- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
canım bende de geldi her ikisinde de, korkulacak bir şey değil. beklenilen bir durum doktoruma sormuştumBana da demedi sıkışık da değildim.. Bir de canım benden şimdi girdim henüz wcye akıntım çok hafif pembe gelmiş sıkıntı olmaz değil mi
Canım endise etme, rahime bir mudahale yapılıyor sonuçta onun için gelmiştir.Bana da demedi sıkışık da değildim.. Bir de canım benden şimdi girdim henüz wcye akıntım çok hafif pembe gelmiş sıkıntı olmaz değil mi
Benim bugun 4gün canm seninBana hiö dinlen fln da demedi normal hayata dönebilirsin yaptı :) senin kaçıncı günün peki
Siz nerede yaptırdınız aşılamayı bide bugunmu yaptırdınız acabaBen de folio kullanıyorum ama daha kapsamlı bi folic asid almalı mıyım sizce
Bilmiyorum ki herkezde farklıfır muhakkak etkiler benim mesela bugum hafif kasıklarım agrıyo bide cok dinlememek lazım kendinibenim ilk aşılamam devlette yaptırdım. ama kasıklarımda bi doluluk hissim var nedenini bilemedim. sizin nasıl olmuştu bi kaç gün böyle sızı var gibi doluluk hissi normal mi olacaktır.
Benimde kahverengi geldi ve bir gün sürdüBana da demedi sıkışık da değildim.. Bir de canım benden şimdi girdim henüz wcye akıntım çok hafif pembe gelmiş sıkıntı olmaz değil mi
Bana sıkışık ol dediler bilmiyorum ki öyle aldılar hepsıkışık olmak derken? ben iki kere yaptırdım aşılama ama hiç sıkışık değildim doktorum da sıkışık ol demedi
Benim de şimdi geliyor canım o şekilde kasık ağrım ve bel ağrım varBana da demedi sıkışık da değildim.. Bir de canım benden şimdi girdim henüz wcye akıntım çok hafif pembe gelmiş sıkıntı olmaz değil mi
Allah büyük Canım benim nasıl hissediyorsun ilk asılmam mi canimMerhaba bende aşılama oldum bugun 4. Günüm hafif kasık agrım var sanki sivilcem cıkacakmıs hibi korkuyorum umarım hamile kalabilirim
Canım kalktığın zaman akıntı falan oluyor mu aynı ilişkiden sonra birde eve gidince de hep yaymak mi gerekO spekrum mu nedir o biraz acıtıyor.. Sperm verilince de bende yanma tarzı değişik bi ağrı sızı oldu ama 20 dk yatırdılar o esnada hafifledi. Şimdi de hafif hafif var o sızıdan
Kızlar birde eşlerimiz ne kadar süre perhiz bekleniyor yani kaç gün bekleyecek o nasıl oluyor sperm ne zaman veriyorlarbenim ilk aşılamam devlette yaptırdım. ama kasıklarımda bi doluluk hissim var nedenini bilemedim. sizin nasıl olmuştu bi kaç gün böyle sızı var gibi doluluk hissi normal mi olacaktır.
3 gün perhiz veriyor sonrasında sperm alınıyorKızlar birde eşlerimiz ne kadar süre perhiz bekleniyor yani kaç gün bekleyecek o nasıl oluyor sperm ne zaman veriyorlar
Açıkçası benim çok az akıntım oldu eşim de 3gün bitmişti 4.güne dönünce sabah 8 de verdi 11 de bana aşılama yapıldıCanım kalktığın zaman akıntı falan oluyor mu aynı ilişkiden sonra birde eve gidince de hep yaymak mi gerek
Yok 2ci aşılama ama 2kere de tüp bebek yaptırdık olmadıAllah büyük Canım benim nasıl hissediyorsun ilk asılmam mi canim
Peki adetten kaç gün sonra oluyor canimAçıkçası benim çok az akıntım oldu eşim de 3gün bitmişti 4.güne dönünce sabah 8 de verdi 11 de bana aşılama yapıldı
Hayırlısı olsun Canım Allah büyük SIZE doktor ne dediYok 2ci aşılama ama 2kere de tüp bebek yaptırdık olmadı
Doktor olmayacak bişey yok allaha dua edin dediHayırlısı olsun Canım Allah büyük SIZE doktor ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?