Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İşlh canım işlh bu sefer neden se fazla umutluyum olacak işlh hepimizin

Kızlar benim 5 inde aşılama oldum ve geçtiğimiz cumartesi yani aşılamanın 9. Günü kustum ve ishal oldum sizce yediğim bişi mi dokundu yok bişiler var mıdır

Kızlar benim 5 inde aşılama oldum ve geçtiğimiz cumartesi yani aşılamanın 9. Günü kustum ve ishal oldum sizce yediğim bişi mi dokundu yok bişiler var mıdır
İshal de varsa birşey dokunmuş olabilir, bol sıvı alıp su kaybını önleyin. Ve doktorunuza ulasabiliyorsaniz bir danışın bence.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Benim de kilo sorunum var ama benim fostimon 150 ye kadar cikti her doktorun farklı tedavi yöntemleri. İnşallah gerek kalmadan hamile olursun
Amin insallah suan regl oldum anlayamadim igneler ters etki mi yapti bilmiyorum daha adetime 12 gun var

Hayirlisi olsun insallah hayirli sonuclar alirsiniz

Kuzum biz seninle aynı gün olduk bana 27 Mart'ta gel dediler . İnşallah güzel haberler alacağız

2020 mart ayında aşılama yaptıracak arkadaşlar birlikte bekleyelim sonucumuzu
Bende 14 Mart 2020 de yaptırdım 28 Mart'ta gebelik testi yapılacak ve çok merak ediyorum sonucu acaba olacak mı o güzel haberi alabilecek miyim

Kuzu yumurtalarının durumuna göre karar verir? Neden aşılama senin yumurtalarda mı sıkıntı var eşinin spermde mi

eşimde sıkıntı yok canım benim yum rezervimde azalma olmuş ve 1 seneyi geçtik gebelik oluşmadı diye

İnşaallah hep beraber güzel haberler veririz birbirimize. Ben dd pazar günü başladım ilaç kullanmaya. Cuma günü kontrole gideceğim yumurta gelişmiş mi diye bakılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…