Bende de var canım. İlaclardandir diye düşünüyorum.Kızlar kabızlık sorunu çeken varmi sizce progestan fitil mi yapar yoksa folikasit mi ya
Çatladığının göstergesi olabilirKızlar selam gene ben bugün asılamamın 4. Günü sabah afadersiniz bildiğiniz sümük gibi akıntı geldi suanda gelmiş ama icinde cok az kan var neden olur acaba korkuyorum ya hiç böyle olan varmı acil cevaplarınızı bekliyorum
Neyin catlaması canım anlamadım , hiç böyle benden leke gelmezdi sümüksü yani ilk kez oluyor ve icinde biraz kan var kasıklarımda asılamadan beri sızlıyor korkuyorum tutmadımı acabaÇatladığının göstergesi olabilir
Yerleşme desem erken sanırım yanlış anlamadiysam ben de yaşadım üç dört gün sonra ama benim uzayandiNeyin catlaması canım anlamadım , hiç böyle benden leke gelmezdi sümüksü yani ilk kez oluyor ve icinde biraz kan var kasıklarımda asılamadan beri sızlıyor korkuyorum tutmadımı acaba
Kuzum o sümüksü olan uzayandı yumurta akı gibi akşam gelende öyleydi ama icinde biraz kan vardı seninki nasıldı kacıncı günde yasadınYerleşme desem erken sanırım yanlış anlamadiysam ben de yaşadım üç dört gün sonra ama benim uzayandi
Benim de aşılamanin üçüncü ya da dördüncü günü oldu . Aklına kötü bir şey getirip strese sokma kendiniKuzum o sümüksü olan uzayandı yumurta akı gibi akşam gelende öyleydi ama icinde biraz kan vardı seninki nasıldı kacıncı günde yasadın
İnşallah canım deli olacağım ya nette sarıldım direk 2 senedir deniyoruz bide sağlıkcıyım insan icinde olunca daha cok pimpirikleniyor korkuyorBenim de aşılamanin üçüncü ya da dördüncü günü oldu . Aklına kötü bir şey getirip strese sokma kendini
Kızlar kimseden ses yok var mı gelişmeler paylaşalım
Canımm cwtlatma iğnesinden oluyor benimde pazartesi oldu hafifliyor ama göğüs hassasiyeyi aşırı kasıklarda batma ve sancılar oluyor. İnşallah tutar hepimizinkiÇarşamba aşılamam oldu hafif sancım mide bulantım dışında belirtim yok.
Hayırlı olsun. RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşeALLAH. Bende pkoluyum da acaba ne kadar masrafınız gitti? Ve ayrıca ikinci yazmışsınız ilkinde tutmuyor mu? Bir de fiyat öğrenebilir miyim?Bende 2. Aşılama yı olucam bu ay nasip olursa. Klomen le büyüyor yumurtalar. Pko var
İnofolic combi ve estrofem kullanıyorum şuan bakalım nolucak .
Canımm cwtlatma iğnesinden oluyor benimde pazartesi oldu hafifliyor ama göğüs hassasiyeyi aşırı kasıklarda batma ve sancılar oluyor. İnşallah tutar hepimizinki
Canm ozel labaratuar falan yok mu gitsen bende kucuk yerde yasiyorum oyle yapmayi dusundum ama bilemedimKızlar ortalık malüm hastaneye gidilecek gibi değil. Asılamadan sonra idrarda gebeliğinizi nezaman öğrendiniz kana gidemeyeceğim büyük ihtimalle idrar yaparım nezaman yapmak lazım
Var kuzum özelde asılama oldum oraya gidecektim ama orda vaka varmış burda bircok yerde var cesaret edip cıkamazsam diye diyorum bugün henüz 6. Günüm buarada bıgün test uaptım cok erken biliyorum ama iğnenin etksiylede olsa ömrümde bir kez cift cizgi görmek istedim sanırım... ama cıkmadı iğnenin etkisi yok yani kafam iyce karıstı ya tamam gebelik icin erkende crinone ve ovitrelle etkisi olması gerekmez mi. Buarada göğüslerim asırır şiş ve cok acıyor hafif sancılarım oluyor asılamadan beri sağ taraftaCanm ozel labaratuar falan yok mu gitsen bende kucuk yerde yasiyorum oyle yapmayi dusundum ama bilemedim
6.gün cok erken daha canim acele etmeseydin aynen genelde hep derler hormon igneleri etkisinden cift cizgi cikar diye yani bilmem ki ben hic idrar testi yapmadim daha benmde 11.gunum kasıklarımda batma oluyor sıklıkla goguslerim şiş ama yinede cokda umitlenmek istemiyorum yani hayal kirikligi olmasin diye hangi gun idrar saglikli olur acabaVar kuzum özelde asılama oldum oraya gidecektim ama orda vaka varmış burda bircok yerde var cesaret edip cıkamazsam diye diyorum bugün henüz 6. Günüm buarada bıgün test uaptım cok erken biliyorum ama iğnenin etksiylede olsa ömrümde bir kez cift cizgi görmek istedim sanırım... ama cıkmadı iğnenin etkisi yok yani kafam iyce karıstı ya tamam gebelik icin erkende crinone ve ovitrelle etkisi olması gerekmez mi. Buarada göğüslerim asırır şiş ve cok acıyor hafif sancılarım oluyor asılamadan beri sağ tarafta
Canım ben burda cevap alamayınca bir bilene danıstım 17. Gün idrarda kesin sonucmuş zaten ogünde adet günüme denk geliyor benm artık 11 gün daha bekleyeceğim. İnşaşşah hepimizinki tutar rabbim yardımcımız olsun6.gün cok erken daha canim acele etmeseydin aynen genelde hep derler hormon igneleri etkisinden cift cizgi cikar diye yani bilmem ki ben hic idrar testi yapmadim daha benmde 11.gunum kasıklarımda batma oluyor sıklıkla goguslerim şiş ama yinede cokda umitlenmek istemiyorum yani hayal kirikligi olmasin diye hangi gun idrar saglikli olur acaba
Canım inşallah yıllar sonra buraya baktıgımızda hamileymişiö meğer deriz6.gün cok erken daha canim acele etmeseydin aynen genelde hep derler hormon igneleri etkisinden cift cizgi cikar diye yani bilmem ki ben hic idrar testi yapmadim daha benmde 11.gunum kasıklarımda batma oluyor sıklıkla goguslerim şiş ama yinede cokda umitlenmek istemiyorum yani hayal kirikligi olmasin diye hangi gun idrar saglikli olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?