Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar az önce doktorumla konuştum birşey danışmak için dediki morfoloji 2 ise aşılama tutması biraz zor ama deneyelim dedi ve moralim çok bozuk

Eşime de o kadar kızgınım ki doktor Bebek olana kadar sigarayı bırak dedi ama adamda tık yok yani sözde azaltmış mis ....

Slm kızlar bir şey soracam ben bugün gonal f 450 başladım 125 ünite yap dedi Dr az 3 gün 125 ama salı gününe 75 ünite kalıyor acaba o gün yeni bir kutuya mı geçmem gerekecek. Sizler 1 kutu mu kullandınız? Yoksa 2 mi?

Ben gonalf kullanmadigim için birşey diyemiyorum canım

Yarın inşaallah asilamam yapılacak kızlar, dün akşam çatlatma iğnesi vurdum. Sabah itibariyle mide bulantısı var biraz ve acayip ağlama hissi, hüzün var üzerimde. İğnelerin böyle bir etkisi olabilir mi,?

Kuzu yumurtalarının durumuna göre karar verir? Neden aşılama senin yumurtalarda mı sıkıntı var eşinin spermde mi

Canımmmm Allah kolaylık versin benim çatlatma iğnesinin ertesi günü iğrenç bi toplantım vardı iğrenç bir gün geçirdim sonra yola çıktım o yüzden hiç bilemiyorum hatırlamak dahi istemiyorum o günü

Merhaba kızlar test gününüze ne kadar var cok heyecanlıyım ben sizler de muhakkak oylesinizdir lutfen test sonucumu ne olursa olsun paylaşalım tabi işlh çok güzel haberler alırız hepimiz ve alır almaz buraya da yazalım hepimiz bir umut bekliyoruz birbirimizin güzel haberlerini almak da ayrıca mutlu ediyor bide ben ilk defa konu açtım işlh hepimize ugur getirir burası da bu arada benım 24unde test yapmam lazım sizler de yazarsanız takip edebiliriz bu güzel haberler hep beraber alırız işlh

Merhaba canım umarım beklediğin güzel haberi tez zamanda alirsin. Benim salı günü 12. Gün olacak o gün test yaptırmayı düşünüyorum ama yine de kararsizim

benimde bugün 9. Günüm

Merhaba canım umarım beklediğin güzel haberi tez zamanda alirsin. Benim salı günü 12. Gün olacak o gün test yaptırmayı düşünüyorum ama yine de kararsizim

Canım işlh sen de güzel haberler alırsın ve bekleyen herkes güzel haberler alır test yapacaksan da kan da yap 12. Gün çıkmaz yoksa

Kızlar bu sabah benim de asilamam oldu, her şey gayet yolunda gitti. Aşılama yaptıracak olup benim gibi tedirginliği olan varsa hiç korkmayın çok kısa bir islem. Doktor jel ve estrofem verdi. 30 Mart test tarihim , Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Canım işlh sen de güzel haberler alırsın ve bekleyen herkes güzel haberler alır test yapacaksan da kan da yap 12. Gün çıkmaz yoksa
Insallah ya ne diyelim tek isteğimiz o. Aynen kan vericem kesin varsa çıksın. Sende bizimle paylaş durumunu :)

Merhaba kuşum inşallah güzel haberler alacağız.. Çift çizgiyi ilk seferde görüp koşup kan vericez akşam eşlerimize bu güzel haberi vericez benim test günüm 28 mart.. Rabbim ol desin oluversin kucaklarımız doluversin sağlıklı sıhhatli pek güzel yavrularımızla hayırlı evlatlarımızla hepimiz dua edelim çokcaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…