Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ya biraksam 9 da yatar da 10.30 a kade tutuyorm sabah erken uyanmasn die. Yani firsat bulurdk da. Ben de okula gittgm icin 2 gun annemdeyim. 3 gun kizkardeslerm gelio yumurtanin catlamasina denk gelmemiz zor oluyor

love06 SENİN BÜTÜN TESTLERİNİ ŞUBAT TOPİĞİNE ATTIĞINI HATIRLIYORUM . GÜN GÜN SORUYORDUN YANLIŞMIIYIM

Evet canım baya erken ama napiyimm çok sabırsızımmm beklemek çok zor geliyor
Bende senin gibiyim dayanamıyorum böyle yapa yapa çıkmayacağını bildiğim halde kaç tane testi heba ettim sayılı gün canım aklını meşgul edecek birşeyler yap tek olsun da varsın bekle

benle mi kafa buluyorsun canım ya sinir oldum olmayan teste pik demişler hatta kim pik demiş hemen bul onu bana kuzum
evet kızı yanıltmışlar gerçekten benim testler çok farklı baya koyu Ebru ona bile yumurtlamaya çalışmışsın lakin yumurtlamamışsın dedi bu çok çok silik ya şaka gibi

kızlar hepınıze toplu cvp vereyım evet okadar aktıf degıldım ama son bu teste pık dendı.vaktım olsa tek tek bakıp bulcam amabulurum ben resım attım kızlar pıkmı dedım pı dedıler neyse sonucta tren kactı saglık olsun nasip degılmıs sımdı daha bılınclıyım :) ama hepınıze ayrı ayrı tsk edıyorum canımsınız

bu ay herkese soracaz kesinlikle adet olana kadar devam etcez yapcaz bebeği bu ay kısmet olur sa inşallah yaa

Merhaba ben yeni kayıt oldum. 2 aydır deniyoruz bu ay ovülasyon testi yaptım ve ayın 10unda koyu rengi gördüm o günleri değerlendirdik. Üstünden 9 gün geçti Bugün bir gaza geldim kan testi yaptırdım sonuç 0.2den düşük çıktı. Adetime de aslında daha 5 gün var ama hala umudum olmalı mı sizce ? Tecrübelilerden yanıt bekliyorum

Canlarım yumurtlama masajı için Ebruya mesaj attım bakın ne yazmis yapacak olanlar aman dikkat

Eklentiler

• Screenshot_20210319-174447.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 63
Kuzum inşallah dediğin gibi olur geçen ay çok gecikmiştim. Bu ay da gecikecek belli ki

kuzucum buradaki herkes jinekolog gibi aylardır bu konu üzerine iktisas yaptık merak etme :) kan da gebelik bebk 2 günlük dahi olsa çıkıyor eğer olsaydı çıkardı sende nisan topiğine gel kuzum üzgünüm bu ay yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…