Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün tekrar sigortayla görüşeceğim bilgi edindikten sonra haber veririm kızlar kafam karıştı inş. yanlış birşey yoktur. Ama bildiğim 1400-1500 lira verdiğimizi biliyorum.
Canim 3 ay beklemeli sigorta fiyatlari o kadar hangi sigorta sirketiydi

Hayır canım yeni uyandım belim sırtım felaket şuan balon gibiyim üstelik sen nasılsın ?
ben o agrılar gectı hepsı hemde akıntı da yok bom boşum suan sadece beklıyorum yarın sabah son kez test yapcam beklenen zaten 12 si ama baska program 10 u dedı amann beklıyorum ıste

Ah sorma ben klomen kullanmaya başladığım ay doktorum her gün demişti en sonunda saldım çok bunaldim, tabiki her günde olmamıştı yine

Maşallah valla marifet ilişkide değil işte çoktan tutması lazımdı yoksa tutturmak önemli nokta atışı yapmak lazım
Valla neye göre tutuyo bilmiyom yumurtlama günlerinde ne yaşanıyo o testler ne hiç bişey bilmiyorum çok cahilim daha eşimde öyle tam 12 den nokta atışı attım sana diyo bende uygulama var bu hafta yumurtlama mavi renkte bu hafta tutar galiba dedik öyle bide benim adetim çok düzenli sapmaz bittikten sonra jel kıvamında akıntım nerdeyse 1 hafta geliyo çok yumurtluyom galiba ondan

melo bendede ole olur 2/3 damla gelır kahverengı sonra sokulur suana kadar hıc bırsey yok gelen gıden hersey kesıldı bıde regl olmadan once bende mutlaka bagırsaklar bozuluyor oda henuz olamdı :))
senn diye diye ettin uşağı
MELO yerleşme olmasın dikkat et sen kendine
yok be kuzum her ay böyle oluyorum sonra adet oluyorum tam günümde oğlana hamileyken sadece uzun sürdü o kadar bakalım bir geçsin bir hafta adette olmazsam belki bir ihtimal ama ben muhtemelen yarın sökülürüm

parayı versen bak neler neler yaparlar parayı verince senden iç pilav bile yaparlar özeller yiyici
Bende ondan korkuyorum ama devlete gidip de şu hormonlarima bakılmasını istiyorum desem bakarlar mi acaba hafta içinde denk gelirse
Canım özel hastanede yaptırabilirsin. Ama benim bildiğim 4. Günü de yapılıyor bir Dr öyle demişti sen bir araştır
Ya bir bakayım umarım vardır öyle bir şey
Kırmızıyı görene kadar umut var canım ben yarın baktırıyorum hormona
Vallahi kırmızıyı görmedim ama görmüş kadar oldum regl sancılarım başladı. Devlette mi baktiracaksin canım gidince direk bakıyorlar mi aç tok fark ediyor mu doktor baktırmak istiyorum deyince bakar mı acaba çok soru sordum ama belki doktor bir şey demiştir diye yazdım kusuruma bakma

bakarlar tabi kadın doğumcuya randavu al bebek düşünüyorum tüm tahlilleri istiyorum de yapmaları lazım

Yada biz çok takık insanlarız gerçekten bende var mesela ben herşeyi kafa ya takma gibi bi huyum olduğu için fizana da gitsek kafa aynı kafa sürekli vücudumu dinliyorum ekstr bişey varmı yokmu diye hem ateş basma var hem üşüme var bende acaba ondanmı kasıklarım ağrıyord acaba bişey mi var öle geçiyor zaman inş hamiş oluruz hayırlısıyla da en azından bundan kurtuluruz

bakarlar tabi kadın doğumcuya randavu al bebek düşünüyorum tüm tahlilleri istiyorum de yapmaları lazım
Ahh keşke randevu alabilsem yok ki en erken ayın 19 una veriyor olmadı hafta içine denk gelirse direk hastaneye gidip sıra alayım

gerçekten zor benım regl 12 sı bırı dıyor 10 u kafayı yıcem :)
neyse son birgün Allah ne nasip ederse inşallah hamıleyımdır
Ya banada diyenler var her ay iki gün geriye atıyor sen geçtin diyenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…