- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Benim ikisinde de farklı oldu ilkinde kimyasal yaşadım ikinci kullanimimda bir hafta da etkisi gitti . Yani farklı oldu ikisi de bu sefer takip etmiyorumBana da 3 defa klomen dedi dr.degstirdim ama ilk klomende iolmazsa igne tedavisi diyor ovitrella kaç gün vucutta kaliyo canim sen tecrubelisindir benimde 2.kullanisim ilkinde 11.gun negatfti
Haklisin canim evet sanirim benimde bu sefer vucudum gec atiyo igneyiBenim ikisinde de farklı oldu ilkinde kimyasal yaşadım ikinci kullanimimda bir hafta da etkisi gitti . Yani farklı oldu ikisi de bu sefer takip etmiyorumama vücut bile her kullanımında farklı tepki verebiliyor
Canım şimdiki doktorum benim üstten bakıyo idrara sıkışik gidiyorum çok da rahat goruyor oncekiler gercekten kabustu ...Ama şu bir gerçek ki aşılama ilk seferde çok nadir tutuyor 2. Ve 3. Denemelerde şans biraz daha yükseliyormuş ben acaba tüpe mi geçsem diyorum bu ay ama tedavi süreci gözümde büyüyor sürekli muayene olmak falan birde vajinusmus olup atlattım hatta tam atlamadım sürekli vajinal muane olmak falan gözümü çok korkutuyor yumurtalarada illa Altan bakmak gerekiyormuş bazıları üstten bakıncadaaaa anlaşılıyor diyor çok karışığım şu an
Hayır turp gibiyim...Baş ağrısı yasayaniniz var mı kızlar ?
Sende bas agrisi mi var canmBaş ağrısı yasayaniniz var mı kızlar ?
Ben aşılamamın ilk 4 günü yaşadım ama ondan sonra tekrarlamadı tansiyon düşüyormuş kullanılan iğne ve ilaçlardan dolayı o yüzden oluyormuş baş ağrılarıBaş ağrısı yasayaniniz var mı kızlar ?
Tam olarak ölçebiliyor mu benim ki ısrarla alttan bakmak istiyor ve bu durum gerçekten çok sinirimi bozuyor bir şeyde diyemiyorum biraz ters biri gibi geliyorCanım şimdiki doktorum benim üstten bakıyo idrara sıkışik gidiyorum çok da rahat goruyor oncekiler gercekten kabustu ...
Aşilama için ise bence 2.dene sonra tüpe gec olmazsa ki insallah olur
Evet aslında boynumdu ama enseme geçtiSende bas agrisi mi var canm
Olabilir bak ilk günlerde de olmuştu ben de stresten herhalde demiştimBen aşılamamın ilk 4 günü yaşadım ama ondan sonra tekrarlamadı tansiyon düşüyormuş kullanılan iğne ve ilaçlardan dolayı o yüzden oluyormuş baş ağrıları
Benim enseden ağrımıştıııı hep minoset kullanabilirsin dayanamayacak gibiysenOlabilir bak ilk günlerde de olmuştu ben de stresten herhalde demiştim
Seninde aşılamaydı değil mi ?Benim enseden ağrımıştıııı hep minoset kullanabilirsin dayanamayacak gibiysen
Evet aşılama canım bakayım bı dayanabilirsemBenim enseden ağrımıştıııı hep minoset kullanabilirsin dayanamayacak gibiysen
Ne kadar oldu yaptıralıEvet aşılama canım bakayım bı dayanabilirsem
Bir hafta oldu canım. Kusura bakmazsan ben uyuyayımNe kadar oldu yaptıralı
Evet canım gayet iyi ölçtü önemli olan idrara çok sıkışık olmanTam olarak ölçebiliyor mu benim ki ısrarla alttan bakmak istiyor ve bu durum gerçekten çok sinirimi bozuyor bir şeyde diyemiyorum biraz ters biri gibi geliyor
Çok geçmis olsun bi dönem kullandigim dogun kontrol hapi bas agrisi yapiyodu gercekten çok zorluyor baş agrisiEvet aslında boynumdu ama enseme geçtimigrende var ben de
Ben 18 inde asilama oldum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?