Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çatladığının göstergesi olabilir

Neyin catlaması canım anlamadım , hiç böyle benden leke gelmezdi sümüksü yani ilk kez oluyor ve icinde biraz kan var kasıklarımda asılamadan beri sızlıyor korkuyorum tutmadımı acaba
Yerleşme desem erken sanırım yanlış anlamadiysam ben de yaşadım üç dört gün sonra ama benim uzayandi

Benim de aşılamanin üçüncü ya da dördüncü günü oldu . Aklına kötü bir şey getirip strese sokma kendini
İnşallah canım deli olacağım ya nette sarıldım direk 2 senedir deniyoruz bide sağlıkcıyım insan icinde olunca daha cok pimpirikleniyor korkuyor rabbim yardımcımız olsun sanada cok tesekkür ederim akşam akşam yardımcı oldun bana kuzum insallah tez zamanda olur bebişlerimiz

Merhaba kızlar herkese iyi geceler
15 mart'ta aşılama oldum, doktor 30 Mart'ta test yap demişti. Ben çok merak ediyorum, yarın eczaneden test alıp yapsam mı acaba?

Bende 2. Aşılama yı olucam bu ay nasip olursa. Klomen le büyüyor yumurtalar. Pko var
İnofolic combi ve estrofem kullanıyorum şuan bakalım nolucak .
Hayırlı olsun. RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşeALLAH. Bende pkoluyum da acaba ne kadar masrafınız gitti? Ve ayrıca ikinci yazmışsınız ilkinde tutmuyor mu? Bir de fiyat öğrenebilir miyim?

Kızlar ortalık malüm hastaneye gidilecek gibi değil. Asılamadan sonra idrarda gebeliğinizi nezaman öğrendiniz kana gidemeyeceğim büyük ihtimalle idrar yaparım nezaman yapmak lazım

Kızlar ortalık malüm hastaneye gidilecek gibi değil. Asılamadan sonra idrarda gebeliğinizi nezaman öğrendiniz kana gidemeyeceğim büyük ihtimalle idrar yaparım nezaman yapmak lazım
Canm ozel labaratuar falan yok mu gitsen bende kucuk yerde yasiyorum oyle yapmayi dusundum ama bilemedim

Canm ozel labaratuar falan yok mu gitsen bende kucuk yerde yasiyorum oyle yapmayi dusundum ama bilemedim
Var kuzum özelde asılama oldum oraya gidecektim ama orda vaka varmış burda bircok yerde var cesaret edip cıkamazsam diye diyorum bugün henüz 6. Günüm buarada bıgün test uaptım cok erken biliyorum ama iğnenin etksiylede olsa ömrümde bir kez cift cizgi görmek istedim sanırım... ama cıkmadı iğnenin etkisi yok yani kafam iyce karıstı ya tamam gebelik icin erkende crinone ve ovitrelle etkisi olması gerekmez mi. Buarada göğüslerim asırır şiş ve cok acıyor hafif sancılarım oluyor asılamadan beri sağ tarafta

6.gün cok erken daha canim acele etmeseydin aynen genelde hep derler hormon igneleri etkisinden cift cizgi cikar diye yani bilmem ki ben hic idrar testi yapmadim daha benmde 11.gunum kasıklarımda batma oluyor sıklıkla goguslerim şiş ama yinede cokda umitlenmek istemiyorum yani hayal kirikligi olmasin diye hangi gun idrar saglikli olur acaba

Canım ben burda cevap alamayınca bir bilene danıstım 17. Gün idrarda kesin sonucmuş zaten ogünde adet günüme denk geliyor benm artık 11 gün daha bekleyeceğim. İnşaşşah hepimizinki tutar rabbim yardımcımız olsun

Canım inşallah yıllar sonra buraya baktıgımızda hamileymişiö meğer deriz inşallah bakanlara umut oluruz tutarda. Ya benim ilk günden beri sağ kasıgım da batma sancı var 4. Gün afadersin sabah baya bildiğin yumurta akı yapıskan seffaf akıntı geldi . Akşamına gene geldi o akıntı azdı icinde cok az nokta nokta pembe kan vardı . Ondan dolayı korkuyorum tutanamadımı diye açıkçası

Insallah canm ne yapicagmzi ne dusuncegmizi sasirdik Allah hayirlisini versin diyorum su zamanda hersey cok zor bakalim insallah Guzel haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…