• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah keşke isteseler en başından herhalde strese sokmak istemiyorlar artık bilemiyorum. Tüp bebek tedavisinde 1.denemede başarı oranı %60larda
Bize %50 demişlerdi 😔 öyle de oldu. Hayırlısı olsun ne yapalım . Mecbur ne gerekiyorsa yapacağız . Senin süreciniz nasıl geçiyor canım test yaptın mı

Bize %50 demişlerdi 😔 öyle de oldu. Hayırlısı olsun ne yapalım . Mecbur ne gerekiyorsa yapacağız . Senin süreciniz nasıl geçiyor canım test yaptın mı
Bugündü test günüm . Olmadı canım negatif hiç tutunma olmamış 0 yani. Daha vaktimiz varmış Allahtan hayırlısını diliyorum herkese 🙏🏻

Bugündü test günüm . Olmadı canım negatif hiç tutunma olmamış 0 yani. Daha vaktimiz varmış Allahtan hayırlısını diliyorum herkese 🙏🏻
Benimde bugün test günümdü değerim 5 çıktı çok sınırda ve düşük bir değer ama belki bir umut diyorum 🥺

Merhabalar, hamile olan arkadaşlar kalp atışını transfer sonrası kaçıncı gün gördünüz acaba, ben 23. Günde yani tam 6 haftalikken kese ve yolk sac gördüm ama kalp atışı için 1 hafta sonra gidicem , 6 hafta da kalp atışı duymuş bi aksilik var diye korkuyorum

Back
X