- 2 Mart 2020
- 155
- 157
- 23
Rabbim büyüktür. Herkese nasip etsin bize de beraberinde inşallah.Doktor olmayacak bişey yok allaha dua edin dedi
Reglimin 12.günü aşılama oldum kuzu.. 10.gün kontrrle gittiğimde 18mm olmuştu iki gün sonra da aşılamam olduPeki adetten kaç gün sonra oluyor canim
Hayırlısı olsun inşallahReglimin 12.günü aşılama oldum kuzu.. 10.gün kontrrle gittiğimde 18mm olmuştu iki gün sonra da aşılamam oldu
Benim de aynı kuzu bırakmadı sigarayı ama sonucu beklicez artık ama güzel düşünüyorumEşime de o kadar kızgınım ki doktor Bebek olana kadar sigarayı bırak dedi ama adamda tık yok yani sözde azaltmış mis ....
inşallah olacak o pozitifi göreceksiniz kızlar doktor öyle dedi benim morlaim çok bozuldu yaBenim de aynı kuzu bırakmadı sigarayı ama sonucu beklicez artık ama güzel düşünüyorum
Ben gonalf kullanmadigim için birşey diyemiyorum canımSlm kızlar bir şey soracam ben bugün gonal f 450 başladım 125 ünite yap dedi Dr az 3 gün 125 ama salı gününe 75 ünite kalıyor acaba o gün yeni bir kutuya mı geçmem gerekecek. Sizler 1 kutu mu kullandınız? Yoksa 2 mi?
Kuzu yumurtalarının durumuna göre karar verir? Neden aşılama senin yumurtalarda mı sıkıntı var eşinin spermde miSlm kızlar bir şey soracam ben bugün gonal f 450 başladım 125 ünite yap dedi Dr az 3 gün 125 ama salı gününe 75 ünite kalıyor acaba o gün yeni bir kutuya mı geçmem gerekecek. Sizler 1 kutu mu kullandınız? Yoksa 2 mi?
Canımmmm Allah kolaylık versin benim çatlatma iğnesinin ertesi günü iğrenç bi toplantım vardı iğrenç bir gün geçirdim sonra yola çıktım o yüzden hiç bilemiyorum hatırlamak dahi istemiyorum o günüYarın inşaallah asilamam yapılacak kızlar, dün akşam çatlatma iğnesi vurdum. Sabah itibariyle mide bulantısı var biraz ve acayip ağlama hissi, hüzün var üzerimde. İğnelerin böyle bir etkisi olabilir mi,?
Merhaba canım umarım beklediğin güzel haberi tez zamanda alirsin. Benim salı günü 12. Gün olacak o gün test yaptırmayı düşünüyorum ama yine de kararsizimMerhaba kızlar test gününüze ne kadar var cok heyecanlıyım ben sizler de muhakkak oylesinizdir lutfen test sonucumu ne olursa olsun paylaşalım tabi işlh çok güzel haberler alırız hepimiz ve alır almaz buraya da yazalım hepimiz bir umut bekliyoruz birbirimizin güzel haberlerini almak da ayrıca mutlu ediyor bide ben ilk defa konu açtım işlh hepimize ugur getirir burası da bu arada benım 24unde test yapmam lazım sizler de yazarsanız takip edebiliriz bu güzel haberler hep beraber alırız işlh
Merhaba kızlar test gününüze ne kadar var cok heyecanlıyım ben sizler de muhakkak oylesinizdir lutfen test sonucumu ne olursa olsun paylaşalım tabi işlh çok güzel haberler alırız hepimiz ve alır almaz buraya da yazalım hepimiz bir umut bekliyoruz birbirimizin güzel haberlerini almak da ayrıca mutlu ediyor bide ben ilk defa konu açtım işlh hepimize ugur getirir burası da bu arada benım 24unde test yapmam lazım sizler de yazarsanız takip edebiliriz bu güzel haberler hep beraber alırız işlh
Merhaba canım umarım beklediğin güzel haberi tez zamanda alirsin. Benim salı günü 12. Gün olacak o gün test yaptırmayı düşünüyorum ama yine de kararsizim
benimde bugün 9. Günüm
Insallah ya ne diyelim tek isteğimiz o. Aynen kan vericem kesin varsa çıksın. Sende bizimle paylaş durumunu :)Canım işlh sen de güzel haberler alırsın ve bekleyen herkes güzel haberler alır test yapacaksan da kan da yap 12. Gün çıkmaz yoksa
Merhaba kuşum inşallah güzel haberler alacağız.. Çift çizgiyi ilk seferde görüp koşup kan vericez akşam eşlerimize bu güzel haberi vericezMerhaba kızlar test gününüze ne kadar var cok heyecanlıyım ben sizler de muhakkak oylesinizdir lutfen test sonucumu ne olursa olsun paylaşalım tabi işlh çok güzel haberler alırız hepimiz ve alır almaz buraya da yazalım hepimiz bir umut bekliyoruz birbirimizin güzel haberlerini almak da ayrıca mutlu ediyor bide ben ilk defa konu açtım işlh hepimize ugur getirir burası da bu arada benım 24unde test yapmam lazım sizler de yazarsanız takip edebiliriz bu güzel haberler hep beraber alırız işlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?