Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşaallah hep beraber güzel haberler veririz birbirimize. Ben dd pazar günü başladım ilaç kullanmaya. Cuma günü kontrole gideceğim yumurta gelişmiş mi diye bakılacak.

Şimdiden hayırlı olsun senin için canım işlh güzel gecer sürecin ve olumlu haberler alırız

Aşılamamım 13 . Günü bugün ve yine az önce kustum mide ekşimeside var adet olcakmışım hisside var

cuma günü evde idrar testi yapıcam ama hamileysen kan tahlili nasıl yapcam cok korkuyorum virüsten dolayı dışarı cıkmaya ay inşallah hamişimdir
Benimde 12. Gün. Önceki aşılamada öncesinde ağrım sızım çok olmuştu tutmadı. Bunda da çok nadir regl olacakmışım gibi oluyor başka belirtim yok. Pek ümitli değilim ama beklemedeyim. Bir de korkuyorum böyle bir dönemde hamile kalmaya

Bendede hiç ağrı olmadı kasıklarım arada cok iş yapınca zonkluyor

Ne yazık ki çok stresliyim ve hamile olduğumu ogrensem bile sanki sevinemeyecek gibi hissediyorum. Doktora nasıl gideceğim, kan tahlili yaptırmaya bile korkuyorum. Rabbim hakkimizda hayırlı olanı nasip etsin insaallah.

cuma günü evde idrar testi yapıcam ama hamileysen kan tahlili nasıl yapcam cok korkuyorum virüsten dolayı dışarı cıkmaya ay inşallah hamişimdir
Ne yazık ki çok stresliyim ve hamile olduğumu ogrensem bile sanki sevinemeyecek gibi hissediyorum. Doktora nasıl gideceğim, kan tahlili yaptırmaya bile korkuyorum. Rabbim hakkimizda hayırlı olanı nasip etsin insaallah.

dilosss_ @pissa cyd86 doğru diyorsunuz canlar güzel bi zamana denk gelmedik. Güvendiğimiz bir hastaneye gitcez ama mecbur.. Dış gebelik riskimiz de var.. Güzel olacak her şey içinizi kalbinizi ferahlatın ya da yıkayalım onu da endişelerden korkulardan arınsın...
Benim acayip akıntım var su gibi bu vajinal jelden olduğunu düşünüyorum.. Meme ucu hassasiyeti aşırı derecede ama nerdeyse bu ikinci gün başladı.. Kasıklarım arada ağrıyor.. Başka da bir belirti diye sayacağım bir şey yok.. Kendimi dinlemeyecektim ama bu elimde olan bir şey değil (

Senin kaçıncı gün

Arkadaşlar hepimiz için hayırlısı sanırım ben de bu ay olmamışsa da çok üzülmüycem ben de korkuyorum endişeliyim bir an evvel atlatsak şu sureci hayırlısı ile netleşse rahatlıycaz

İyi kuzu pek bi yaramazlık yok. Kendimi dinlediğimde kasık ağrısı arada.. meme ucu hassasiyeti had safhada.. akıntı da pek bi fazla sen de neler var neler yok şekerim
Bende de hemen hemen aynı kuzum sadece arada göğsüme giren bir ağrı oluyor o da nadir . Boğazım acımaya başladı psikolojim bozuldu galiba evden de çıkmıyorum doğru düzgün anlamadim. Stresten herhalde ağız içinde kan toplanmış yarın arayıp soracağım yeni fark ettim İnşallah önemli bir şey değildir

Canımmmm ağız içinde kan toplanmış ne demek? Damaklarda şişlik aft gibi şeyler mi? Gelmiş geçmiş olsun çok dikkat et kendine...

Canımmmm ağız içinde kan toplanmış ne demek? Damaklarda şişlik aft gibi şeyler mi? Gelmiş geçmiş olsun çok dikkat et kendine...
Çok teşekkür ederim çok dikkat ediyorum ama dikkat ettikçe mi oluyor anlamadım ben de Aft gibi evet inşallah kötü bir şey değildir İnşallah tutmuştur da

Çok teşekkür ederim çok dikkat ediyorum ama dikkat ettikçe mi oluyor anlamadım ben de Aft gibi evet inşallah kötü bir şey değildir İnşallah tutmuştur da
İnşallah kuşum... Ben de şimdi gebelik testi siparişi verdim.. Sure lab 30 liraya 20adet abartmış olabilirim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…