• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
e tabi bunun için hepımız burdayız destek çok önemli :) :KK200:
ben iyice sardım bu forma zaten daha yeni üyeyim vallahi vakit geçmedi aylardır konuşacak kimse yok çevre yeni arkadaşım komşum yok henüz birde coronadan kimseyi tanıyamadım tühh nasıl olduysa :) yeni taşındım daha iş yerinde tek dişi benim kimseye anlatamadım derdimi bura:halay::halay::halay:da deşarj oldum resmen evim gibi burası

son rötüş ne kız anlamadım ? 19 martta görcez akam ne haltlar yedin :))))):KK200::KK200::KK200::KK200:
Rötüş şey gibi birşeyi yapmadan önce yanlış birşey varsa düzeltme gibi 😂😂😂😂😂😂😂ben her yönden demedim son rötüşümü attım kocam gitti daha halt yiyemem pazara kadar 😂😂 haltı hep yiyoruz gördüğümüz birşey yok ortada 😂😂❤️❤️görmesem de bu ay üzülmem nedensiz mutluyum geçen ay çok iğrençtim çok takmıştım olmadı ya şimdi olmasa önemi yok olsa mutlu eder beni yaaa 💃🏾💃🏾💃🏾💃🏾

Rötüş şey gibi birşeyi yapmadan önce yanlış birşey varsa düzeltme gibi 😂😂😂😂😂😂😂ben her yönden demedim son rötüşümü attım kocam gitti daha halt yiyemem pazara kadar 😂😂 haltı hep yiyoruz gördüğümüz birşey yok ortada 😂😂❤️❤️görmesem de bu ay üzülmem nedensiz mutluyum geçen ay çok iğrençtim çok takmıştım olmadı ya şimdi olmasa önemi yok olsa mutlu eder beni yaaa 💃🏾💃🏾💃🏾💃🏾
ozaman ha u testi ne diye takip ediyorsun piki gördüm koca yok heriii

Bunalma geldi öyle anlık kuzum iyiyim ama şimdi saol bitanem güzel haberler alırız inş bu ah hepimiz 🙏
Gelebilir duygusal boşluk oluyor hepimizde napalım olacak o kadar ❤️inşallah alırım canım almasak da can sağlığı bir ben daha yok bu dünyada 😻 bu arada ismini öğrensem? Bu ismin de söylenir cinsten değil ya 🙈

Benımde canım 15 gün bende göremedm henüz bizede nasip olur inşallah
Ayy inşallah canım yaa.İlk kez ovulasyon testi yapıyorum bi de daha önce hiç denemedim yeni evliyiz denemede ikinci ayımız doktora da gitmedim hiç . O yüzden piki görmeyince korktum acaba bi sorun mu var yumurtam mı yok diye yaa

Offf ulan offf beni bir sen anladın sen yanlış anladın var beni koca geldi benimle haltlar yedi buradaydı 😂😂 3 gündür 😂😂ben yolladı onu az önce adda 😂😂pazar ayrı gelecek 😂koca geldi uşak için testim boş çıkmadı 😂😂😂seninle başım dertte 😂😂

Kılı tüyü karıştırma tosbaga tosbaga 🙈o başka birşey yapma gülüm ya 😂😂😂

Offf ulan offf beni bir sen anladın sen yanlış anladın var beni koca geldi benimle haltlar yedi buradaydı 😂😂 3 gündür 😂😂ben yolladı onu az önce adda 😂😂pazar ayrı gelecek 😂koca geldi uşak için testim boş çıkmadı 😂😂😂seninle başım dertte 😂😂
sen resimleri pik atınca ben onu bu akşam çatlama olacak sandım şaziye bu günü kaçırma diye dedim sen kocam pazar gelecek deyince
sen resimleri pik atınca ben onu bu akşam çatlama olacak sandım şaziye bu günü kaçırma diye dedim sen kocam pazar gelecek deyince

Gelebilir duygusal boşluk oluyor hepimizde napalım olacak o kadar ❤️inşallah alırım canım almasak da can sağlığı bir ben daha yok bu dünyada 😻 bu arada ismini öğrensem? Bu ismin de söylenir cinsten değil ya 🙈
Evet tatlım aynen öyle ismim Umay tatlım alamadım üyelim öyle rastgele yazdım 😂

Kizlar yanlis anlamayinda çok fazla konuşuyorsunuz sohbet edecekseniz özelden yazın sürekli bildirime bakıyorum biri gebe ya da belirti söylüyor sanıyorum test pasylasti sanıyorum ama yarısı sohbet bildirimlerin haksizmiyim

Sensin Şaziye 😂😂seni severim olsun anlamadığın yeri açıkladım zaten şekerim 🙈yok o kaçmıştı hani işten ondan bu yana buradaydı sabah testim çatladı yaptım son kere gitti..Asıl ben hata ettim pazarı işin içine sokmyacaktım özür 😝

Back
X