Tabi ki en azından diğer günleri kaçırsan bile yumurtlama günüm bugün diyebiliyorsunEvet evet aynenbaşta kötü bir şey sanıyordum doktora sordum çok normal dedi iyi oluyor bir yerde
Aynen ya biraksam 9 da yatar da 10.30 a kade tutuyorm sabah erken uyanmasn die. Yani firsat bulurdk da. Ben de okula gittgm icin 2 gun annemdeyim. 3 gun kizkardeslerm gelio yumurtanin catlamasina denk gelmemiz zor oluyorAa seninki minnak daha benim kız o yaşlarda TV izlerken uyur kalırdı akşam 21:00 gibi filan şimdi maalesef uyumuyor bir de sabah erken kalkma da yok okul zaten iki gün bir de öğleden sonra bizim ondan sabah fosur fosur uyuyo gece de yatmak bilmiyor. Sabah erken bile kalksa akşam bizimle beraber yatıyor. Sen iyi yapmışın küçükken düşünmekle biz geç kaldık maalesef
1 şubattan beri buraya üyeyim ben böyle rezillik örmedimbize göndermedin sen bu testi ondan olmadı ellam bebiş love06
Bende senin gibiyim dayanamıyorum böyle yapa yapa çıkmayacağını bildiğim halde kaç tane testi heba ettimEvet canım baya erken ama napiyimm çok sabırsızımmm beklemek çok zor geliyor
evet kızı yanıltmışlar gerçekten benim testler çok farklı baya koyu Ebru ona bile yumurtlamaya çalışmışsın lakin yumurtlamamışsın dedi bu çok çok silik ya şaka gibibenle mi kafa buluyorsun canım ya sinir oldum olmayan teste pik demişler hatta kim pik demiş hemen bul onu bana kuzum
eman tanrım gizli hafiye gibisin :)love06 SENİN BÜTÜN TESTLERİNİ ŞUBAT TOPİĞİNE ATTIĞINI HATIRLIYORUM . GÜN GÜN SORUYORDUN YANLIŞMIIYIM
HAFIZAM İYİDİReman tanrım gizli hafiye gibisin :)
gün gün sordummu hatırlkamıyrum ınan bunu saklamısım onuda esıme yolamısım ondan yanı zaten gecen ay aldım buda ıkınıeman tanrım gizli hafiye gibisin :)
bu ay herkese soracaz kesinlikle adet olana kadar devam etcez yapcaz bebeği bu ay kısmet olur sa inşallah yaakızlar hepınıze toplu cvp vereyım evet okadar aktıf degıldım ama son bu teste pık dendı.vaktım olsa tek tek bakıp bulcam amabulurum ben resım attım kızlar pıkmı dedım pı dedıler neyse sonucta tren kactı saglık olsun nasip degılmıs sımdı daha bılınclıyım :) ama hepınıze ayrı ayrı tsk edıyorum canımsınız
inşbu ay herkese soracaz kesinlikle adet olana kadar devam etcez yapcaz bebeği bu ay kısmet olur sa inşallah yaa
bak görüyon mu kız kendi testini hatırlamıyor yolladığını sende nasıl bir hafıza var kız fil gibisin :)HAFIZAM İYİDİR
Yok daha göremedim ama zaten ilk defa yapıyorum. Ya hiç yumurtlamıyorsamPiki daha göremedin mi canım kimisi geç yumurtluyor 24 25 lerde bile olabiliyor moralini bozma ben de piki 19. gün görmüştüm
İnşallah canım inşallah öyledir hiç yumurtlamıyor değilimdir.YUMURTAN VAR AMA GELİŞMEMİŞ ANLADIM TMMM. TAKVİYELERLE GELİŞİR SIKMA CANINI
Kuzum inşallah dediğin gibi olur geçen ay çok gecikmiştim. Bu ay da gecikecek belli kitonbaliklisalata canım üzülme bende geçen ay 21 inde yumurtlamışım ama değerlendirme olmamıştı adetim 30 günde bir olduğu için 16 sında yumurtlarım diye düşünmüştüm. Adetim 34 gün sonra gelmişti. Lâkin o iş öyle değilmiş. Bu ay ovu testi yaptım ve 14 ünde yumurtlama gördüm. Yumurtlama değişkenlik gösteriyor. Sanırım ben bu ay yumurtlama masajı yaptım erken oldu diye düşünüyorum. Dr. olmadı yumurtanı ve kalitesini geliştirmek için ilaç verebilir. Üzülme vardır bir çaresi
kuzucum buradaki herkes jinekolog gibi aylardır bu konu üzerine iktisas yaptık merak etme :) kan da gebelik bebk 2 günlük dahi olsa çıkıyor eğer olsaydı çıkardı sende nisan topiğine gel kuzum üzgünüm bu ay yokMerhaba ben yeni kayıt oldum. 2 aydır deniyoruz bu ay ovülasyon testi yaptım ve ayın 10unda koyu rengi gördüm o günleri değerlendirdik. Üstünden 9 gün geçti Bugün bir gaza geldim kan testi yaptırdım sonuç 0.2den düşük çıktı. Adetime de aslında daha 5 gün var ama hala umudum olmalı mı sizce ? Tecrübelilerden yanıt bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?