- 19 Mart 2020
- 40
- 19
- 3
- 37
Test yaptırdınız mi merak ettimEvet canım çok erken yaptırmış sın ama zaten iğne etkisi önce yuksek oluyor etkısı gecınce dusuyor sonra hamılelık varsa yukseliyor diye biliyorum ben de 10 martta yaptırdım aşılama mı yarın baktoraam erken mi kan da bilemedim yada idrar da erken de yarın
6. Günü yaptırdım ama dediğim gibi çok pişmanım şimdi adetimi bekleyeceğimKaçinci gun yaptin testi canim
Ignenin mi 6.günü çok erken yapmissin canım 13.günumdeyim hala erken deniliyor6. Günü yaptırdım ama dediğim gibi çok pişmanım şimdi adetimi bekleyeceğim
Doktorum 12. Gün sonrası ideal az çok kendini belli eder eğer değer 5 in altında çıkarsa maalesef negatif yükselme ihtimali olmaz dediIgnenin mi 6.günü çok erken yapmissin canım 13.günumdeyim hala erken deniliyor
Hiç belirtin var mı bu aradaDoktorum 12. Gün sonrası ideal az çok kendini belli eder eğer değer 5 in altında çıkarsa maalesef negatif yükselme ihtimali olmaz dedi
Aşılamanın 14.gununu baz alıyorlarIgnenin mi 6.günü çok erken yapmissin canım 13.günumdeyim hala erken deniliyor
Hayir canim hic belirtim yok cok sik idrara cikiyrm ama belirti diyemiyrm 13.günüm hala pozitf ne ladar suruyor ignenin etkisi kan vermek istemiyrm negatfleri gormekten yoruldumHiç belirtin var mı bu arada
Aşilama degil benim canim klomen +catlatma ignesiAşılamanın 14.gununu baz alıyorlar
Doktorum iğnelerin etkisi 7 ile 10 gün içeresinde vücuttan atılıyor benim göğüslerimin ağrısı biraz hafiflemişti bugün tekrar başladı ama herkeste bir olmuyor kaçıncı aşılaman ? Evde test yaptın mı ben yapmayayım diye eşim almıyorHayir canim hic belirtim yok cok sik idrara cikiyrm ama belirti diyemiyrm 13.günüm hala pozitf ne ladar suruyor ignenin etkisi kan vermek istemiyrm negatfleri gormekten yoruldum
Canim aşilamaya hiç gecmedim klomen +catlatma ignesinin ikincsi 4.klomen bu ilk ikisi etki etmemistiDoktorum iğnelerin etkisi 7 ile 10 gün içeresinde vücuttan atılıyor benim göğüslerimin ağrısı biraz hafiflemişti bugün tekrar başladı ama herkeste bir olmuyor kaçıncı aşılaman ? Evde test yaptın mı ben yapmayayım diye eşim almıyor
Pardon aşılama yazmayacaktım hahaha bugünlerde dilimde hep aşılama aşılama aşılamaCanim aşilamaya hiç gecmedim klomen +catlatma ignesinin ikincsi 4.klomen bu ilk ikisi etki etmemisti
Ya bende test vardi inatla bitirdim bi daha yapmaym diye ama sabah olunca yine illaki aldim dürtüyo sanki evde test oluncayinede aldm pazar gunu tekrar denerim buyuk ihtimalle yarini atlatabilirsem
Ne güldum gece gecePardon aşılama yazmayacaktım hahaha bugünlerde dilimde hep aşılama aşılama aşılamaama benim hiç umudum yok adet günümü bekleyeceğim olursam tekrar aşılama yapar mıyım bilmem ama olmazsamda düğün dernek
Ben o şekilde aşılama olacaksin anladım . Hayırlısı inşallahAşilama degil benim canim klomen +catlatma ignesi
Bugün 8. Günüm 4. Gün yaptığımda 11,92 6. Gün 4,74 bir hüsran acaba bu 4,74 de mi iğnelerin etkisiyle çıktı yoksa kendi değirim miydi ? Güldürdüysem ne güzelNe güldum gece geceYa inşallah olucak canim kaçinc gunundesin şuanda aşilama ve tup bebel em erken 12.günde test yapilir diye biliyrm
Aşilamaya insallah gerek kalmaz şuan beklemekteyim canim ya isteyen herkese insllh nasip olur cok zorBen o şekilde aşılama olacaksin anladım . Hayırlısı inşallah
Olmazsa aşilama gorunuyr artik zatnBen o şekilde aşılama olacaksin anladım . Hayırlısı inşallah
Canım ignenin etkisi için bende anlamış degilim 12.gün negatf olur erken diyolar 13.gün pozitf ise igne diyolar ama şuna eminimki 10gün kaliyor vucutta ben oncekinde 9.gün baya pozitifti 11gün tamamen negatifti 12.gun kanda zatn yoktu 1.96Bugün 8. Günüm 4. Gün yaptığımda 11,92 6. Gün 4,74 bir hüsran acaba bu 4,74 de mi iğnelerin etkisiyle çıktı yoksa kendi değirim miydi ? Güldürdüysem ne güzel
İnşallah canımAşilamaya insallah gerek kalmaz şuan beklemekteyim canim ya isteyen herkese insllh nasip olur cok zor
Bana da 3 defa klomen dedi dr.degstirdim ama ilk klomende iolmazsa igne tedavisi diyor ovitrella kaç gün vucutta kaliyo canim sen tecrubelisindir benimde 2.kullanisim ilkinde 11.gun negatftiİnşallah canımBenim ikinci klomen kullanimimda aşılamaya çevirmişti doktor klomen+ovitrella diye şimdi de igneli aşılama oldum . Aslında üç kere klomen kullanıp öyle geçeceğiz demişti .
Ama şu bir gerçek ki aşılama ilk seferde çok nadir tutuyor 2. Ve 3. Denemelerde şans biraz daha yükseliyormuş ben acaba tüpe mi geçsem diyorum bu ay ama tedavi süreci gözümde büyüyor sürekli muayene olmak falan birde vajinusmus olup atlattım hatta tam atlamadım sürekli vajinal muane olmak falan gözümü çok korkutuyor yumurtalarada illa Altan bakmak gerekiyormuş bazıları üstten bakıncadaaaa anlaşılıyor diyor çok karışığım şu anCanım ignenin etkisi için bende anlamış degilim 12.gün negatf olur erken diyolar 13.gün pozitf ise igne diyolar ama şuna eminimki 10gün kaliyor vucutta ben oncekinde 9.gün baya pozitifti 11gün tamamen negatifti 12.gun kanda zatn yoktu 1.96
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?