benımde yarın bat gunum yada dündü :)Eki Görüntüle 2799450
Hayirli olsun gebelik var. Kan testine gidebilrisnz takip icinEki Görüntüle 2799450
bakarlar tabi kadın doğumcuya randavu al bebek düşünüyorum tüm tahlilleri istiyorum de yapmaları lazımBende ondan korkuyorum ama devlete gidip de şu hormonlarima bakılmasını istiyorum desem bakarlar mi acaba hafta içinde denk gelirse
Ya bir bakayım umarım vardır öyle bir şey
Vallahi kırmızıyı görmedim ama görmüş kadar oldum regl sancılarım başladı. Devlette mi baktiracaksin canım gidince direk bakıyorlar mi aç tok fark ediyor mu doktor baktırmak istiyorum deyince bakar mı acaba çok soru sordum ama belki doktor bir şey demiştir diye yazdım kusuruma bakma
Yada biz çok takık insanlarız gerçekten bende var mesela ben herşeyi kafa ya takma gibi bi huyum olduğu için fizana da gitsek kafa aynı kafa sürekli vücudumu dinliyorum ekstr bişey varmı yokmu diye hem ateş basma var hem üşüme var bende acaba ondanmı kasıklarım ağrıyord acaba bişey mi var öle geçiyor zaman inş hamiş oluruz hayırlısıyla da en azından bundan kurtuluruzamin canım amin inşallah bilmiyorum belki de bu ay extra bi stres mi yaptım normalde çok düzenli de regl olurum hala tık yok. kafam çok karışık. böyle olunca insan regl olunca daha üzülüyor. ama dediğin gibi herşey Allah'tan o yüzden tabi üzülüyorum ama sonra diyorum hayırlısı hayırlısı daha kötü şeyler de olabilir sabırlı ol. ama kesinlikle kafa dağılmıyor yani öyle bşy olduguna inanmıyorum. neler yaptım neler kendimi meşgul etmek için yok yani olmuyor. arkadaşım düşünmeyi bıraktım oldu diyor burun ameliyatına bile randevu aldım olmuyormuş demekki ddm oldu diyor. yav ben bunu hep diyorum :)
bizce gözün aydın canım sağlıkla al kucağınaEki Görüntüle 2799450
Ahhh o beklemek ahhhh Allah'ım selamete erdirdirsin hepimiziBeni bu ovulasyon bitince uyutsunlar ya da böyle 14 günlük 7 gidiş 7 gelişi olan tatile yollasınlaraşamıyorum şu zamanı geçerken olmayacak olsa bile beklemek yoruyor birşeyi
gerçekten zor benım regl 12 sı bırı dıyor 10 u kafayı yıcem :)Ahhh o beklemek ahhhh Allah'ım selamete erdirdirsin hepimizi
Ahh keşke randevu alabilsem yok ki en erken ayın 19 una veriyor olmadı hafta içine denk gelirse direk hastaneye gidip sıra alayımbakarlar tabi kadın doğumcuya randavu al bebek düşünüyorum tüm tahlilleri istiyorum de yapmaları lazım
Ya banada diyenler var her ay iki gün geriye atıyor sen geçtin diyenler vargerçekten zor benım regl 12 sı bırı dıyor 10 u kafayı yıcem :)
neyse son birgün Allah ne nasip ederse inşallah hamıleyımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?