Bilmiyorum ki eşimin sonuçları çıktığında soracağım doktora ne dicem bakalımCanım seninkine bende anlam veremedim açıkçası. Belki yaptırdığın hastanenin referans aralığı farklıdır ben böyle düşünüyorum en son. Çünkü bende yaptırdım ve benim hastanenin referans aralığı 1.8 - 7 aralığında ve benimkisi de 6,75 çıkmıştı
İnternetten bakıyorum adet günü geçmeden kesin belli olmaz falan yazıyor ya insam bi umutlanıyorkuzucum buradaki herkes jinekolog gibi aylardır bu konu üzerine iktisas yaptık merak etme :) kan da gebelik bebk 2 günlük dahi olsa çıkıyor eğer olsaydı çıkardı sende nisan topiğine gel kuzum üzgünüm bu ay yok
Yumurtlamanın 11.gunu kan negatifti 1.9 çıktı ertesi gün yani 12.gun idrar pozitif şuan 5+2 gebeyimMerhaba ben yeni kayıt oldum. 2 aydır deniyoruz bu ay ovülasyon testi yaptım ve ayın 10unda koyu rengi gördüm o günleri değerlendirdik. Üstünden 9 gün geçti Bugün bir gaza geldim kan testi yaptırdım sonuç 0.2den düşük çıktı. Adetime de aslında daha 5 gün var ama hala umudum olmalı mı sizce ? Tecrübelilerden yanıt bekliyorum
ben mi pik demişim mümkün değil manyak birde utanmadan beni ifşa etmiş :))))))))))Eki Görüntüle 2804851
Devam edıyorum bulucam
Yani hala bir umut var mı diyorsunuzYumurtlamanın 11.gunu kan negatifti 1.9 çıktı ertesi gün yani 12.gun idrar pozitif şuan 5+2 gebeyim
kaset testler için diyor onu bana dr bizzat dedi kanda gebelik bebek 2 günlük olsa dahi çıkar dediİnternetten bakıyorum adet günü geçmeden kesin belli olmaz falan yazıyor ya insam bi umutlanıyor
Yok kız yazıyı yazamadım sen demedın buraya kadar gıttım bu senın testınben mi pik demişim mümkün değil manyak birde utanmadan beni ifşa etmiş :))))))))))
Devam edıyroum bulacagımYok kız yazıyı yazamadım sen demedın buraya kadar gıttım bu senın testın
Sen testlerini bul başladığın günlerde tek çizgi ile mi başlamışsın yoksa ikinci çizgi silikmiymişYok kız yazıyı yazamadım sen demedın buraya kadar gıttım bu senın testın
Beni de bilgilendirirsen sevinirim canım. Neden yüksek çıkmış da olmamış merak icerisindeyimBilmiyorum ki eşimin sonuçları çıktığında soracağım doktora ne dicem bakalım
Ayy cok sevindim canim inslalah bende yarin görürüm kan vermismiydin beta kacken gorundu bide adetin ne kadar geçti. Bebegide gordumu içinde sadece kesemiBizde bugun kesemizi gorduk sukur
Ben çok şaşkınım yani acaba diyorum görmeye mi çabaladım
Canım ıkıcı cızgıler hep sılıktı taki ogune kadar hatta şöle konusuldu sabah ayrı akşam ayrı bıkaç saat ıcınde olabılıyor vs dıye neyse ya bu ay gordugunuz gıbı çok sıkı tutuyorumSen testlerini bul başladığın günlerde tek çizgi ile mi başlamışsın yoksa ikinci çizgi silikmiymiş
Canim gebelik olustuysa ostrojenle progestan hormonu kabizliga sebep olabiliyorKızlar ovulasyondan hemen sonra kabızlık sıkıntısı yaşayan oldu mu? Yaşayıpta pozitif gören var mı?
İdrar da gebelik testiniz nasıldı silik miydi inşallah sağlıkla alın kucağınıza bebeğiniziAyy cok sevindim canim inslalah bende yarin görürüm kan vermismiydin beta kacken gorundu bide adetin ne kadar geçti. Bebegide gordumu içinde sadece kesemi
Tabiki canım bilgilendiririmBeni de bilgilendirirsen sevinirim canım. Neden yüksek çıkmış da olmamış merak icerisindeyim
Canim benim tam 8 gun once kıl gibiydi cizgi bes gun öncede net çıktı adete 2 gun kalada 84.99 cikti betaİdrar da gebelik testiniz nasıldı silik miydi inşallah sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi
Allah sağlık versin sağlıkla gelsin miniklerimiz de varsın geç olsunBende senin gibiyim dayanamıyorum böyle yapa yapa çıkmayacağını bildiğim halde kaç tane testi heba ettimsayılı gün canım aklını meşgul edecek birşeyler yap tek olsun da varsın bekle
Canm ben bu gün 4+5 im ya benim hiç kaşık ağrım batmam sancım yok bu iyi birşey mi senin nasıl ilaçlarımı alıyor kendimi zorlamıyorum ne diyorsunCanim benim tam 8 gun once kıl gibiydi cizgi bes gun öncede net çıktı adete 2 gun kalada 84.99 cikti beta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?