Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ki eşimin sonuçları çıktığında soracağım doktora ne dicem bakalım

İnternetten bakıyorum adet günü geçmeden kesin belli olmaz falan yazıyor ya insam bi umutlanıyor

Yumurtlamanın 11.gunu kan negatifti 1.9 çıktı ertesi gün yani 12.gun idrar pozitif şuan 5+2 gebeyim

Sen testlerini bul başladığın günlerde tek çizgi ile mi başlamışsın yoksa ikinci çizgi silikmiymiş
Canım ıkıcı cızgıler hep sılıktı taki ogune kadar hatta şöle konusuldu sabah ayrı akşam ayrı bıkaç saat ıcınde olabılıyor vs dıye neyse ya bu ay gordugunuz gıbı çok sıkı tutuyorum sızınde yardımınızla inşallah hem yumurtlamayı hem çatlamayı bulurum

Ayy cok sevindim canim inslalah bende yarin görürüm kan vermismiydin beta kacken gorundu bide adetin ne kadar geçti. Bebegide gordumu içinde sadece kesemi
İdrar da gebelik testiniz nasıldı silik miydi inşallah sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi

Canim benim tam 8 gun once kıl gibiydi cizgi bes gun öncede net çıktı adete 2 gun kalada 84.99 cikti beta
Canm ben bu gün 4+5 im ya benim hiç kaşık ağrım batmam sancım yok bu iyi birşey mi senin nasıl ilaçlarımı alıyor kendimi zorlamıyorum ne diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…