Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim ayni benim tedavim gibi olmus 38.saati biraz gecmistim hatta ayrica 1 hafta sonra tekrar catlatma ignesi olucam bizede 1 nisana kadar iliski yasak

Kızlar günaydinn bugun asilamanin 4.günü belim çok ağrıyor sizinde oluyor mu yada oldumu acaba
Benimde 2. Ve 3. Günü bel ve sırt ağrım olmuştu canım. Ama dinlendim pek bı iş yapmadım geçti şuan ağrım yok . Arada bı kasık ağrım oluyor oda çok nadir ve hafif.

Bir hafta sonra bana tekrar iğne vermediler ama verdiyse vardır bir bildigi .
Yanlis yere yorum yapmisim canim senin cevap verdigin kisiye yazicaktim

Hayir canim hic belirtim yok cok sik idrara cikiyrm ama belirti diyemiyrm 13.günüm hala pozitf ne ladar suruyor ignenin etkisi kan vermek istemiyrm negatfleri gormekten yoruldum
Canım selam öncelikle hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla sıhatle al kucağına inşallah.. Bugün iğnenin 11.günü aşılamanın 9.günü bende hala hayalet çizgi var.. Bu arada ben iğne ve aşılama yapılan günleri birinci gün diye sayıyorum.

Canmmm ben de asilama yapıldığı günü saymadilar tarih verdiler kan vermem icin bir gün sonradan sayıyorlar ben de öyle sayıyorum

Ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle yazdıkları için dedim . Ama erken daha balım iğnenin 12.gunu bakabiliriz bence pazartesiden sonra .
Çok aşırı bir merak sardı içimi.. Sanki salıncakta sallanıyorum en tepeden hızlıca rüzgara karşı geliyorum :) çok heyecanlıyımmm çok

Çok tesekkur ederim canım darisi senin basina insallah bu ay .Evet canım dogru sayiyosun onceki ignemde 11gun tamamen negatifti ama bu defa hayalet cizgi vardi surekli koyulasmasaydi test yapmayacaktm ama gun gun koyulasmaya basladi bugun tamamen net olarak goruyodum ikinci cizgiyi

Hadiii inşallah sağlıkla ilerlesin

İnşallah canım çok heyecanlıyımmm güzel Allahım inşallah kolaylıkla çarçabuk nasip eder bizlerede sen belirti yaşadın mı peki? Hissettiğin oldu mu ya hamileyim ben dedin mi hiç

İnşallah canım çok heyecanlıyımmm güzel Allahım inşallah kolaylıkla çarçabuk nasip eder bizlerede sen belirti yaşadın mı peki? Hissettiğin oldu mu ya hamileyim ben dedin mi hiç
Canım hiç belirtim yok desem ne akinti ne gogus agrisi yada herhangi bir agri kan vermesem bilmezdm diyebilirim ne zamandir istiyosun canim yaş kaç??Rabbim insallah sana nasip eder çok dua ettim sana şoyle bi dua soyleyim ben yarida biraktim ama sen yapabilirsin
Yıldiz saati indiriyosun hergun günde 2 3 kere günes saati oluyo o zzamanlarda 1000 tane ya Latif 100 tane de salavati fatiha tek dilek için yapiyosun dilegin gerceklesene kadar her ay 21 gün yapmalisin 21 gün sonunda sa oluyo çok duydum bunu yer gök dua. Dua ile olur Allah isterse olur.

Selam kızlar bende 16 Mart'ta oldum aşılama ara ara kasık ağrısı ve afedersiniz gaz var resmen gazmana döndüm acaba tutmuşmudur

Canım çok teşekkür ederim.. Yaş 32 olacak haziran da.. İlk bir iki sene istemedik.. Sonra denedik o ay hamile kaldım.. Sonra düşük oldu.. 1 sene istemedim psikolojik olarak hazır hissetmedim. Sonra denemeye karar verdik.. 1 senedir deniyoruz nerdeyse olmadı.. 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi denedik yine olmadj. Rahim filmi amh hormonlar derken eşime bakıldı. Sayı düşük morfoloji 3 ama sorun yok sizde deniliyo. Eşim sigara içiyor.. Bırakmalı dendi kesin olarak ama içiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…