İnşaallah hep beraber güzel haberler veririz birbirimize. Ben dd pazar günü başladım ilaç kullanmaya. Cuma günü kontrole gideceğim yumurta gelişmiş mi diye bakılacak.
Ayy hamile olabilirsin yoksa niye kusasın kiAşılamamım 13 . Günü bugün ve yine az önce kustum mide ekşimeside var adet olcakmışım hisside var
İnşallah hamilesindirAşılamamım 13 . Günü bugün ve yine az önce kustum mide ekşimeside var adet olcakmışım hisside var
Ayy hamile olabilirsin yoksa niye kusasın ki
Ne zaman test yapacaksin
cuma günü evde idrar testi yapıcam
Benimde 12. Gün. Önceki aşılamada öncesinde ağrım sızım çok olmuştu tutmadı. Bunda da çok nadir regl olacakmışım gibi oluyor başka belirtim yok. Pek ümitli değilim ama beklemedeyim. Bir de korkuyorum böyle bir dönemde hamile kalmayacuma günü evde idrar testi yapıcamama hamileysen kan tahlili nasıl yapcam cok korkuyorum virüsten dolayı dışarı cıkmaya ay inşallah hamişimdir
Bendede hiç ağrı olmadı kasıklarım arada cok iş yapınca zonkluyorBenimde 12. Gün. Önceki aşılamada öncesinde ağrım sızım çok olmuştu tutmadı. Bunda da çok nadir regl olacakmışım gibi oluyor başka belirtim yok. Pek ümitli değilim ama beklemedeyim. Bir de korkuyorum böyle bir dönemde hamile kalmaya☺
cuma günü evde idrar testi yapıcamama hamileysen kan tahlili nasıl yapcam cok korkuyorum virüsten dolayı dışarı cıkmaya ay inşallah hamişimdir
Benimde 12. Gün. Önceki aşılamada öncesinde ağrım sızım çok olmuştu tutmadı. Bunda da çok nadir regl olacakmışım gibi oluyor başka belirtim yok. Pek ümitli değilim ama beklemedeyim. Bir de korkuyorum böyle bir dönemde hamile kalmaya☺
Ne yazık ki çok stresliyim ve hamile olduğumu ogrensem bile sanki sevinemeyecek gibi hissediyorum. Doktora nasıl gideceğim, kan tahlili yaptırmaya bile korkuyorum. Rabbim hakkimizda hayırlı olanı nasip etsin insaallah.
Senin kaçıncı gündilosss_ @pissa cyd86 doğru diyorsunuz canlar güzel bi zamana denk gelmedik. Güvendiğimiz bir hastaneye gitcez ama mecbur.. Dış gebelik riskimiz de var.. Güzel olacak her şey içinizi kalbinizi ferahlatın ya da yıkayalım onu da endişelerden korkulardan arınsın...
Benim acayip akıntım var su gibi bu vajinal jelden olduğunu düşünüyorum.. Meme ucu hassasiyeti aşırı derecede ama nerdeyse bu ikinci gün başladı.. Kasıklarım arada ağrıyor.. Başka da bir belirti diye sayacağım bir şey yok.. Kendimi dinlemeyecektim ama bu elimde olan bir şey değil(
Daha erken 5.gün bittiSenin kaçıncı gün
Bende bugün 12 de uyandımBu arada bir kaç gündür acayip uyku halim var.
İyi kuzu pek bi yaramazlık yok. Kendimi dinlediğimde kasık ağrısı arada.. meme ucu hassasiyeti had safhada.. akıntı da pek bi fazla
Bende de hemen hemen aynı kuzum sadece arada göğsüme giren bir ağrı oluyor o da nadir . Boğazım acımaya başladı psikolojim bozuldu galiba evden de çıkmıyorum doğru düzgün anlamadim. Stresten herhalde ağız içinde kan toplanmış yarın arayıp soracağım yeni fark ettimİyi kuzu pek bi yaramazlık yok. Kendimi dinlediğimde kasık ağrısı arada.. meme ucu hassasiyeti had safhada.. akıntı da pek bi fazlasen de neler var neler yok şekerim
Canımmmm ağız içinde kan toplanmış ne demek? Damaklarda şişlik aft gibi şeyler mi? Gelmiş geçmiş olsun çok dikkat et kendine...Bende de hemen hemen aynı kuzum sadece arada göğsüme giren bir ağrı oluyor o da nadir . Boğazım acımaya başladı psikolojim bozuldu galiba evden de çıkmıyorum doğru düzgün anlamadim. Stresten herhalde ağız içinde kan toplanmış yarın arayıp soracağım yeni fark ettimİnşallah önemli bir şey değildir
Çok teşekkür ederim çok dikkat ediyorum ama dikkat ettikçe mi oluyor anlamadım ben deCanımmmm ağız içinde kan toplanmış ne demek? Damaklarda şişlik aft gibi şeyler mi? Gelmiş geçmiş olsun çok dikkat et kendine...
İnşallah kuşum... Ben de şimdi gebelik testi siparişi verdim.. Sure lab 30 liraya 20adetÇok teşekkür ederim çok dikkat ediyorum ama dikkat ettikçe mi oluyor anlamadım ben deAft gibi evet inşallah kötü bir şey değildir İnşallah tutmuştur da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?