- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Aminnnnn inşallahOffff kızlar aşırı yoğundum iş güç koşuşturma yarın sabah 8 e randevumuz var. Aşılama olacak yarına :) dua edin Allah rızası için güzel dualar istiyorum Allahım hayırlı olanı kolayından nasip etsin bebişlerimizin haberini alalım aşılamadan hemen sonra
İnşallah hamilesindir arkadaşım güzel düşün güzel olsunMerhaba bende aşılama oldum bugun 4. Günüm hafif kasık agrım var sanki sivilcem cıkacakmıs hibi korkuyorum umarım hamile kalabilirim
Evet canım veriyorlar bana da verdiler başka bir şey vermediler inşallah güzel sonuç alırızİnşallah hamilesindir arkadaşım güzel düşün güzel olsun
Benim de tam 11 de aşılamam oldu çok şükür iyiyim bana vajinal krem verdiler crinone diye sizlere verdiler mi?
İnşallah kuzu senin nasıl geçtiEvet canım veriyorlar bana da verdiler başka bir şey vermediler inşallah güzel sonuç alırız
İnşallah hamilesindir arkadaşım güzel düşün güzel olsun
Benim de tam 11 de aşılamam oldu çok şükür iyiyim bana vajinal krem verdiler crinone diye sizlere verdiler mi?
Ayy kızlar siz atlattiniz darisi bana inşallah. Nasıl geçti peki aşılamaniz?Evet canım veriyorlar bana da verdiler başka bir şey vermediler inşallah güzel sonuç alırız
Ben daha olamadım bekliyorum 13,30 da nasipseİnşallah kuzu senin nasıl geçti
Ben de bu sabah kontrole gittim canım, 3 tane yumurta olusmus hepsi de gayet iyi durumda dedi doktor. Bu akşam çatlatma iğnesi vurulucam, Pazar gunu asilamam yapılacak inşallahcyd86 canım sen neler yaptın kontrol bugündü senin ne dediler
O spekrum mu nedir o biraz acıtıyor.. Sperm verilince de bende yanma tarzı değişik bi ağrı sızı oldu ama 20 dk yatırdılar o esnada hafifledi. Şimdi de hafif hafif var o sızıdanAyy kızlar siz atlattiniz darisi bana inşallah. Nasıl geçti peki aşılamaniz?
CanımmmmBen daha olamadım bekliyorum 13,30 da nasipse
Bana progestan ve folic asit verdi cnm jel vermediİnşallah hamilesindir arkadaşım güzel düşün güzel olsun
Çok sevindim kuzu beni tekrar kontrol etmediler yumurta çatladı mı çatlamadı mı bakmadılar kan fln da almadılar direk geçtim masaya yaptılar çatlamıştır inşallahBen de bu sabah kontrole gittim canım, 3 tane yumurta olusmus hepsi de gayet iyi durumda dedi doktor. Bu akşam çatlatma iğnesi vurulucam, Pazar gunu asilamam yapılacak inşallah
Bide aşılamadan sonra 2gün dinlen dedi doktorum daha sonra nırmalbhayata dmn yatmana gerek yok dedi size nededilerİnşallah hamilesindir arkadaşım güzel düşün güzel olsun
Ben de folio kullanıyorum ama daha kapsamlı bi folic asid almalı mıyım sizceBana progestan ve folic asit verdi cnm jel vermedi
Bana hiö dinlen fln da demedi normal hayata dönebilirsin yaptı :) senin kaçıncı günün pekiBide aşılamadan sonra 2gün dinlen dedi doktorum daha sonra nırmalbhayata dmn yatmana gerek yok dedi size nedediler
Aminnnn inşallah sıkışık olma konusu kötüCanımmmmkendini serbest bırakıp kasmamaya çalış kolay değil ama derib derin nefes al Allahım kolaylıklar versin
sıkışık olmak derken? ben iki kere yaptırdım aşılama ama hiç sıkışık değildim doktorum da sıkışık ol demediAminnnn inşallah sıkışık olma konusu kötü
Bana da demedi sıkışık da değildim.. Bir de canım benden şimdi girdim henüz wcye akıntım çok hafif pembe gelmiş sıkıntı olmaz değil misıkışık olmak derken? ben iki kere yaptırdım aşılama ama hiç sıkışık değildim doktorum da sıkışık ol demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?