- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 43
ha u uşağı yap bu gece delirtme beniÇaysız asla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha u uşağı yap bu gece delirtme beniÇaysız asla![]()
e tabi bunun için hepımız burdayız destek çok önemli :)İyi ki varsınız ya insan tek olunca düşünüyor sürekli kafası oraya gidiyor acaba hiç pik göremiyecek miyim diye böyle konuşunca moral oluyor![]()
ben iyice sardım bu forma zaten daha yeni üyeyim vallahi vakit geçmedi aylardır konuşacak kimse yok çevre yeni arkadaşım komşum yok henüz birde coronadan kimseyi tanıyamadım tühh nasıl olduysa :) yeni taşındım daha iş yerinde tek dişi benim kimseye anlatamadım derdimi burae tabi bunun için hepımız burdayız destek çok önemli :)![]()

da deşarj oldum resmen evim gibi burasıBunu ben de merak ediyorum. Canım ben de fiyatını sorsamAdı ne kuzum trendyolda varmı
Eczaneden alabilirsin canm kolay bulunan bi ilaç .Zinco adı ..Eşin günde bir tane alsın tok karna
Son rötüşlerımı yaptımha u uşağı yap bu gece delirtme beni
son rötüş ne kız anlamadım ? 19 martta görcez akam ne haltlar yedin :)))))Son rötüşlerımı yaptımben daha ne yapayım yeter da. 19 Mart akıbetim çıkacak ortaya artık
![]()
Bunalma geldi öyle anlık kuzum iyiyim ama şimdi saol bitanem güzel haberler alırız inş bu ah hepimizOfff kimi mesajı kaçırıyorum kimisi yakadıkça okuyorumkmnsd ne oldu sana canım ya?
kıldan tüyden konular galibason rötüş ne kız anlamadım ? 19 martta görcez akam ne haltlar yedin :)))))![]()

Rötüş şey gibi birşeyi yapmadan önce yanlış birşey varsa düzeltme gibison rötüş ne kız anlamadım ? 19 martta görcez akam ne haltlar yedin :)))))![]()
Benımde canım 15 gün bende göremedm henüz bizede nasip olur inşallahAyy ne güzel pik olmuş . Baya koyu.
Benim de bugün adetimin 17. günü ama hala piki göremedim. Ben de görebilecrk miyim acaba yaa valla stres oldumEki Görüntüle 2795077
ozaman ha u testi ne diye takip ediyorsun piki gördüm koca yok heriiiRötüş şey gibi birşeyi yapmadan önce yanlış birşey varsa düzeltme gibiben her yönden demedim son rötüşümü attım kocam gitti daha halt yiyemem pazara kadar
haltı hep yiyoruz gördüğümüz birşey yok ortada
görmesem de bu ay üzülmem nedensiz mutluyum geçen ay çok iğrençtim çok takmıştım olmadı ya şimdi olmasa önemi yok olsa mutlu eder beni yaaa
![]()
Gelebilir duygusal boşluk oluyor hepimizde napalım olacak o kadarBunalma geldi öyle anlık kuzum iyiyim ama şimdi saol bitanem güzel haberler alırız inş bu ah hepimiz![]()
Ayy inşallah canım yaa.İlk kez ovulasyon testi yapıyorum bi de daha önce hiç denemedim yeni evliyiz denemede ikinci ayımız doktora da gitmedim hiç . O yüzden piki görmeyince korktum acaba bi sorun mu var yumurtam mı yok diye yaaBenımde canım 15 gün bende göremedm henüz bizede nasip olur inşallah
Offf ulan offf beni bir sen anladın sen yanlış anladın var beni koca geldi benimle haltlar yedi buradaydıozaman ha u testi ne diye takip ediyorsun piki gördüm koca yok heriii
sen resimleri pik atınca ben onu bu akşam çatlama olacak sandım şaziye bu günü kaçırma diye dedim sen kocam pazar gelecek deyinceOfff ulan offf beni bir sen anladın sen yanlış anladın var beni koca geldi benimle haltlar yedi buradaydı3 gündür
ben yolladı onu az önce adda
pazar ayrı gelecek
koca geldi uşak için testim boş çıkmadı
seninle başım dertte
![]()
sen resimleri pik atınca ben onu bu akşam çatlama olacak sandım şaziye bu günü kaçırma diye dedim sen kocam pazar gelecek deyinceozaman ha u testi ne diye takip ediyorsun piki gördüm koca yok heriii
Evet tatlım aynen öyle ismim Umay tatlım alamadım üyelim öyle rastgele yazdımGelebilir duygusal boşluk oluyor hepimizde napalım olacak o kadarinşallah alırım canım almasak da can sağlığı bir ben daha yok bu dünyada
bu arada ismini öğrensem? Bu ismin de söylenir cinsten değil ya
![]()
Sensin Şaziyesen resimleri pik atınca ben onu bu akşam çatlama olacak sandım şaziye bu günü kaçırma diye dedim sen kocam pazar gelecek deyince
sen resimleri pik atınca ben onu bu akşam çatlama olacak sandım şaziye bu günü kaçırma diye dedim sen kocam pazar gelecek deyince