yok canım bazende gecıkıyor ıste son 3 ayı hesapladım ben 28 gün de bır cıkıyor.onun oncesındekı 3 ayı hesapladım 32 gün cıktı yanı degısıyor stres beslenme saglık koşulları etkılıyor.Ya banada diyenler var her ay iki gün geriye atıyor sen geçtin diyenler var
ovulasyon testi yaptığın için ovulasyona göre hesaplamıştım sanki senin ovulasyon gördüğün tarihten itibaren 14. gün adet günün oluyor birde senin belki geç yumurtalma durumu olmuş olabilir sen yada 2. yumurtlaman olabilir. çünkü sen teste devam etmemiştin diye hatırlıyorum...gerçekten zor benım regl 12 sı bırı dıyor 10 u kafayı yıcem :)
neyse son birgün Allah ne nasip ederse inşallah hamıleyımdır
günaydın kesınlıkle bekleme bende sen gıbı karar aldım bu ayda denıcem eger olmaz ıse beklemenın anlamı yok kafamdan sıleyım enazındanKızlar günaydın ben adet olunca klomene başlıyorum klomen ve adet bitince rahim filmi çekileceğim eşim sperm testi verecek cuma herşeyi bu ay hallediyoruz beklemeye lüzum yok bence .... hayırlısı inş güzel olur herşey
evet canım devam etmedım bende öle dusunuyorum yani şöleki belkıde gecıkecek umutlanmak ıstemıyorum ama agrım sızım yok hersey kesıldıovulasyon testi yaptığın için ovulasyona göre hesaplamıştım sanki senin ovulasyon gördüğün tarihten itibaren 14. gün adet günün oluyor birde senin belki geç yumurtalma durumu olmuş olabilir sen yada 2. yumurtlaman olabilir. çünkü sen teste devam etmemiştin diye hatırlıyorum...
Aminnn inşlh...Ahhh o beklemek ahhhh Allah'ım selamete erdirdirsin hepimizi
Yaparlar canım onlara para ver hepsini çıkartır önüne koyarlarZaten özelde yaptıracağım ama işte onlar da yapar mı bilemedim
Vallahi yacanım özelde yaptıracağım inşallah denk gelir ya vallahi o kadar para vereceğim inşallah düzgün yaparlar tahlillerimi
Hadi hayırlısı olsun inşallah... :) adetinden hesapla en geç 21. gün 2. yumurtlama oluyor oluyorsa 21. gün ayın kaçına geliyor ordan itibaren hesapla bakalım kaçıncı gündesin :)evet canım devam etmedım bende öle dusunuyorum yani şöleki belkıde gecıkecek umutlanmak ıstemıyorum ama agrım sızım yok hersey kesıldı
ama bıraz once bıseler aktı regl oldum sandım baktım bembeyaz bırsey gelmıs bılemıyorum ama benım regl öle 5/10 gün gecıkmez en fazla 2 gün gecikir o yuzden beklıyorum :)
ayy hemen hesap yaptım :) 21.güne göre 8.günüm :)Hadi hayırlısı olsun inşallah... :) adetinden hesapla en geç 21. gün 2. yumurtlama oluyor oluyorsa 21. gün ayın kaçına geliyor ordan itibaren hesapla bakalım kaçıncı gündesin :)
YaaaaAllah
Seni napmasin güldürdün beni bqk bu ruya olayı cok onemli ben hamile oldugumu hep ruyalarimda gordum once test yapardim cocuk dogururdum emzirirdim. Hamile olabilirsin canim. Atayim kuzum tabi size gostermeden olmaz
21. güne kadar ara da değerlendirmeler olduysa olabilir çünkü spermler kadın rahminde en verimli yaşam alanını bulurlarmış 72-120 saat arası yaşarlarmış :)ayy hemen hesap yaptım :) 21.güne göre 8.günüm :)
hatırlamıyorum hep yazardım test yapmadım dıye yazmadım.21. güne kadar ara da değerlendirmeler olduysa olabilir çünkü spermler kadın rahminde en verimli yaşam alanını bulurlarmış 72-120 saat arası yaşarlarmış :)
Sanada merhabalar canımMerhabalar :) yeni gebiş haberine çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Darısı tüm isteyenlere nasip etsin..
Bu arada nasılsınız batlar kaç oldu ? 6 Gün kaldı benim ovulasyon olalı da 6 gün oldu bakalım merakla bekliyorum..
bu konuda bilgim yok şunu net araştırdım ovulasyondan kaç gün sonra gebelik belli olur diye kimisi 10. gün demiş kimisi 14. gün demiş ama genel tanı 12. gün netleştiği 12. günden sonra yoksa yoktur mantığı var hayırlısı olsun hakkımızda benim şuan 6. gün var batıma ben bile merak ediyorum ovulasyon olalı da 6 gün oldu yapsamda çıkmaz diye düşünüyorum.. o yüzden beklemek en iyisi benim pazar günü 9. gün oluyor sence belli olur mu bn pazar günü gebelik testi yapmalı mıyım :)) sende benim yarama ilaç ol terzi misali söküğümü dikemiyorum en gel olamıyorumhatırlamıyorum hep yazardım test yapmadım dıye yazmadım.
ben başka bırsey merak edıyorum 26 /27 sınde döllenme olduysa hadi dıyelım en gec 28 i desem.bugun 11.gün olur yarın sabah yaptıgımda cıkması laızm cıkmazsa regl olcam garanti yani:)
Bu detaylı açıklama için çok teşekkür ederim, kafayı yiyordum düşünmekten:) ya daha önce de ovulasyon ile takip ettim böyle olmamıştı onun için garip geldi. Kanamam koyu kahve gibiydi bir de böyle sulu kan değildi leke gibi geldi ama şu an yok. Neyse kafaya çok takmayıp bat ı beklemek en iyisi dediğiniz gibi:)Canım şimdi iyi yapmışsın 9 unda çok koyu çıktığına göre pik olmuş yumurtlamış olabilirsin. Dün de çatlamış olabilir biraz silindiyse. Kanamamın rengi neydi canım yerleşme olabilir çünküşöyle bir gerçek de var yumurtlama zamanı da hafif lekelenme olabilirmiş değerlendirmekle iyi yapmışsın. Ovülasyon pozitif çıkar kuzum lh hormonu hep vardır vücutta. Benim de yumurtlamayı ve çatlamayı gördükten iki üç gün sonra ovülasyon testim bildiğin koyu çift çizgi olmuştu. Ya hamile oluyorsun ya da vücutta bir hormon yüksek. Takip etmeye devam et sen bata kadar bekle derim belki bata 2-3 gün kala test de yapabilirsin
Kızlae kasıklarım da batma kramplar vae belimde de ağrı var bu belirtileri duyan oldumu çatlama olalı 2 gün oldu bel ağrım tuttmı gebelikten korkuyorum
benimde zonklamam var . bende genelde bu oluyor. hayırlısı olsun hakımızdaPik günlerimiz arasında 1 gün vardı seninle galiba. Bugün benim de zonklamalar oluyor yumurtalıklarda. Ağrı sancı şişkinlik olurdu da zonklama olmazdı hiç, belirgin zonklama oluyor. Ama daha çok çok erken hayır olsun bakalım
sen büyük bi kısmını atlatmışsın çok iyi 12. güne de az kalmış :) hadi senden de güzel haberler alalım inşallahSanada merhabalar canım
7 gün kaldı ve 9 gün oldu ovulasyon olalı aynı merak içinde bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?