Insallah ya ne diyelim tek isteğimiz o. Aynen kan vericem kesin varsa çıksın. Sende bizimle paylaş durumunu :)
Merhaba kuşum inşallah güzel haberler alacağız.. Çift çizgiyi ilk seferde görüp koşup kan vericez akşam eşlerimize bu güzel haberi vericezbenim test günüm 28 mart.. Rabbim ol desin oluversin kucaklarımız doluversin sağlıklı sıhhatli pek güzel yavrularımızla hayırlı evlatlarımızla hepimiz dua edelim çokcaaaa
Benimki 30 Mart, ay 2 gün arayla ogrenicez inşaallahbenim test günüm 28 mart..
İshal de varsa birşey dokunmuş olabilir, bol sıvı alıp su kaybını önleyin. Ve doktorunuza ulasabiliyorsaniz bir danışın bence.Kızlar benim 5 inde aşılama oldum ve geçtiğimiz cumartesi yani aşılamanın 9. Günü kustum ve ishal oldum sizce yediğim bişi mi dokundu yok bişiler var mıdır
Allahım ol desin oluversin inşallahBenimki 30 Mart, ay 2 gün arayla ogrenicez inşaallah
Amin insallah suan regl oldum anlayamadim igneler ters etki mi yapti bilmiyorum daha adetime 12 gun varHakkında hayırlısı olsun inşallah canımBenim de kilo sorunum var ama benim fostimon 150 ye kadar cikti her doktorun farklı tedavi yöntemleri. İnşallah gerek kalmadan hamile olursun
Hayirlisi olsun insallah hayirli sonuclar alirsiniz12 gün ışık hızıyla geçer inşallah ve bebiş haberini kutlarız
Amin , çok sağolun kızlar
Hayırlısı olsun... evet kilo sorunu var maalesef. Bana Merional 150'lik verdi doktor, 5 tane kullandım 2 tane daha verdi.
Sordun mu doktora canım . İgnelerden mi olur bilmiyorum tam da hayırlısı olsun inşallah hakkındaAmin insallah suan regl oldum anlayamadim igneler ters etki mi yapti bilmiyorum daha adetime 12 gun var
Kuzum biz seninle aynı gün olduk bana 27 Mart'ta gel dediler . İnşallah güzel haberler alacağızMerhaba kuşum inşallah güzel haberler alacağız.. Çift çizgiyi ilk seferde görüp koşup kan vericez akşam eşlerimize bu güzel haberi vericezbenim test günüm 28 mart.. Rabbim ol desin oluversin kucaklarımız doluversin sağlıklı sıhhatli pek güzel yavrularımızla hayırlı evlatlarımızla hepimiz dua edelim çokcaaaa
15 gün geçsin regl olmazsan gel dedi kuzu 28inde test yapıcam çıkar inşallah giderimKuzum biz seninle aynı gün olduk bana 27 Mart'ta gel dediler . İnşallah güzel haberler alacağız
İnşallah pozitif görüp koşturarak gideriz,15 gün geçsin regl olmazsan gel dedi kuzu 28inde test yapıcam çıkar inşallah giderim
Bende 14 Mart 2020 de yaptırdım 28 Mart'ta gebelik testi yapılacak ve çok merak ediyorum sonucu acaba olacak mı o güzel haberi alabilecek miyim2020 mart ayında aşılama yaptıracak arkadaşlar birlikte bekleyelim sonucumuzu
Amin insallah suan regl oldum anlayamadim igneler ters etki mi yapti bilmiyorum daha adetime 12 gun var
Daha çok adete yakın oluyor yerlesme kanaması . Tabi ki döllenmesi ne de bağlı.Canım yerleşme kanaması dedikleri acaba ne zaman oluyor o olmasın
Kuzu yumurtalarının durumuna göre karar verir? Neden aşılama senin yumurtalarda mı sıkıntı var eşinin spermde mi
Iyide yumurtlamam olmadi ki yerlesme kanamasi olsun yok bu ondan degil parcali sekilde sökülüyorum suanda zaten 15 gün once pek sokulememistim az surmustuCanım yerleşme kanaması dedikleri acaba ne zaman oluyor o olmasın
Belirtiler var mıMerhaba kızlar bende bugün ilk aşılamamı oldum
@Msnmsn bu arkadaşımız hamile diğer topiklerde görmüştüm.. Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla alsın kucağınaBelirtiler var mı
İnşaallah hep beraber güzel haberler veririz birbirimize. Ben dd pazar günü başladım ilaç kullanmaya. Cuma günü kontrole gideceğim yumurta gelişmiş mi diye bakılacak.Merhaba arkadaşlar benımle birlikte aşılama sonucunu paylaşıp beklemek isteyenler burdan konuşalım bugun gonal f 450 ye başladım aşama aşama paylaşım yapabilirizişlh da güzel haberleri birlikte alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?