Evet ucumuzin de kontrolü yarin, çok heyecanlıCeyda sen ve ben büyük ihtimal aynı günlere denk gelicez üçümüzün de kontrolü yarın
Kızlar birbirimize dua edelim, regl dönemim 5 Gün önceden geldi Şimdi doktora gidiyorum tekrardan ilaçlara başlarım sanırım hemen.. Allah hepimize gönlümüzün muradini hayırlı bir şekilde nasip etsin..2020 mart ayında aşılama yaptıracak arkadaşlar birlikte bekleyelim sonucumuzu
İnşallah canım bugün başlıyorum klomene ardından gonal fGüzel haberlerle gel canım benim..Allahım gönlümüzden geçeni kolaylaştırıp versin tez zamanda alıp kucağımıza büyütelim sağlıkla sıhatle inşallah
amin canım bende 2 martta yaptırdım sonuçlarımız güzel olsun inşallah, her seyden önemlisi hayırlısı olsunMerhaba hanımlar bende 3. Aşılamami yaptırdım bugün 5. Günüm. Inşallah güzel haberler hepimizin olur
Evet aynen öyle pko da var o beni yıpratıyor zaten yine biraz düzene girdi sayılır reglimÇok iyi anlıyorum senisanırım pko da var benim de çok yavaş büyüyorlar doktor doz arttirmak istemiyor üç yumurta fazlası iptal ediyoruz dedi . Hayırlısı bakalım
Inşallah canım tek tesellimiz oamin canım bende 2 martta yaptırdım sonuçlarımız güzel olsun inşallah, her seyden önemlisi hayırlısı olsun
Aşılama tedavisindeyim ben yarın tekrar kontrolüm var beni de çok yıpratıyor pkoEvet aynen öyle pko da var o beni yıpratıyor zaten yine biraz düzene girdi sayılır reglim
Bakalım bu ay kendiliğinden tutmamiş olursa yine asilama yolları görünüyor bana
Daha önce yavaş buyurdu
Bu ay birde 4 tane büyüdü. Bu sefer de cokluktan iptal oldu nasip iste
Siz neler yapıyorsunuz
bende pko varmış geç öğrendim eşimde de sperm yetersizliği var umarım rabbim çabalarımızın karşılığını verir bizlere, dualarmızı kabul eder inşallahAşılama tedavisindeyim ben yarın tekrar kontrolüm var beni de çok yıpratıyor pkoİnşallah tutunurlar bize sıkıca da daha fazla aratmadan,uğraşmadan 150 yaptı iğnenin dozunu çok yavaş büyüyorlar bu sefer de yumurta arttı 3 den fazla olursa iptal ediliyor dedi. İnşallah sonucumuz güzel olur sağlıcakla gelir yavrularimiz
İnşallahbende pko varmış geç öğrendim eşimde de sperm yetersizliği var umarım rabbim çabalarımızın karşılığını verir bizlere, dualarmızı kabul eder inşallah
Ah işte pko.. büyümez büyümez sonra bakarsın birden çok yumurta büyümeye başlar.Aşılama tedavisindeyim ben yarın tekrar kontrolüm var beni de çok yıpratıyor pkoİnşallah tutunurlar bize sıkıca da daha fazla aratmadan,uğraşmadan 150 yaptı iğnenin dozunu çok yavaş büyüyorlar bu sefer de yumurta arttı 3 den fazla olursa iptal ediliyor dedi. İnşallah sonucumuz güzel olur sağlıcakla gelir yavrularimiz
Aminnn inşallahAh işte pko.. büyümez büyümez sonra bakarsın birden çok yumurta büyümeye başlar.
Ne yapacağımızı şaşırdık
Insaallah sende güzel haberler alalım.. iğne ne bakımdan daha iyi anlattı mi
Onu iyice sor günü önemli canım benimAminnn inşallahcanım. Bakalım yarın neler diyecek büyük ihtimalle cuma günü aşılama yaparız dedi de. Anlamadım tam ama
Kıyamam YAA doktoruna sor araştır niye acaba belki ilaçlardan olabilriBen 5imde aşılama yaptırdım bugün 5.gün ve normalde suratımda hiç sivilce cıkmaz benim ama suan dudak çevremde yanaklarımda sivilce doldu 3 4 tane neden acaba
KIZLAR YAA birşey soyliycem şimdi içime dert OLDU 3 yıllık evliyim bugüne kadar korunmadan hamilelik gerçekleşmedi doktora gittiğimizde bana bir şeyin yok denildi Eşimin de sadece Morfoloji %2 biz İstanbul'da tedavi görmeye başladık memleketten İstanbul'aOnu iyice sor günü önemli canım benim
Catlatma verdiyse söylediği saatte vurup bir gün aradan sonra aşılama olur genelde
Kızlar bir şey soracağım canım biraz sıkıldı şimdi 3 yıllık evliyim korunmadan bebek sahibi olamadık doktora gittik doktor bana hiçbir şeyin olmadığını eşim sadece morfolojisi %2 olduğunu söyledi bazı doktorlara gittik doktorlar dedi doğal yoldan hiçbir şekilde olmaz hani olursa çok az bir ihtimal olur O da düşük olur ya tüp bebek aşılama söylendi Biz de memleketten buraya tedavi için geldik burada bir ev tuttuk birkaç tane Devlet Hastanesi'ne gittik bize aşılama önerildi en de dedim ki İstanbul gibi bir yerde iken aşılama yaparım devlette değil özelde yaparım dedim Çünkü devlette her yerde yapma imkanım var ama her zaman özele gitmeyebilirim Her neyse Biz doktora gittik iki buçuk milyar tuttu daha önce de söylemiştim zaten ben şimdi bazen forumlarda görüyorum Hani siz de söylüyorsunuz ilaç iyi jel krem gibi vesaire Doktor istiyormuş Ben eşimle zar zor ikna ettim özelde aşılama olmak için Çünkü bizim maddi sıkıntılarımız var biraz ama bir şekilde Hallettik Hani kendimizi toparladık aşılamayı olalım dedik Sonra yine Hani memlekete gideriz diye şimdi duydum da doktor bunları istiyor Bunlar da yine para gerekiyor Daha önce aşılama olan bayanlar varsa hani ne kadar tutar ortalama ne kadar tutabilir ki bir bilgi verirseniz çok mutlu olurum Bu biraz benim kafamı kurcaladı de moralimi bozdu ortalama hepsi toplam ne kadar olabilirOnu iyice sor günü önemli canım benim
Catlatma verdiyse söylediği saatte vurup bir gün aradan sonra aşılama olur genelde
Neyi sordun canım pek anlamadimKIZLAR YAA birşey soyliycem şimdi içime dert OLDU 3 yıllık evliyim bugüne kadar korunmadan hamilelik gerçekleşmedi doktora gittiğimizde bana bir şeyin yok denildi Eşimin de sadece Morfoloji %2 biz İstanbul'da tedavi görmeye başladık memleketten İstanbul'a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?