- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
İnşallah kuşum... Ben de şimdi gebelik testi siparişi verdim.. Sure lab 30 liraya 20adetabartmış olabilirim ama
Yok abartı değil ben de alacaktım eşim erken daha dedi .
Bekleyelim canım inşallah bekleyisimiz güzel sonuclanacakerken yapmıcam sadece :) yapmamam gerektiğini söyledi bir arkadaş pozitif olsa dahi beklemek durumu zor oluyormuş.. Salı yapayım diyordum bencumaya kadar sabretmeye çalışcam
2020 mart ayında aşılama yaptıracak arkadaşlar birlikte bekleyelim sonucumuzu
[/QUOT
Ben 12 martta yaptırdım aşılamamı dayanamayıp 16 martta bthcğ baktırdım 11.92 çıktı 18 martta tekrar baktırdım 4,74 düşmüştü doktorum ilaçların etkisiyle ilki yüksek çıkmış olabilir 1 hafta sonra tekrarla yükselebilir dedi sizce yükselme ihtimali var mğ ?
Testi çok erken yapmışsınız. Bence 27'sine kadar bekleyin.Ben 12 martta yaptırdım aşılamamı dayanamayıp 16 martta bthcğ baktırdım 11.92 çıktı 18 martta tekrar baktırdım 4,74 düşmüştü doktorum ilaçların etkisiyle ilki yüksek çıkmış olabilir 1 hafta sonra tekrarla yükselebilir dedi sizce yükselme ihtimali var mğ ?
Yükselebilir canım iğneden dolayı yüksek çıkmış . Bir de nasıl baktiriyorsunuz ya burda geçmeden bakmıyorlarBen 12 martta yaptırdım aşılamamı dayanamayıp 16 martta bthcğ baktırdım 11.92 çıktı 18 martta tekrar baktırdım 4,74 düşmüştü doktorum ilaçların etkisiyle ilki yüksek çıkmış olabilir 1 hafta sonra tekrarla yükselebilir dedi sizce yükselme ihtimali var mğ ?
İğne 11 gün aşılama 9 gün oldu sanırım . Erken aslında daha ama sen bilirsin tabiEvet canım çok erken yaptırmış sın ama zaten iğne etkisi önce yuksek oluyor etkısı gecınce dusuyor sonra hamılelık varsa yukseliyor diye biliyorum ben de 10 martta yaptırdım aşılama mı yarın baktoraam erken mi kan da bilemedim yada idrar da erken de yarın
İğne 11 gün aşılama 9 gün oldu sanırım . Erken aslında daha ama sen bilirsin tabi
Normal kan testi vereceğim dedim baktılar. Aşılamadan sonra çok fazla ağrım vardı bel kasık göğüs baya hafiflediler ama şu an inş yükselir ya çevremdeki herkes çok erken yaptın zaten iğnelerin vücuttan atılması 1 haftayı buluyor dedilerYükselebilir canım iğneden dolayı yüksek çıkmış . Bir de nasıl baktiriyorsunuz ya burda geçmeden bakmıyorlar
Benim biraz uzun sürdü 16.gunu yapılmış oldu.canım bir şey soracam adetin 1. gününden itibaren hangi gün aşılama yapıldın..
Normal kan testi vereceğim dedim baktılar. Aşılamadan sonra çok fazla ağrım vardı bel kasık göğüs baya hafiflediler ama şu an inş yükselir ya çevremdeki herkes çok erken yaptın zaten iğnelerin vücuttan atılması 1 haftayı buluyor dediler
[/QUOTAnladim canım bizim burda adetiniz geçmesi lazım diyorlar hatta bı on gün bekletiyorlar ne yazık ki çok kan verdiğim içinArtık bu sefer istediğim sonucu göreceğim Erken tabi ben de 13 Mart'ta yaptırdım bakmak istiyorum eşim erken daha diyor
İğneli olarak ilk ama daha önce klomenle de aşılamam oldu Kasım ayındaZaten iğnelerin etkisiyle yüksek çıkabiliyor o yüzden güvenmiyorlar kan testlerine doktorum 4,74 olan değerin senin şu anki gerçek değerin yüksek ihtimal sınıra yakın bir değer yükselme ihtimali var dedi. Zaten erkenden yaptırma tavsiye etmiyorum ben yaptım eme pişmanım şu an içim içimi kemiriyor yükselecek mi dişe ? Senin ilk aşılamam mi ?
Hayırlısı olsun inşallah canımBeynini rahat bırak düşünme olumsuzluk bende aşılama yaptırdım 14 martta şuan bekliyorum
Rahat ol canım çok erken yapmışsın yerleşme geç olabiliyor oldukça olumlu dusunmeye calis beklemek çok zor iyi bilirimHayırlısı olsun inşallah canım
Canım yanlış anladın sen ben daha hiç bakmadım testte yapmadım kana da gitmedim merak ediyorum ama dışarıya çıkmıyorum eşim de erken diye istemiyor . Aminnnn inşallahRahat ol canım çok erken yapmışsın yerleşme geç olabiliyor oldukça olumlu dusunmeye calis beklemek çok zor iyi bilirimrabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Ben yeniyim burada pek kavrayamadım canim kusura bakma biri yapmıştı 12 martta onun için yazdımCanım yanlış anladın sen ben daha hiç bakmadım testte yapmadım kana da gitmedim merak ediyorum ama dışarıya çıkmıyorum eşim de erken diye istemiyor . Aminnnn inşallahBu ay sonunda güzel haberler alacağız Asilamami oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?