Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bana da 3 defa klomen dedi dr.degstirdim ama ilk klomende iolmazsa igne tedavisi diyor ovitrella kaç gün vucutta kaliyo canim sen tecrubelisindir benimde 2.kullanisim ilkinde 11.gun negatfti
Benim ikisinde de farklı oldu ilkinde kimyasal yaşadım ikinci kullanimimda bir hafta da etkisi gitti . Yani farklı oldu ikisi de bu sefer takip etmiyorum ama vücut bile her kullanımında farklı tepki verebiliyor

Canım şimdiki doktorum benim üstten bakıyo idrara sıkışik gidiyorum çok da rahat goruyor oncekiler gercekten kabustu ...
Aşilama için ise bence 2.dene sonra tüpe gec olmazsa ki insallah olur

Canım şimdiki doktorum benim üstten bakıyo idrara sıkışik gidiyorum çok da rahat goruyor oncekiler gercekten kabustu ...
Aşilama için ise bence 2.dene sonra tüpe gec olmazsa ki insallah olur
Tam olarak ölçebiliyor mu benim ki ısrarla alttan bakmak istiyor ve bu durum gerçekten çok sinirimi bozuyor bir şeyde diyemiyorum biraz ters biri gibi geliyor

Günaydın kızlar

Benim bu ay 4 yumurtam büyüdüğü için aşılamam iptal edilmişti. Klomen ve estrofem kullanıyordum. Catlatma ignesi bile vermedi iptal etti doktor
Ve simdi adet olma zamanım geldi hala olmadım bakalım yarın flan da olucakmiym diye. Adet agrilarim çok fazla. Göğüs ağrım sadece 1 gün flan oldu. Daha önce catlatma ignesinden sonra ki acıyı hissettim. Bu ağrıları hep yumurtalarin büyüklüğüne kullandığım ilaçların tesirini bağladım. Kendiliğinden tutarsa coook mutlu olucam
Test yapmadım . .

Bu arada kızlar ben ilk aşılamam dan birkaç gün sonra yada 8. Günüydü flan ağrılar la acile gitmiştim ve kan testiyle 36 çıkmıştı . Hamile siniz denmişti ama biliyordum kı catlatma iğnesinin etkisi. 15 gün sonra test yenilendi ve negatif ti.. oyuzden lütfen 14 yada 15 günden önce test yapmayin

Kızlar günaydinn bugun asilamanin 4.günü belim çok ağrıyor sizinde oluyor mu yada oldumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…