Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar :) yeni gebiş haberine çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Darısı tüm isteyenlere nasip etsin..

Bu arada nasılsınız batlar kaç oldu ? 6 Gün kaldı benim ovulasyon olalı da 6 gün oldu bakalım merakla bekliyorum..

Kızlar günaydın ben adet olunca klomene başlıyorum klomen ve adet bitince rahim filmi çekileceğim eşim sperm testi verecek cuma herşeyi bu ay hallediyoruz beklemeye lüzum yok bence .... hayırlısı inş güzel olur herşey

Ya banada diyenler var her ay iki gün geriye atıyor sen geçtin diyenler var
yok canım bazende gecıkıyor ıste son 3 ayı hesapladım ben 28 gün de bır cıkıyor.onun oncesındekı 3 ayı hesapladım 32 gün cıktı yanı degısıyor stres beslenme saglık koşulları etkılıyor.

gerçekten zor benım regl 12 sı bırı dıyor 10 u kafayı yıcem :)
neyse son birgün Allah ne nasip ederse inşallah hamıleyımdır
ovulasyon testi yaptığın için ovulasyona göre hesaplamıştım sanki senin ovulasyon gördüğün tarihten itibaren 14. gün adet günün oluyor birde senin belki geç yumurtalma durumu olmuş olabilir sen yada 2. yumurtlaman olabilir. çünkü sen teste devam etmemiştin diye hatırlıyorum...

günaydın kesınlıkle bekleme bende sen gıbı karar aldım bu ayda denıcem eger olmaz ıse beklemenın anlamı yok kafamdan sıleyım enazından

Günaydın hanımlar☺ gebelik haberi icin cok sevindim insallah bizlerede nasip olsun. Rüyamda bebisim olmus biberonda süt veriyordummm ama cok tatliydiii bana bakisi bekleyisi lekelenmeden sonda bana bir seyler oldu bilinc altim oynuyor benimle

evet canım devam etmedım bende öle dusunuyorum yani şöleki belkıde gecıkecek umutlanmak ıstemıyorum ama agrım sızım yok hersey kesıldı
ama bıraz once bıseler aktı regl oldum sandım baktım bembeyaz bırsey gelmıs bılemıyorum ama benım regl öle 5/10 gün gecıkmez en fazla 2 gün gecikir o yuzden beklıyorum :)

Zaten özelde yaptıracağım ama işte onlar da yapar mı bilemedim

Vallahi ya canım özelde yaptıracağım inşallah denk gelir ya vallahi o kadar para vereceğim inşallah düzgün yaparlar tahlillerimi
Yaparlar canım onlara para ver hepsini çıkartır önüne koyarlar ara al sen randevunu. Güzel şeyler çıkar inşlh

Hadi hayırlısı olsun inşallah... :) adetinden hesapla en geç 21. gün 2. yumurtlama oluyor oluyorsa 21. gün ayın kaçına geliyor ordan itibaren hesapla bakalım kaçıncı gündesin :)

Hadi hayırlısı olsun inşallah... :) adetinden hesapla en geç 21. gün 2. yumurtlama oluyor oluyorsa 21. gün ayın kaçına geliyor ordan itibaren hesapla bakalım kaçıncı gündesin :)
ayy hemen hesap yaptım :) 21.güne göre 8.günüm :)

Allah

Seni napmasin güldürdün beni bqk bu ruya olayı cok onemli ben hamile oldugumu hep ruyalarimda gordum once test yapardim cocuk dogururdum emzirirdim. Hamile olabilirsin canim. Atayim kuzum tabi size gostermeden olmaz
Yaaaa ne güzelsin görüntüye bak yaaa ben rüyamda arada bir doğurduğum da oluyor yok benim için önemli değil yok yoook birde ona bel bağlamim şimdi gider erken gebelik testi aldırır bana güzel rüyaydı bir yaptım bir daha yaptım gerçekte hamile kalırsam o kırmızı görmek çok zor benim için 10 gebelik testi yapıcam demiştim rüyamda da aynısını diyorum yapıyorum iki tane diyorum daha dur diyorum. Kırımızılar çok belliydi ve ben rüya bile olsa çooook mutluydum oyy oyyy...

21. güne kadar ara da değerlendirmeler olduysa olabilir çünkü spermler kadın rahminde en verimli yaşam alanını bulurlarmış 72-120 saat arası yaşarlarmış :)
hatırlamıyorum hep yazardım test yapmadım dıye yazmadım.
ben başka bırsey merak edıyorum 26 /27 sınde döllenme olduysa hadi dıyelım en gec 28 i desem.bugun 11.gün olur yarın sabah yaptıgımda cıkması laızm cıkmazsa regl olcam garanti yani:)

Sanada merhabalar canım
7 gün kaldı ve 9 gün oldu ovulasyon olalı aynı merak içinde bekliyorum

bu konuda bilgim yok şunu net araştırdım ovulasyondan kaç gün sonra gebelik belli olur diye kimisi 10. gün demiş kimisi 14. gün demiş ama genel tanı 12. gün netleştiği 12. günden sonra yoksa yoktur mantığı var hayırlısı olsun hakkımızda benim şuan 6. gün var batıma ben bile merak ediyorum ovulasyon olalı da 6 gün oldu yapsamda çıkmaz diye düşünüyorum.. o yüzden beklemek en iyisi benim pazar günü 9. gün oluyor sence belli olur mu bn pazar günü gebelik testi yapmalı mıyım :)) sende benim yarama ilaç ol terzi misali söküğümü dikemiyorum en gel olamıyorum

Bu detaylı açıklama için çok teşekkür ederim, kafayı yiyordum düşünmekten:) ya daha önce de ovulasyon ile takip ettim böyle olmamıştı onun için garip geldi. Kanamam koyu kahve gibiydi bir de böyle sulu kan değildi leke gibi geldi ama şu an yok. Neyse kafaya çok takmayıp bat ı beklemek en iyisi dediğiniz gibi:)

Kızlae kasıklarım da batma kramplar vae belimde de ağrı var bu belirtileri duyan oldumu çatlama olalı 2 gün oldu bel ağrım tuttmı gebelikten korkuyorum

benimde senin gibi çatlamadan sonraki 2.günümü sol kasık, ayak ve bel ağrım var

benimde zonklamam var . bende genelde bu oluyor. hayırlısı olsun hakımızda

Günaydın kızlar ne zamandır gidememiştim hamişler varmış .hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah darısı isteyen herkese olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…