Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi inşallaaaah çift çizgileri paylaşırız buradan. Bu ay hepimize uğurlu gelecek inanıyorum. Mutlu huzurlu ailemize minicik minicik üyeler dahil olacak
Kuzum senin de bakıldı mi E2 ye falan ? Benim düşük biraz çok yükselmedi . Yumurtanın kalitesiz olduğunu mu gösteriyor acaba ?

Kızlar benim asilama iptal oldu igne olarak merional 75 vurunuyordum ama malesef hepsi ayni boyutta kaldi ve daha ilerlemedik doktor 2 ay kadar dinlen rahmin ve yumurtaliklarin dinlensin o aradada kg ver gobek cevresindeki yaglanma yumurtaların buyumesinde olumsuz etki yaratiyor sende de kg 80 kg altina inmen lazim dedi ben 83 kg yum bakalim dinlenme surecinde kgda verip 2 ci asilama icin toparlanacagim sizlere saglik ve bol hayirli haberler diliyorum insallah sizlerin tutar

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Benim de kilo sorunum var ama benim fostimon 150 ye kadar cikti her doktorun farklı tedavi yöntemleri. İnşallah gerek kalmadan hamile olursun

Slm kizlar umut olmasi dilegiyle yaziyorum cunki bu sayfayi uzun zamandir takip ediyorum bazen bu sekilde hikayeler goruyordum beni cok mutlu ediyordu ilk olarak 7 aydir korundum korunmayi braktiktan snra fark ettimki bebegin olmasi pekde kolay olmuyormus ilk olarak 6 ay bkledim snra kadin doguma gittim butun testlerim yapildi rahim filmimde dahil buna tabi bu asamalar maddi manevi cok zor doktor esimdednde test istedi sonuclarina normal dedi olabilicek dedi ve bize 2kez catlatma ignesi yoluyla denedik tabikide olmadi ama doktora neden olmadgini soracak aklimizda kalmamisti cunki zaten doktora cok zor sartlar altinda korku endise ve utancla gidyordum yani bana orda su copu ye cocgun olcak dese yiyecek durumdaydim cevre baskisi cok canimi skiyordu ensonunda esim doktora bizim neyimiz var demisti doktorda gevelenip yumurta tembelligi tanisi koymak zorunda kaldi cunki surekli kontrollere gdiyorduk ne bi ilerleme nede sonuc vardi biz bu tereddutlu cevpdan snra dr degstrdik ve devlet hastanesinde kadndoguma gittim ki orda ne ogreneyim yumurtalarimda hicbir sorun yokmus dr esimin sonucuna bakti bu sonuclarla nrmal yolla yada ctlatma ignesiyle cocuk olamz dedi cunki ileri hareketlilikte gozle gorunur dusukluk varmis fakat dger dr bize sorunun bnde oldgunu soleyip tdviyi bosuna uzatip bizi oyalamis bunu fark ettikden snra buyuk bosluga dustum ne iyi gelir nasil duzelir bilmiyordum ve baska bi ozel hastanede iyi bir hekim bulmustum oda asilama tklif etti bu arada esim ileri hareketlilik icin bitkisel ilac ve macun kullaniyordu daha sonra asilama yapmaya karar verdik ama oncesinde esim devlette bi ornek verdi sonuclari normale donmek uzere oldgunu gorduk sabirsizdik bekleyis icinde bir umut asilama yaptrdik fakat yine husrandi bu sonuc bni cok yikmisti ama yinede isyan etmiyordum aylar geciyordu ve esim farkli bi btkisel macuma baslamis ben ise surekli MERYEM suresini okutturup okuyordum yine 1 ay adetimi bkledgim zmanlarda esimle tam tup bebege karar vermistiki mucizemizi ogrendik :) bazen tip degil gercekten kafanin boslugu ve cok ise yariyor vede gece namazlari bide bolbol dua allahim isteyen herkezin kucagini bos birakmasin soleciklerim bukadrdi umarim sizede bir umut olmustur :)

Son düzenleme:

Öncelikle çok sevindim canım hayırlı bir evlat olur işlh darısı bizlerin başına işlh tüm dileyen isteyen herkese benim de dun aşılamam oldu ama bakalım naisp rahım ağzım kapalı 2. Aşılamam ve sanırım bu yuzden olmuyor anestezi altında oldu aşılamam bekleyecegız işlh cok güzel haberler alırız

İnşallah canım inşallah

Selam kızlar ben de gittim kontrole bugün 23.00 da ovitrelle iğnem olacak cuma günü de aşılamam yapılacak sonra 12 gün geçecek pozitif i görücezzz inşallah
12 gün ışık hızıyla geçer inşallah ve bebiş haberini kutlarız
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım, güzel haberlerini almak dileğiyle
Hadi bakalım canım benim tez zamanda güzel haberler duyalım inşallah
Amin , çok sağolun kızlar
Bende ondan kullandim ama malesef buyumedi sende kg sorunu var mi
Hayırlısı olsun... evet kilo sorunu var maalesef. Bana Merional 150'lik verdi doktor, 5 tane kullandım 2 tane daha verdi.

O doktorun size öyle söylemesi de imtihan canım Rabbim seni sınamıştır kulum isyan mi ediyor bana mı yöneliyor diye Ama Allah'a şükür gebe kalmışsınız Rabbim uzun ömürler versin gerçekten çok sevindim ... Darısı hepimizin başına....

Hayırlısı olsun inşallah Allah nasip etsin canım aşılama da neyi dikkat etmek lazım hastaneden eve geldiğinde o gün full yatmak mı lazım ne yapmak lazım canım bahseder misin

ondan sonra nasıl ilerliyoruz biliyor musun canım.
Verilen iğneleri her akşam doktorun soyledigi saatlerde göbek çevresinden vuruluyoruz. Kontrol günü doktor muayene edip yumurta oluşmuş mu ve yeterli büyüklüğe gelmiş mi diye kontrol ediyor. Eğer yeterli sayı ve büyüklükte yumurta oluşmuş ise çatlatma iğnesi veriliyor. Çatlatma iğnesini de doktorun soyledigi saatte yapıp bildiğim kadariyla 36 saat kadar sonra aşılama işlemi yapılıyor.

Hayırlısı olsun inşallah Allah nasip etsin canım aşılama da neyi dikkat etmek lazım hastaneden eve geldiğinde o gün full yatmak mı lazım ne yapmak lazım canım bahseder misin

Amin canım ben sordum herhangi bişey soylemedim ama kendim dikkat ediyorum genel de yatıyorum yemek yemeye arada sıkılırsam oturmaya kalkıyorum agır bişey kaldırmıyorum ve yukarıya uzanıyorum tedbir amaçlı aslında Rabbım nasip edecekse her türlü eder de işte yine de kendimce tedbir aldım

Teşekkür ederim canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…