- 5 Eylül 2021
- 1.451
- 796
- 73
Sen hangi 

Sen hangi şehirdesin ben istanbuldayım bütün muaynelerimi tahlilleri özelde yaptırmıştım bugünde sonuçları alıp çam sakuraya gitmiştim.Tüp bebekte kişiye özel tedavi verilir. Sakin olun hepimiz geçtik bu aşamalardan öncelikle doktorunuzu belirleyin doktorunuza güvenin. İlk aşamada kadından yumurta toplanıyor bunun icin genellikle igne yapılıyor herkes alışıyor buna. Ama belki doktorunuz baska bir tedavi yöntemi tercih eder sizde hap gibi vs

burda çoğu kişi sebepsiz infertilite nedeniyle
 burda çoğu kişi sebepsiz infertilite nedeniyle  biraz önce doktordan geldik normal yolla çocuk olması imkansız dediler eşimde canlı sperm yokmuş tüp bebek dediler.neler olacak şimdi.YouTube dan videolar izledim göbekten iğne flan yapıyorlar çok korktum
 biraz önce doktordan geldik normal yolla çocuk olması imkansız dediler eşimde canlı sperm yokmuş tüp bebek dediler.neler olacak şimdi.YouTube dan videolar izledim göbekten iğne flan yapıyorlar çok korktum  ben herşeyi yaptırdım hepsi temiz bi sıkıntı çıkmadı problem eşimde çıktı yine de bana o iğneler yada hap verilir mi
 ben herşeyi yaptırdım hepsi temiz bi sıkıntı çıkmadı problem eşimde çıktı yine de bana o iğneler yada hap verilir mi