Canım 4 gün değilde akinti 11 ve 14. Gün oldu. ovu testinde 13 ve 14. Günleri pik görmüştüm. Akinti erken geldi yani. Akinti demek yumurtlama yaklaşıyor dikkat et diye uyarı veriyor vücut. Değişebilir yani ovu testine odaklan canım4 gun sonramı catladı ay hadı ıns.tşk ederim dua edın :)
2023 ssanırım evde bakıcam tşk edeim hıc bakmadımBUNA NASIL PİK DENİLDİ ANLAMADIM AMA YANLIŞ ANLAŞILAN BİR DURUM OLDU DEMEK Kİ .
BİRDE SON KULLANMA TARİHİ DİKKATİMİ ÇEKTİ GEÇMEMİŞ DİMİ
nerde yazıyor tarih ya ben de tarih falan yok2023 ssanırım evde bakıcam tşk edeim hıc bakmadım
İnşallah çokça aminnnİnş rabbim fazla bekletmeden hepimizi çocuk sahibi yapar amin
cnım atarken senı etıekt yapmayı unutmusum sen baakrmısın bı :)Geçen ayki ovülasyonlaeın dürüyorsa bana bi atarmısın canım
Kim dedi pik diye çok merak ettim canımEki Görüntüle 2804837 Eki Görüntüle 2804838
Bende yanıldım belkı bilemıyorum ama herkes pik dedı ben bugunu degıl oncesini degerlndırmiştim zaten bıde ertesi gunu ama yumurtlama olmamıs dedı ebru hanım
ÜZERİNE AKŞAM YAZISI GELDİĞİ İÇİN ANLAYAMADIM . GEÇMEMİŞTE OLABİLİR TABİKİ2023 ssanırım evde bakıcam tşk edeim hıc bakmadım
POŞETİNDEN ÇIKARIYORUZ YA POŞETTE YAZIYORnerde yazıyor tarih ya ben de tarih falan yok
buldum kız 2020 myaıs yazıyor2023 ssanırım evde bakıcam tşk edeim hıc bakmadım
valla bende çok merak ettim buna kim pik dedi gerçektenKim dedi pik diye çok merak ettim canım
SON KULLANMA TARİHİNDEMİ 2020 YAZIYORbuldum kız 2020 myaıs yazıyor
2022-05 yazıyor lenSON KULLANMA TARİHİNDEMİ 2020 YAZIYOR
banan da sorsan ben de derdim devamke diyeBence sen bizlere sormadın kuzum o dönemde çok fazla yazmıyordun sen burdan iyi düşün ben görsem atlardım bu teste direk
canım saklamıstım olamyınca attımEn baştan beri sırayla saklamadın mı testleri
Birşey demediler mi şeker hakkındaYa zaten d vitaminine de bakmiyormus,digerleri normal de seker sanirim ust sinirda.nasil dusurecegim bunu ya
Aynen canım bizle çok konuşmuyordu o dönemde son zaman konuşmaya başladık biz yanibanan da sorsan ben de derdim devamke diye
Senin hep baştan yaptıklarında böyle tel çizgimi oluyor ikinci hiç yok sonra birden mi koyulaşıyorcanım saklamıstım olamyınca attım
1 şubattan beri buraya üyeyim ben böyle rezillik örmedimAynen canım bizle çok konuşmuyordu o dönemde son zaman konuşmaya başladık biz yani
Görmedik bu testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?